merhabalar hoşgeldinnn canım bencede kocişine grev yapıyorsan bitir o da seni özlemiştirKızlarrr iyi akşamlar herkese inşallah herkesler iyidir, çalışma hayatım başladı 2 gündür iş yerimde ki hatun bugün fal baktı bana bende bakardım eskiden neyse falımda sürekli hamile biri var bebek var deyip durdu. Hay Allahımiçimden dedim 13 aydır uğraşıyorum istermisin şimdi tam işe başlamışken hamile kalmayı pehhh ayyy Rabbim nasip etsinde sağlıklısı olsun valla gerçi renk vermedim hatuna ne olur ne olmaz yeni tanıyorum hatunu sonuçta, grevdeydim doktora gitmiyor diye koçiş halen devam ediyor ama bende çok özledim koçişimi grevi bitirmeye karar verdim Allah korusun ya gözü dışarı kayarsa gerçi güveniyorum eşime. Ay çenem düştü bütün gün ingilizce konuşunca türkçeyi bir başka seviyorum yahuu güzel hatunlar
ooowww , bu gece geçtir belki orda saat kaç bilemedim ama bu gece olmazsa yarın gece giy kırmızılı gecelikleriiiHemde nasıl adam pas vermiyorum diye yatarken sarılmıyorbile ben çokk özledim aşkımı
Allah razı olsun canımcığım, prensesinin kalbide, yüzüde senin ki gibi güzel ve temiz olsun inşallahdimi zaman su misali hakikaten
Amiiin kuzum benim amiinn , en kısa zamanda sizlere nasip etsin Rabbim , dualarım hep sizlerle
Edecek elbette tubacım...sen böyle dersen çok üzülürümallah bizlere de nasib eder insallh masallah diyelim
EVETTT bende çokkkk ÖZLEDİM alım yazımımerhabalar hoşgeldinnn canım bencede kocişine grev yapıyorsan bitir o da seni özlemiştir
Canııımm utandırma beniiAllah razı olsun canımcığım, prensesinin kalbide, yüzüde senin ki gibi güzel ve temiz olsun inşallah
Tatlıcık ben istanbuldayım bu gece koçişimi bekliyorum şimdi işte mesaide GREVİMİ BOZDUM ULENNNooowww , bu gece geçtir belki orda saat kaç bilemedim ama bu gece olmazsa yarın gece giy kırmızılı gecelikleriii
anneeemm ben niye yurt dışı hatırladım ki acep , kafa uçmuşTatlıcık ben istanbuldayım bu gece koçişimi bekliyorum şimdi işte mesaide GREVİMİ BOZDUM ULENNN
Wuhuuuuuuuanneeemm ben niye yurt dışı hatırladım ki acep , kafa uçmuş
ooowww , süper haber buuuu , sabahlar olmasın
gün sizin gününüzdür o zaman da canımmEVETTT bende çokkkk ÖZLEDİM alım yazımı
Canım arkadaşım demek minişimiz geliyo hoşgeliyoo hayırlı olsun balım ovu testinde kaçıncı gün koyuyu yakaladınGunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyimEki Görüntüle 1322318
Aglattin beni demekki vakti ve saati varmis diyorum şer de de hayir vardir ne diyelim...kizinin yüreğinin de ayni senin gibi iyi ,naif ve guzel olacagina eminim allahim ikinize bagislasin cnm..ne guzel bir duygu demi .senin bedeninde allahin bir mucizesi var .insallah saglikli bir sekilde kucaginiza da alirsiniz..Edecek elbette tubacım...sen böyle dersen çok üzülürüm
sen hamile kaldın , ve en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kalacaksın yine inancın tam olsun...
Biliyorsun bende kimyasal geçirdim ve 2.ayımda hamile kaldım... sadece iyi düşün , henüz yaran taze ama Rabbim yüzünü güldürecek canım...
Maaşallah canım rabbim nazarlardan korusun çok tatlı bebişindimiii burna bak diyorum bende , birde bacakları varr çok bellii ,çok tatlı maaşAllah..
biz videoya çektik...doktor cinsiyete bakarken bacaklara baktı videoda her gördükçe gülümsüyorum...
Herkese nasip etsin Rabbim...
Tesekkur ederim canim kan sonucum 985 cikti
Çook sevindim canım gözünaydın bat ın ne zamandıKizlar kan sonucum 985,5 cikti
Esmam tesekkur ederim sanki degerim yuksek ciktiAyyyyyy müthiş haber buuuu....çok çok sevindim tatlim...:):):)
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...:):):)
İnan ki çok mutlu oldum , rüyalar bir işaretmis elhamdülillah...canim beniimmmm:)
Oooohhh yasasin cok sukurKizlar kan sonucum 985,5 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?