2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bak canım.

Fsh hormonunun normal değerleri

6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.

Benim 7,26 değerim.
Canim degerin gayet iyi Rabbim esinin degerlerinide bi an once yukseltirde bebisiniz olur insaAllah

Oy kiyamam ya anbelik hormonu yüksek olanlari cocuklar severmis ocakta atama var onda atanirsin insallah

kizlar bunu neden paylasdim fsh yuksek olan varsa faydsi olur diye
benim o12 lerde olmasi gereken onun altindaymis doktorum olur diye umitliyim demisti buayda olmadi yarin tekrar gitcem doktora senin paylastiklarini okudum insallah benimde degerim duser kismet olsun diye ugrasiyorum ama cok istersek rabbimiz verir buna inaniyorum

En azindan gecikip heveslendirmedi bitsin de devam calismalara ama dikkatli ol usutme hele adetliyken

Ahh canım hayat böyle bi an yükünü arttırır birden ferahlatır yani kafana takma sen inş atanırsın canım

Koskoca 28 gün geçti..29-30-31-32 geçmez Allah geçmez..Asır gibi geliyor yaa, oldum olacam oldum olacam..Saliseleri yutuyor insan..La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim..

canim ayni gunde yedik kirmiziyi ozaman oylende bi vaktim pembis pembis gelmis ben atlattim suan yeni umut isigi dogdu icime yarin doktora gidecegim bundan sonra siki takip edecegim herseyi soracagim doktora gittigimde misafir gibi durmiycam yapmam gereken herseyi sorcam sonrasinda da rabbimizden dileyecegim okadar dileyecegim ki bana nasip etsin ve tum arkadaslar icinde dua efecegim rabbimiz nadip eder insallah

Banada yuksek gibi geldi tahmine gore 4+1 hamileyim
Canim yuksek degil gayet normal benim batima 2 gun kala 273.45 adet gunumde 943.44 tu gayet guzel bir deger canim erkek mi acep senin ki kiz bide senin gicik gorumcen miydi hala miydi oyle bisey vardi demi bu ay gelecek bebisin onlarada demiyeceksin demistim benn

bebeem ağzından bal damladı annelik hormonu falan derken :) Pamukprncess inşallah bidahaki atamalarda canım Rabbim bilir hayırlısını ya tutamıyorum kendimi işte sinirleniyorum üzülüyorum. Bebişte istiyorum ailem üstüme gelecek hamiş olursam atanmayı bekleseydin diye onu da biliyorum. Bu akşam erkenden uyumalıyım ben galiba düşünüp duruyorum kocişte 9da uyudu koltukta, bu akşam yalnız kaldım

Haklısın canım benim. Pes etmek yenik düşmek yok. Dualarla beraber hayırlı zamanda olsun inşallah hepimiz için. Karnında bir gram ağrı yok çok tuhafım. Hiç hasta gibi değilim. Rahatım valla böyle güzel :)

Amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…