- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
sagol canim bugunden beri bana destek oldugun icin allah razi olsun insallah hepimizin srvincinide paylasiriz:)
Tabiki canim son adet tarihi baz aliniyor ne zaman olduysan artikKızlar şimdi geç saatte adet olsanda o birinci gün diye sayılíyor dimi? Kafam şimdi ona takıldı nedense. 3. Günü doktoruma gitcem o yüzden sorayım dedim size?
Tabiki canim son adet tarihi baz aliniyor ne zaman olduysan artik
sagol canim bugunden beri bana destek oldugun icin allah razi olsun insallah hepimizin srvincinide paylasiriz:)
Normalde gunu gunune mi oluyorsun benim her ay iki gun ileri atiyordu gecen ay yumurtlamam gec oldu kimyasal gebelik oldu derken 10 gun gecikti3ünde olmuştum şimdi 1 gün erken geldi.
canim bende sokulene kadar iki uc gun gecer onun icin yarin ne yapcaz gorusecegim doktorumla senin sokulmen hemen olursa bugunden say hayirli olsun simdiden calismalarimizKızlar şimdi geç saatte adet olsanda o birinci gün diye sayılíyor dimi? Kafam şimdi ona takıldı nedense. 3. Günü doktoruma gitcem o yüzden sorayım dedim size?
Allah razı olsun cnm ben korundum buay ama olursada süpriz olur artıkDarisi basina olsun canim batinada az kaldi takipteyim seni
canim bende sokulene kadar iki uc gun gecer onun icin yarin ne yapcaz gorusecegim doktorumla senin sokulmen hemen olursa bugunden say hayirli olsun simdiden calismalarimiz
insallah olsun tabiUtandim insallah canim ya su cift cizgiyi bir gorsek artik zevkine iki tane yapacagim diyordum bi ara
Ay bi tane de bu ay calismadik ama oldu bebisimiz olsun canim vardir insallahAllah razı olsun cnm ben korundum buay ama olursada süpriz olur artık
Normalde gunu gunune mi oluyorsun benim her ay iki gun ileri atiyordu gecen ay yumurtlamam gec oldu kimyasal gebelik oldu derken 10 gun gecikti
amin insallahYani kanaman bol olursa demek istiyorsun dimi. Bol değil ama geliyor yani. O zaman bugünden sayacam ben. Hayırlısı olsun bakalım. Hamilelik kervanına katılmak dileğiyle
Canim bugun su frauen tee den aldim ne bicim tadi var oldum icene kadar icinde %32 frauen mantel var zencefil falan karisik bse cocuk icin artik katlanicam.simdi amazon da baktim frauen mantel tee varmis keske ismarlardim ordan bu ay olmazsa bidahaki ay ordan alicam.sen alip iciyonmu.Allah razı olsun cnm ben korundum buay ama olursada süpriz olur artık
İnşaallah csnımAy bi tane de bu ay calismadik ama oldu bebisimiz olsun canim vardir insallah
Vitaminsiz kalmissindir pekmez ye annem oyle derdikızlaar bir haftadan beri bacak ağrısı çekiyorum hiç geçmedi uyutmuyor napıcam yaaromatizma mı var anlamadım
olabilir canım zaten bi üşütme atlattım evde pekmez vardı sanki dikkat edim bari :)Vitaminsiz kalmissindir pekmez ye annem oyle derdi
öyle canım herşeyin en hayırlısını Rabbimiz bilir ama insan elinde olmadan takıyor işteİçimden bi ses diyoki. Salla gitsin melek. Zaten Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelecek bebiş. Sil kafandan nasílsa 1 seneyi bulur bu bebeğin gelmesi. Sonuçta bu 2 ay içinde olmazsa eşin operasyon geçirecek. E onun iyileşme süreci var 6 ile 12 ay arasında böylece yıpranmış olacaksın. Bu yüzden yıpratma kendini at kafandan gitsin. Ne zaman gelirse senindir. Gelmezse hiç senin olmamıştır...(İnşallah böyle bi ihtimal olmaz tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?