2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kaygılım süslensende görmeyecek sen demeyince demek bu erkekleri napmalı bilmem bu ara ben istemiyorum kocamı da adam evde yabancı gibi geliyor bana yaaa garip bi his

görecekte üstümde pijama var altından gecelik çıkmasını bekliyor pastadan çıkan oryantele dönüşücem yakında aşıcam kendimi hayır seninle olan akşamını oyun ve görümcen yüzünden batırdığı için böylesin çok haklısın bende aynı şekilde tepki veriyorum ama susuyorum o kendi kendine kızıp sövüyor zaten onlara sizin belalarınızla uğraşmaktan bıktım gidin başımdan beni rahat bırakın diyor hatta öyle kızıyor ben bile üzülüyorum arada

adam dediğin az akıllı olur düşünür de iş yapar bizim ki her stresini bana yansıtır, ders, iş, aile yani bende sıkıldım artıkım.. kaygılım gecelikler neyi bekliyorlar çıkarda adama ziyafet olsun ne var onu giymekte erinme sende

Ayni adet olacak gibi gosguslerim hala aciyo bide kisa suren adet sancilari oldu normalde hep agrirdi 5 saniye falan agri girip cikiyodu bide yerlesme kanamasi yasadim adet gunumde test yaptim net cikti

Hımm anladım canım ne guzel cok sevındım canımmm bu ay guzel gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…