2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bitanem gözümden yaş aktı inan sevinçten , heyecandan...
Allahım sana mucizeni bağışlasın...
Rabbim ne kadar büyük...
bol bol dinlen güzel anne adayı... içinde döllenmiş yumun var e miiiiii
Esma m Allah ım çok çok büyük, çıkmadık candan umut kesilmiyor, ben tam yeniden tedavi araştırmaya başlıycaktım ki,benim ki du bakalım bende varım, Rabbime sığındım bekliyorum, vakti gelmiştir inşallah, dinleniyorum canımın içi çok çok sağol
Kızın göz kırpmış size :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah, çok çok sevindim, büyümüş fıstık

bilgilendirdigin icin cook tesekkur ederim

Sekercigim yazdiklarini okidum minnakin konmus gobusune bol bol dinlen bitanem insallah simsiki tutunacak annesine

Bugün ne güzel bugündu böylece. W wuslt canim degerin nr guzel oyle bir beklerkrn iki gelecek gibi tekrar hayirli olsun dualarini eksik etmr bizden benim bata 9 gun kaldi. sekerpancari senin minnaginda sağlıkla doğdun inşallah hamisleri gördükçe mutlu oluyorum valla

canim beni 1 ocak yazarmisin bebegim yeni yil hediyesi olarak gelir insallah

Bolmiyorumki canim yarin dr gidecegiz bakalim batina az kalmis hadi arkamdan gelin insallah hayirlisiyla

Canımmm tüylerim diken diken oldu. Çok duygulandım. Allah im korusun sizi. Bizimde birgün olacak mı diyorum uzak bir ihtimal gibi geliyor iki defa yarıda kaldı sevincimiz. Yine de Rabbim bilir herseyin iyisini
Elbette olacak , Rabbim cennette yoldaş eylesin kuzularını sana.. çok zor süreçler atlamışsın ama meleğin gelecek inşaAllah canım benim :)
Amiiin bitanem amiinn....

Oyyy Rabbim çok büyük :) inşaAllah minik tektaşın sana sımsıkı tutunacak annesii, canım beniimm...
Evet hamd olsun Rabbime prenses geliyor galiba amin kuzum darısı başına inşaAllaahh

wuhuuuuuuuuuu coşmuş...kuşum ov. testinde poz. gördüğün gün mü ilişki oldu
Ovulasyon yapmadim canim gun asiri calistik bu ay bebek dusunmeye vaktim olmadi hic oluruna biraktim hatta hsg icin gun bile alacakti esim adet olmayi bekliyordum

Ovulasyon yapmadim canim gun asiri calistik bu ay bebek dusunmeye vaktim olmadi hic oluruna biraktim hatta hsg icin gun bile alacakti esim adet olmayi bekliyordum
bu hsg düşüncesinde bi keramet var senle birlikte 3 etti hsg ye gideceği ay hamiş kalan...Rabbim büyük işte...Değerin bana da ikizi çağrıştırdı hatun demeden geçmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…