- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Esma m Allah ım çok çok büyük, çıkmadık candan umut kesilmiyor, ben tam yeniden tedavi araştırmaya başlıycaktım ki,benim ki du bakalım bende varım, Rabbime sığındım bekliyorum, vakti gelmiştir inşallah, dinleniyorum canımın içi çok çok sağolbitanem gözümden yaş aktı inan sevinçten , heyecandan...
Allahım sana mucizeni bağışlasın...
Rabbim ne kadar büyük...
bol bol dinlen güzel anne adayı... içinde döllenmiş yumun var e miiiiii
Banada yuksek gibi geldi tahmine gore 4+1 hamileyimMaşallah gözün aydın cnm.ama bu deger cok yuksek degılmı benimkafam karıştı.çoğulgebelik olmasınsakın :) hayırlı olsun inş
Himm anladim canim insallah sifa olsun fsh yuksek olan arkadaslarabenim icin diyil canim kk da gezinirken gorum belki bizim kizlarda fsh yuksek olanvarsa diye kopyaladim buraya
bilgilendirdigin icin cook tesekkur ederimherkese merhaba
öncelikle bu tedaviyi herkesin duyması için heryere yazmaya çalışıyorum son çare aklıma yeni konu açmak geldi benim gibi olupta duymayan kalmasın istedim. çok zor günler yaşadım . çocuk isteyipte çocuğu olmayanları çok iyi anlarım.
fsh ım yüksek 2 tane yumurtam vardı klomen gonal f lucrin felan neler neler kullandım.hiçbir çare bulamadım yabancı uyruklu kadın doğum profesörüyle tanıştım tarifi ondan aldım.tahlilerime bakıp güldü ve dediği tek şey''siz türkler ne kadar çok seviyorsunuz tüp bebek yapmayı'' oldu. senin çocuğun olur dedi bena bir tedavi reçetesi yazdı. 1.5 aydır kullanıyorum fsh ım 5 e düştü ve en az 8 yumurta görüldü. en başta yüksek moral inanç, dua ve bu tedavi Allahın izniyle isteyen herkese şifa olur inşallah
sabah aç karnına bir yemek kaşığı çörek otu suyla birlikte çiğnenmeden yutulacak
günün herhangi bir saati 1 yemek kaşığı kestane balı içerisine 1 çay kaşığı toz ginseng yenilecek(kaşıklar demir olmayacak)
hemen ardından 1 tane limon kabuğuyla birlikte yenilecek
bir gün papatya bir gün kuşburnu 3-5 dk kaynatılıp içilecek (demlik porselen olacak)
akşam bir tutam maydonoz yarım limonla 3-5 dk kaynatılıp içilecek(demlik porselen olacak)
Rabbim herkese şifasını versin inşallah...
Sekercigim yazdiklarini okidum minnakin konmus gobusune bol bol dinlen bitanem insallah simsiki tutunacak annesineEsma m Allah ım çok çok büyük, çıkmadık candan umut kesilmiyor, ben tam yeniden tedavi araştırmaya başlıycaktım ki,benim ki du bakalım bende varım, Rabbime sığındım bekliyorum, vakti gelmiştir inşallah, dinleniyorum canımın içi çok çok sağol
Kızın göz kırpmış size :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah, çok çok sevindim, büyümüş fıstık
canim beni 1 ocak yazarmisin bebegim yeni yil hediyesi olarak gelir insallahcanım bende seni merak ediyordum...hap sonrası olur böyle...ekliyorum şimdi
kuşum ayın ilk hamişi elifbade
kuzum hormonda dahil bütün sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim Allahın izni ile spermlerde toparlayacak kendilerini en azından bi tanesi toplasa yeter
yirim sizi yaaa 3 tane kalp birarada inşallah sıkı sıkı yapışacaklar sana
Allahım paşamızı kucağına aldığın günleri de göstersin hepimize...ekliyorum canım
Kız annesi..... demiştim sana kızının çeyizine de yaparsın bu işlemelerden diye...çok sevindim esmam sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim inş
canım hayırlısı olsun vakti değilmiş
Pancarıııııııııııım ve tek tanesi...İnşallah sıkı sıkı tutunur sana minik mucizen kuzum dualarımdasın
Bilmiyorumki canim dikkat ediyorum arkamdan gelin bekliyorumadet gününde bu değerse ikiz olabilir canım aman dikkat et bizde arkandan pıtır pıtır gelicez inşallahhh :)
Bolmiyorumki canim yarin dr gidecegiz bakalim batina az kalmis hadi arkamdan gelin insallah hayirlisiylaBugün ne güzel bugündu böylece. W wuslt canim degerin nr guzel oyle bir beklerkrn iki gelecek gibi tekrar hayirli olsun dualarini eksik etmr bizden benim bata 9 gun kaldi.sekerpancari senin minnaginda sağlıkla doğdun inşallah hamisleri gördükçe mutlu oluyorum valla
Elbette olacak , Rabbim cennette yoldaş eylesin kuzularını sana.. çok zor süreçler atlamışsın ama meleğin gelecek inşaAllah canım benim :)Canımmm tüylerim diken diken oldu. Çok duygulandım. Allah im korusun sizi. Bizimde birgün olacak mı diyorum uzak bir ihtimal gibi geliyor iki defa yarıda kaldı sevincimiz. Yine de Rabbim bilir herseyin iyisini
wuhuuuuuuuuuu coşmuş...kuşum ov. testinde poz. gördüğün gün mü ilişki olduTesekkur ederim mogami kan sonucum 985,5 cikti
Oyyy Rabbim çok büyük :) inşaAllah minik tektaşın sana sımsıkı tutunacak annesii, canım beniimm...Esma m Allah ım çok çok büyük, çıkmadık candan umut kesilmiyor, ben tam yeniden tedavi araştırmaya başlıycaktım ki,benim ki du bakalım bende varım, Rabbime sığındım bekliyorum, vakti gelmiştir inşallah, dinleniyorum canımın içi çok çok sağol
Kızın göz kırpmış size :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah, çok çok sevindim, büyümüş fıstık
Ovulasyon yapmadim canim gun asiri calistik bu ay bebek dusunmeye vaktim olmadi hic oluruna biraktim hatta hsg icin gun bile alacakti esim adet olmayi bekliyordumwuhuuuuuuuuuu coşmuş...kuşum ov. testinde poz. gördüğün gün mü ilişki oldu
Hamilemisin canmBilmiyorumki canim dikkat ediyorum arkamdan gelin bekliyorum
Cok tesekkur ederim canim amin insallah rabbim sanada hayirli saglikli bebisler nasip etsinayyy canm yaa cok sevindim wuslt ımmmm rabbim sağlıklı sıhhatli bi gebelik ve kavusma nasip etsin canm benmmmm
Evet canim tahminin dogru ciktiHamilemisin canm
Evet canim tahminin dogru cikti
bu hsg düşüncesinde bi keramet var senle birlikte 3 etti hsg ye gideceği ay hamiş kalan...Rabbim büyük işte...Değerin bana da ikizi çağrıştırdı hatun demeden geçmiyimOvulasyon yapmadim canim gun asiri calistik bu ay bebek dusunmeye vaktim olmadi hic oluruna biraktim hatta hsg icin gun bile alacakti esim adet olmayi bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?