2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayy cnm benim çok sevindim inşallah sana sıkı sıkı tutunsunlar çok bekletmeden gelsinler :) ohhh yaa bugün hep güzel haberler var ne güzel ne güzel ah ne güzel ne güzel çom mutlu oldum
aynen maşallah yaaa bi silkelendi kendine geldi topik çok güzel devamı gelir inş

Aminnn insallah canımmm

Sende hiç belirti oldu mu canım ya da ne gibi belirtilerin oldu ? :)
Ben hamile kaldığımın 2.günü hemen anladım desem yalan olmaz
kasıklarımda çekme , yanma olarak tarif edebileceğim değişik şeyler hissettim... Ilk defa oluyordu hayatımda...
3.Gün göğüs uçlarım acımaya başladı çok hafif de olsa.. gittikçe şiddetlendi
4.gün seğirmelerim başladı karnımda kasığımda... çok şiddetliydi kalp çarpıntısı gibi...
Sarı akıntım başladı...
9.gün sabah erken saatte uyanmamla birlikte test yapmış ve miniğimi öğrenmiştim elhamdülillah
Bu arada ovulasyon ve ateş takibi yaptım bu yüzden anladım yumurtladığımı.. :)

Hay maşallahh burna bak kafaya bak
dimiii burna bak diyorum bende , birde bacakları varr çok bellii ,çok tatlı maaşAllah..
biz videoya çektik...doktor cinsiyete bakarken bacaklara baktı videoda her gördükçe gülümsüyorum...
Herkese nasip etsin Rabbim...

maşaaalllahh nasıl anladın böyle yaa
sizleri görünce çok mutlu ve umut dolu oluyoruuz biz

Kızlarrr iyi akşamlar herkese inşallah herkesler iyidir, çalışma hayatım başladı 2 gündür iş yerimde ki hatun bugün fal baktı bana bende bakardım eskiden neyse falımda sürekli hamile biri var bebek var deyip durdu. Hay Allahım içimden dedim 13 aydır uğraşıyorum istermisin şimdi tam işe başlamışken hamile kalmayı pehhh ayyy Rabbim nasip etsinde sağlıklısı olsun valla gerçi renk vermedim hatuna ne olur ne olmaz yeni tanıyorum hatunu sonuçta, grevdeydim doktora gitmiyor diye koçiş halen devam ediyor ama bende çok özledim koçişimi grevi bitirmeye karar verdim Allah korusun ya gözü dışarı kayarsa gerçi güveniyorum eşime. Ay çenem düştü bütün gün ingilizce konuşunca türkçeyi bir başka seviyorum yahuu güzel hatunlar

maşaaalllahh nasıl anladın böyle yaa
sizleri görünce çok mutlu ve umut dolu oluyoruuz biz
Bende bilmiyorum ama ben vücudumdaki değişik tepkilerden anlamıştım...zaten burdaki arkadaşlara anlatıyorum o zaman saçmalıyorum herhalde bu kadar erken diyorum diyorum diyorum bir yandan da ama galiba hamileyim diyorum...

umut dolu olun... hep pozitif, kafaya takmadan..gelecek melekleriniiiz inşaAllah

Oy canım yeni işin hayırlı olsuunnn :)
grevi de bitir garii , çok oldu sankiii , sende özlemişsindir kocişiiniiii

Amin taze annecik maşallah nede hızlı geçiyor zaman 13, hafta olmuş Rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşallah

ayyyy inşallah canım benimmm :) kızımız inşallah annesi gibi güzel sağlıklı bi prensesn olur :) buarada reglin kaç gün geçtiğinde yapmıştın testi canım

Amin taze annecik maşallah nede hızlı geçiyor zaman 13, hafta olmuş Rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşallah
dimi zaman su misali hakikaten
Amiiin kuzum benim amiinn , en kısa zamanda sizlere nasip etsin Rabbim , dualarım hep sizlerle

allah bizlere de nasib eder insallh masallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…