Wawwwww süpeeeerrr maşaallah TopragımmKizlar kan sonucum 985,5 cikti
Canim degerin gayet iyi Rabbim esinin degerlerinide bi an once yukseltirde bebisiniz olur insaAllahBak canım.
Fsh hormonunun normal değerleri
6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.
Benim 7,26 değerim.
MasaAllah gelinime bak nasilda buyumus oyy yerim ben onuuu hayirlisiyla kucagina alirsin insaAllahh
Darisi basina olsun canim batinada az kaldi takipteyim seniWawwwww süpeeeerrr maşaallah Topragımm
Oy kiyamam ya anbelik hormonu yüksek olanlari cocuklar severmis ocakta atama var onda atanirsin insallahTakvimde işaretlediğime bakılırsa bugün 4 gün olmuş benim bel ve kasık ağrılarım başlayalı kızlar, belimde sağ tarafa vuruyo şimdide ağrı hafiften. Yaşayanınız oldu mu böyle belirsiz daha önce yaşamadığınız hafif ağrılar? Yarın bi doktora mı gitsem acaba ben üşüttüm mü diye düşünüyorumDün akşam 1kadın1erkekte doğum sahneleri vardı o komedi dizisinde bile bu doğum anları öyle güzel anlatılmış ki eşimde etkilendi fark ettim. Bugünde kayınvalidemde misafirler üstüme üstüme geldi bebekte bebek diye misafirlerden birinin kızı kucağımdan inmedi. Bide dün atanamadığımı öğrenince bence benim contalar gevşedi yine. Ay döktüm içimi ne doluymuşum ama
benim o12 lerde olmasi gereken onun altindaymis doktorum olur diye umitliyim demisti buayda olmadi yarin tekrar gitcem doktora senin paylastiklarini okudum insallah benimde degerim duser kismet olsun diye ugrasiyorum ama cok istersek rabbimiz verir buna inaniyorumkizlar bunu neden paylasdim fsh yuksek olan varsa faydsi olur diye
En azindan gecikip heveslendirmedi bitsin de devam calismalara ama dikkatli ol usutme hele adetliykenHakem kırmızı kartı erken gösterdi bana. Yarına kadar bekleme boşuna ben şimdi çıkarim kırmızıyı dedi. Belliki iyi üşüttümhala midem bulanıyo. Yılbaşındaki maçlara bakacaz artık yapacak bişey yok. Perşembe günü randevum var. Tekrar doktor yolları göründü bana. Bakalım hayırlı ve doğru zaman ne zaman???
Hey masaAllah kalp atislarini duymayida ve kucagina almayida nasio etsin RabbimmKizlar kan sonucum 985,5 cikti
Ahh canım hayat böyle bi an yükünü arttırır birden ferahlatırTakvimde işaretlediğime bakılırsa bugün 4 gün olmuş benim bel ve kasık ağrılarım başlayalı kızlar, belimde sağ tarafa vuruyo şimdide ağrı hafiften. Yaşayanınız oldu mu böyle belirsiz daha önce yaşamadığınız hafif ağrılar? Yarın bi doktora mı gitsem acaba ben üşüttüm mü diye düşünüyorumDün akşam 1kadın1erkekte doğum sahneleri vardı o komedi dizisinde bile bu doğum anları öyle güzel anlatılmış ki eşimde etkilendi fark ettim. Bugünde kayınvalidemde misafirler üstüme üstüme geldi bebekte bebek diye misafirlerden birinin kızı kucağımdan inmedi. Bide dün atanamadığımı öğrenince bence benim contalar gevşedi yine. Ay döktüm içimi ne doluymuşum ama
Amin insallah elifim yarin dr a gidecegiz kese gorunmez ama esim sabredemiyorHey masaAllah kalp atislarini duymayida ve kucagina almayida nasio etsin Rabbimm
canim ayni gunde yedik kirmiziyi ozaman oylende bi vaktim pembis pembis gelmis ben atlattim suan yeni umut isigi dogdu icime yarin doktora gidecegim bundan sonra siki takip edecegim herseyi soracagim doktora gittigimde misafir gibi durmiycam yapmam gereken herseyi sorcam sonrasinda da rabbimizden dileyecegim okadar dileyecegim ki bana nasip etsin ve tum arkadaslar icinde dua efecegim rabbimiz nadip eder insallahHakem kırmızı kartı erken gösterdi bana. Yarına kadar bekleme boşuna ben şimdi çıkarim kırmızıyı dedi. Belliki iyi üşüttümhala midem bulanıyo. Yılbaşındaki maçlara bakacaz artık yapacak bişey yok. Perşembe günü randevum var. Tekrar doktor yolları göründü bana. Bakalım hayırlı ve doğru zaman ne zaman???
Canim yuksek degil gayet normal benim batima 2 gun kala 273.45 adet gunumde 943.44 tu gayet guzel bir deger canim erkek mi acep senin kiBanada yuksek gibi geldi tahmine gore 4+1 hamileyim
InsaAllah sende hamissindir canim benimYasa ne kadar sevindim bilemezsiniz ne zaman test yaptım gözün aydın olsun bir tanen benim inşallah bende hamileyimdir
2 gun sonra gitseydiniz keske keseyi daha iyi gorurdu:)Amin insallah elifim yarin dr a gidecegiz kese gorunmez ama esim sabredemiyor
canim ayni gunde yedik kirmiziyi ozaman oylende bi vaktim pembis pembis gelmis ben atlattim suan yeni umut isigi dogdu icime yarin doktora gidecegim bundan sonra siki takip edecegim herseyi soracagim doktora gittigimde misafir gibi durmiycam yapmam gereken herseyi sorcam sonrasinda da rabbimizden dileyecegim okadar dileyecegim ki bana nasip etsin ve tum arkadaslar icinde dua efecegim rabbimiz nadip eder insallah
Amiincanim ayni gunde yedik kirmiziyi ozaman oylende bi vaktim pembis pembis gelmis ben atlattim suan yeni umut isigi dogdu icime yarin doktora gidecegim bundan sonra siki takip edecegim herseyi soracagim doktora gittigimde misafir gibi durmiycam yapmam gereken herseyi sorcam sonrasinda da rabbimizden dileyecegim okadar dileyecegim ki bana nasip etsin ve tum arkadaslar icinde dua efecegim rabbimiz nadip eder insallah
En azindan gecikip heveslendirmedi bitsin de devam calismalara ama dikkatli ol usutme hele adetliyken
Ben degilsem bi an once olsun diye bakiyorum bir gun bir gündürAynen canım doğru diyorsun. Öbür türlü kötü olacaktım. Fazla üzülmeden geldi kırmızıcıklarım. İyiki onlarda var sağlıklıyız çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?