2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amin canım dualarınızı bekliyoruz hamilelerin duası kabul olurmuş sağlıklı hayırlı bebekler nsip etsin rabbim ben boş gebelikten kürtaj oldum: (
Bilmem mi canım... senin hamileliğini öğrendiğimiz sıralar ben yeni gelmiştim topic'e...
her daim dualarımdasınız canım inan ki , en kısa zamanda göbekleriniz bebiş dolsun...

Bilmem mi canım... senin hamileliğini öğrendiğimiz sıralar ben yeni gelmiştim topic'e...
her daim dualarımdasınız canım inan ki , en kısa zamanda göbekleriniz bebiş dolsun...
Hatırlıyorum canım Allah razı olsun ben inanıyorum rabbim tekrardan nasip edecek bana da arkadaşlarımada inş sağlıklısını versin mevlam cümlemize

O senin guzel yuregin canim benim insallah hayirli imanli evlatlarimiz olsun
gördün mü sana yazmıştım kuşum...bence 3-4 gün sonra git keseni de gör...yarın doktor hiç bir şey göremeyecektir çünkü henüz...
Ben kan değerimde baktırıp 10 gün sonra gitmiştim her şey net görülsün diye canım... ama sen bu değerle 4 gün sonra da gitsen görülür inşaAllah :)

Bende esime diyorum da dinlemiyor yarin gidelim diye benden heyecanli tutturmus aileme soyleyelim diye bende herseyini gormeden soylemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…