2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar şimdi geç saatte adet olsanda o birinci gün diye sayılíyor dimi? Kafam şimdi ona takıldı nedense. 3. Günü doktoruma gitcem o yüzden sorayım dedim size?

Kızlar şimdi geç saatte adet olsanda o birinci gün diye sayılíyor dimi? Kafam şimdi ona takıldı nedense. 3. Günü doktoruma gitcem o yüzden sorayım dedim size?
canim bende sokulene kadar iki uc gun gecer onun icin yarin ne yapcaz gorusecegim doktorumla senin sokulmen hemen olursa bugunden say hayirli olsun simdiden calismalarimiz

Yani kanaman bol olursa demek istiyorsun dimi. Bol değil ama geliyor yani. O zaman bugünden sayacam ben. Hayırlısı olsun bakalım. Hamilelik kervanına katılmak dileğiyle
canim bende sokulene kadar iki uc gun gecer onun icin yarin ne yapcaz gorusecegim doktorumla senin sokulmen hemen olursa bugunden say hayirli olsun simdiden calismalarimiz

Yok canım nerdeee bazen 1 hafta gecikiyorum. Ama son 3 aydır çok düzenliyim... Allah yardımcın olsun bu arada canım ya. İnsan yaıpranıyo ister istemez ama dik durmak lazım. Yapacak bişeyimiz yok başka...
Normalde gunu gunune mi oluyorsun benim her ay iki gun ileri atiyordu gecen ay yumurtlamam gec oldu kimyasal gebelik oldu derken 10 gun gecikti

Allah razı olsun cnm ben korundum buay ama olursada süpriz olur artık
Canim bugun su frauen tee den aldim ne bicim tadi var oldum icene kadar icinde %32 frauen mantel var zencefil falan karisik bse cocuk icin artik katlanicam.simdi amazon da baktim frauen mantel tee varmis keske ismarlardim ordan bu ay olmazsa bidahaki ay ordan alicam.sen alip iciyonmu.

kızlaar bir haftadan beri bacak ağrısı çekiyorum hiç geçmedi uyutmuyor napıcam yaa romatizma mı var anlamadım

İçimden bi ses diyoki. Salla gitsin melek. Zaten Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelecek bebiş. Sil kafandan nasílsa 1 seneyi bulur bu bebeğin gelmesi. Sonuçta bu 2 ay içinde olmazsa eşin operasyon geçirecek. E onun iyileşme süreci var 6 ile 12 ay arasında böylece yıpranmış olacaksın. Bu yüzden yıpratma kendini at kafandan gitsin. Ne zaman gelirse senindir. Gelmezse hiç senin olmamıştır...(İnşallah böyle bi ihtimal olmaz tabi)

öyle canım herşeyin en hayırlısını Rabbimiz bilir ama insan elinde olmadan takıyor işte
en iyisi herşeyi akışına bırakmak tabii yapabilirsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…