2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme
Wuslt -----------------> 2 Aralık -------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık -------> 9. deneme --------> HAMİŞ

Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık -------> 5. deneme -------->
Cemrem15 -----------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Afrodit26 ------------> 15 Aralık ------> 4. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık ------> 9. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ---------------> 21 Aralık -------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık ------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme

OCAK BAT

Ayseygt1453 ---------> 1 Ocak -------> 6. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Yasa ne kadar sevindim bilemezsiniz ne zaman test yaptım gözün aydın olsun bir tanen benim inşallah bende hamileyimdir
İnsallah canim sende hamilesindir hayirlisiyla bugun sabaha karsi yaptim test aksamda kan testi yaptirdim
bu hsg düşüncesinde bi keramet var senle birlikte 3 etti hsg ye gideceği ay hamiş kalan...Rabbim büyük işte...Değerin bana da ikizi çağrıştırdı hatun demeden geçmiyim
evet canim 2 ay once cekilecektim randevu alamadim gecen ayda kv kolunu kirdi oyle kaldi bu ayda hamile oldugumu ogrendim rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin bilmiyorumki canim ikiz olabilirmi ki

W wuslt haberini sabah aldım gözlerim doldu, o kadar sevindim ki,kendime gibi,Rabbim göndermiş mucizesini, tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Güzel dileklerin içinde çok çok sağol

Canm benim ya bilmiyorum öyle yoğun hissettim ki içimden bir ses wulst hamiş dedi çok şükür beni yanıltmadı hissim inşallah bendede tutar canm değerin babada yüksek geldi biraz

Sekerim benim sana gebedas olacagiz demistim 12 aralikta guzel haberlerini bekliyorum bitanem cok sagol bende cok sevindim minnakin tutunacak annesine insallah

Pamukprncess canımın içii merak ettiğinizi biliyorum ama zor ve meşakkatli bir süreç sizler hep aklımdaydınız,evlat söz konusu olunca insan balıklama dalıyor, Allah benimkiyle beraber cümlesinkini bağışlasın

Sekerim benim sana gebedas olacagiz demistim 12 aralikta guzel haberlerini bekliyorum bitanem cok sagol bende cok sevindim minnakin tutunacak annesine insallah
Gerçekten wuslt ya bak ben bunu unutmuşum :) inşallah tatlım inşallah Allah ın izniyle :) ayyy bir keyiflendim

Evet demiştin mogamim benimm.... :)
Allahım razı olsuuun , amin amiin , cümlemize nasip etsin Rabbim...
Bende demiştim kızın olcak diye sen basenliysen karnın sivriyse kız oluyor demiştim .hayırlı ugurlu olsun cnm.ilk çocuğu kız olan gelin aileye hayırlı gelirmiş.kız anasıı kız anasııı

Bende demiştim kızın olcak diye sen basenliysen karnın sivriyse kız oluyor demiştim .hayırlı ugurlu olsun cnm.ilk çocuğu kız olan gelin aileye hayırlı gelirmiş.kız anasıı kız anasııı
Eveeet sende demiştiiinnn...
Oyy canım inşaAllahhh öyledir... hehe
darısı başına canıım...

Takvimde işaretlediğime bakılırsa bugün 4 gün olmuş benim bel ve kasık ağrılarım başlayalı kızlar, belimde sağ tarafa vuruyo şimdide ağrı hafiften. Yaşayanınız oldu mu böyle belirsiz daha önce yaşamadığınız hafif ağrılar? Yarın bi doktora mı gitsem acaba ben üşüttüm mü diye düşünüyorum Dün akşam 1kadın1erkekte doğum sahneleri vardı o komedi dizisinde bile bu doğum anları öyle güzel anlatılmış ki eşimde etkilendi fark ettim. Bugünde kayınvalidemde misafirler üstüme üstüme geldi bebekte bebek diye misafirlerden birinin kızı kucağımdan inmedi. Bide dün atanamadığımı öğrenince bence benim contalar gevşedi yine. Ay döktüm içimi ne doluymuşum ama

Hakem kırmızı kartı erken gösterdi bana. Yarına kadar bekleme boşuna ben şimdi çıkarim kırmızıyı dedi. Belliki iyi üşüttüm hala midem bulanıyo. Yılbaşındaki maçlara bakacaz artık yapacak bişey yok. Perşembe günü randevum var. Tekrar doktor yolları göründü bana. Bakalım hayırlı ve doğru zaman ne zaman???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…