İnş tatlım :)Gulum sagol darisi hayirlisiyla basina olsun insallah
İnsallah canim sende hamilesindir hayirlisiyla bugun sabaha karsi yaptim test aksamda kan testi yaptirdimYasa ne kadar sevindim bilemezsiniz ne zaman test yaptım gözün aydın olsun bir tanen benim inşallah bende hamileyimdir
evet canim 2 ay once cekilecektim randevu alamadim gecen ayda kv kolunu kirdi oyle kaldi bu ayda hamile oldugumu ogrendim rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin bilmiyorumki canim ikiz olabilirmi kibu hsg düşüncesinde bi keramet var senle birlikte 3 etti hsg ye gideceği ay hamiş kalan...Rabbim büyük işte...Değerin bana da ikizi çağrıştırdı hatun demeden geçmiyim
İnsallah canim sende hamilesindir hayirlisiyla bugun sabaha karsi yaptim test aksamda kan testi yaptirdim
evet canim 2 ay once cekilecektim randevu alamadim gecen ayda kv kolunu kirdi oyle kaldi bu ayda hamile oldugumu ogrendim rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin bilmiyorumki canim ikiz olabilirmi ki
Sekerim benim sana gebedas olacagiz demistim 12 aralikta guzel haberlerini bekliyorum bitanem cok sagol bende cok sevindim minnakin tutunacak annesine insallah
Evet ben 300 lu biseyler cikar diyordum korkuyorumda yuksek diyeCanm benim ya bilmiyorum öyle yoğun hissettim ki içimden bir ses wulst hamiş dedi çok şükür beni yanıltmadı hissim inşallah bendede tutar canm değerin babada yüksek geldi biraz
Evet ben 300 lu biseyler cikar diyordum korkuyorumda yuksek diye
Sagol canim him erken dollenme olabilir insallah sende hayirlisiyla hamis olursun batin ne zamandiKorkma canm erken yumurtlama olabilir ikiz olabilir güzel şeyler düşün canm benim içini ferah tut
Gerçekten wuslt ya bak ben bunu unutmuşum :) inşallah tatlım inşallah Allah ın izniyle :) ayyy bir keyiflendimSekerim benim sana gebedas olacagiz demistim 12 aralikta guzel haberlerini bekliyorum bitanem cok sagol bende cok sevindim minnakin tutunacak annesine insallah
Bende demiştim kızın olcak diye sen basenliysen karnın sivriyse kız oluyor demiştim .hayırlı ugurlu olsun cnm.ilk çocuğu kız olan gelin aileye hayırlı gelirmiş.kız anasıı kız anasıııEvet demiştin mogamim benimm.... :)
Allahım razı olsuuun , amin amiin , cümlemize nasip etsin Rabbim...
maşallah kuzucuguna :):):)
İnsallah tatlim benim gebedas olacagiz haberlerini bekliyorumGerçekten wuslt ya bak ben bunu unutmuşum :) inşallah tatlım inşallah Allah ın izniyle :) ayyy bir keyiflendim
Eveeet sende demiştiiinnn...Bende demiştim kızın olcak diye sen basenliysen karnın sivriyse kız oluyor demiştim .hayırlı ugurlu olsun cnm.ilk çocuğu kız olan gelin aileye hayırlı gelirmiş.kız anasıı kız anasııı
Allah razı olsun blumcum , güzel haberlerin yakındır seninde inşaAllaaahmaşallah kuzucuguna :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?