Hadı yaa gormedım valla benKızlar bu arada geçmişi okurken farkettim hatırlatayım dedim aralık ayının ilk hamilesi wuslt değil elifbade...onun hamilelik haberini görmediniz birçoğunuz
Oyy canım benim sağ olasın amiin , darısı sizlere olsun inşaAllaahhoyyy maşallah valla bak çok güzel bi kıza benziyo annesi :)allah size bağışlasın
Amiiinn darısı sizleree , her daim dualarımdasınızMasallah suphanallah darisi bize insallah
Oyyy bakarım kaynanasıGelinimize iyi bak annesi yerim ben onu masaAllah barekAllah hemen fotosunu bekliyoruz
aynen maşallah yaaa bi silkelendi kendine geldi topik çok güzel devamı gelir inşAyy cnm benim çok sevindim inşallah sana sıkı sıkı tutunsunlar çok bekletmeden gelsinler :) ohhh yaa bugün hep güzel haberler var ne güzel ne güzel ah ne güzel ne güzelçom mutlu oldum
Canlarım Allah razı olsun...
Bir prenses geliyor inşaAllah ...
Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin...dualarım hep sizlerle
Hay maşallahh burna bak kafaya bak
Bır prenses daha
Ben hamile kaldığımın 2.günü hemen anladım desem yalan olmazAminnn insallah canımmm
Sende hiç belirti oldu mu canım ya da ne gibi belirtilerin oldu ? :)
dimiii burna bak diyorum bende , birde bacakları varr çok bellii ,çok tatlı maaşAllah..Hay maşallahh burna bak kafaya bak
Biliyorum rahisciimm... değişmezse prenses inşaAllaahhBır prenses dahaBende Allah ın ıznı ıle prenses annesı olacagım
maşaaalllahh nasıl anladın böyle yaaBen hamile kaldığımın 2.günü hemen anladım desem yalan olmaz
kasıklarımda çekme , yanma olarak tarif edebileceğim değişik şeyler hissettim... Ilk defa oluyordu hayatımda...
3.Gün göğüs uçlarım acımaya başladı çok hafif de olsa.. gittikçe şiddetlendi
4.gün seğirmelerim başladı karnımda kasığımda... çok şiddetliydi kalp çarpıntısı gibi...
Sarı akıntım başladı...
9.gün sabah erken saatte uyanmamla birlikte test yapmış ve miniğimi öğrenmiştim elhamdülillah
Bu arada ovulasyon ve ateş takibi yaptım bu yüzden anladım yumurtladığımı.. :)
Bende bilmiyorum ama ben vücudumdaki değişik tepkilerden anlamıştım...zaten burdaki arkadaşlara anlatıyorum o zaman saçmalıyorum herhalde bu kadar erken diyorum diyorum diyorum bir yandan da ama galiba hamileyim diyorum...maşaaalllahh nasıl anladın böyle yaa
sizleri görünce çok mutlu ve umut dolu oluyoruuz biz
Oy canım yeni işin hayırlı olsuunnn :)Kızlarrr iyi akşamlar herkese inşallah herkesler iyidir, çalışma hayatım başladı 2 gündür iş yerimde ki hatun bugün fal baktı bana bende bakardım eskiden neyse falımda sürekli hamile biri var bebek var deyip durdu. Hay Allahımiçimden dedim 13 aydır uğraşıyorum istermisin şimdi tam işe başlamışken hamile kalmayı pehhh ayyy Rabbim nasip etsinde sağlıklısı olsun valla gerçi renk vermedim hatuna ne olur ne olmaz yeni tanıyorum hatunu sonuçta, grevdeydim doktora gitmiyor diye koçiş halen devam ediyor ama bende çok özledim koçişimi grevi bitirmeye karar verdim Allah korusun ya gözü dışarı kayarsa gerçi güveniyorum eşime. Ay çenem düştü bütün gün ingilizce konuşunca türkçeyi bir başka seviyorum yahuu güzel hatunlar
Amin taze annecik maşallahdimiii burna bak diyorum bende , birde bacakları varr çok bellii ,çok tatlı maaşAllah..
biz videoya çektik...doktor cinsiyete bakarken bacaklara baktı videoda her gördükçe gülümsüyorum...
Herkese nasip etsin Rabbim...
Hemde nasıl adam pas vermiyorum diye yatarken sarılmıyorOy canım yeni işin hayırlı olsuunnn :)
grevi de bitir garii , çok oldu sankiii , sende özlemişsindir kocişiiniiii
ayyyy inşallah canım benimmm :) kızımız inşallah annesi gibi güzel sağlıklı bi prensesn olur :)Bende bilmiyorum ama ben vücudumdaki değişik tepkilerden anlamıştım...zaten burdaki arkadaşlara anlatıyorum o zaman saçmalıyorum herhalde bu kadar erken diyorum diyorum diyorum bir yandan da ama galiba hamileyim diyorum...
umut dolu olun... hep pozitif, kafaya takmadan..gelecek melekleriniiiz inşaAllah
dimi zaman su misali hakikatenAmin taze annecik maşallahnede hızlı geçiyor zaman 13, hafta olmuş Rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşallah
allah bizlere de nasib eder insallh masallah diyelimBende bilmiyorum ama ben vücudumdaki değişik tepkilerden anlamıştım...zaten burdaki arkadaşlara anlatıyorum o zaman saçmalıyorum herhalde bu kadar erken diyorum diyorum diyorum bir yandan da ama galiba hamileyim diyorum...
umut dolu olun... hep pozitif, kafaya takmadan..gelecek melekleriniiiz inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?