- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Tatlım yarın gittiğinde doktor pek bir şey yapamaz çünkü bu değerle kese görünmez daha... sana tavsiyem 3-4 gün sonra gitmen...keseni görürsün rahat rahatEsim yarin gidelim diyor sira bulabilirsem gidecegim
Wuhuuuu maşallah :)Kizlar kan sonucum 985,5 cikti
Amin canım dualarınızı bekliyoruz hamilelerin duası kabul olurmuş sağlıklı hayırlı bebekler nsip etsin rabbim ben boş gebelikten kürtaj oldum: (Aminn canım benim... sizlere nasip etsin en kısa zamanda , aralık ve ocak patlama yaşayacak inşaAllahhhh...
Bak o hic aklima gelmemisti esime soyleyeyimde alsin benim gidecegim dr hep yogun oluyor insallah buluruz siraAl netten sira simdiden
4.haftan bitmis 5. Haftaya girmis olman gerekiyormus senin de tam olarak boyle bugun 5. HaftandasinAl netten sira simdiden
Suprr bi deger canim hayirli olsun... Kac gun gecti adeton?Kizlar kan sonucum 985,5 cikti
Evettt doğru çıktıı....Oyy canim benim sennin minnakta kizmis prensesin geliyor masallah tahminim dogru cikti insallah hayirli senin gibi guzel bir kizin olur
HeyecandandirBak o hic aklima gelmemisti esime soyleyeyimde alsin benim gidecegim dr hep yogun oluyor insallah buluruz sira
Tahmini 4 hafta 1 gunluk canimDeğerinin tek alakası olduğu şey döllenme olduğu gün kuzucum...
bazısında erken bazısında geç döllenme olur...
Çoğul gebelikler bu değerlerle pek belli olmazmış , ama 5 haftalık olma ihtimali var mı , tekrar maaşAllah değerine
Bilmem mi canım... senin hamileliğini öğrendiğimiz sıralar ben yeni gelmiştim topic'e...Amin canım dualarınızı bekliyoruz hamilelerin duası kabul olurmuş sağlıklı hayırlı bebekler nsip etsin rabbim ben boş gebelikten kürtaj oldum: (
O senin guzel yuregin canim benim insallah hayirli imanli evlatlarimiz olsunEvettt doğru çıktıı....temiz yüreklim benim...
Oyy kuzum amin hayırlı , imanlı bir evlat olsun inşaAllahh...
hamilelik takvimi isteriiizz...son adet tarihini göre hesapla bakalım... 5.haftanda oluyorsun... 4 + 1 se 5 haftalık oluyor canım... :)Tahmini 4 hafta 1 gunluk canim
Hatırlıyorum canım Allah razı olsun ben inanıyorum rabbim tekrardan nasip edecek bana da arkadaşlarımada inş sağlıklısını versin mevlam cümlemizeBilmem mi canım... senin hamileliğini öğrendiğimiz sıralar ben yeni gelmiştim topic'e...
her daim dualarımdasınız canım inan ki , en kısa zamanda göbekleriniz bebiş dolsun...
Telden giriyorum yapabilirsem tamam canimhamilelik takvimi isteriiizz...son adet tarihini göre hesapla bakalım... 5.haftanda oluyorsun... 4 + 1 se 5 haftalık oluyor canım... :)
gördün mü sana yazmıştım kuşum...bence 3-4 gün sonra git keseni de gör...yarın doktor hiç bir şey göremeyecektir çünkü henüz...O senin guzel yuregin canim benim insallah hayirli imanli evlatlarimiz olsun
Amiiin canım benim...Hatırlıyorum canım Allah razı olsun ben inanıyorum rabbim tekrardan nasip edecek bana da arkadaşlarımada inş sağlıklısını versin mevlam cümlemize
Sagol canim bugundu adetimSuprr bi deger canim hayirli olsun... Kac gun gecti adeton?
Bende esime diyorum da dinlemiyor yarin gidelim diye benden heyecanli tutturmus aileme soyleyelim diye bende herseyini gormeden soylemek istemiyorumgördün mü sana yazmıştım kuşum...bence 3-4 gün sonra git keseni de gör...yarın doktor hiç bir şey göremeyecektir çünkü henüz...
Ben kan değerimde baktırıp 10 gün sonra gitmiştim her şey net görülsün diye canım... ama sen bu değerle 4 gün sonra da gitsen görülür inşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?