kaygılım süslensende görmeyecek sen demeyince demek bu erkekleri napmalı bilmem bu ara ben istemiyorum kocamı da adam evde yabancı gibi geliyor bana yaaa garip bi his
hayırlı olsun test mi yaptın canım :)Kizlarrr hamileyimmm
Inşallah cnm:) cnm ya her zamankinden farklıyım ama korkmuyor da değilim dün gece ağrıdan uyuyamadım kasıklarım karnım öyle ağrıdı ki yatak dar geldi resmen
adam dediğin az akıllı olur düşünür de iş yapar bizim ki her stresini bana yansıtır, ders, iş, aile yani bende sıkıldım artıkım.. kaygılım gecelikler neyi bekliyorlar çıkarda adama ziyafet olsungörecekte üstümde pijama var altından gecelik çıkmasını bekliyor pastadan çıkan oryantele dönüşücem yakında aşıcam kendimihayır seninle olan akşamını oyun ve görümcen yüzünden batırdığı için böylesin çok haklısın bende aynı şekilde tepki veriyorum ama susuyorum o kendi kendine kızıp sövüyor zaten onlara sizin belalarınızla uğraşmaktan bıktım gidin başımdan beni rahat bırakın diyor hatta öyle kızıyor ben bile üzülüyorum arada
Kayinvalidem kalmisti tam yum gununde demistim canim hatirladinmi demekki yanlis biliyomusum :)eşin heyecanlanmakta haklı :)
süpermiş maşşalllah size sağlıkla kucağına alırsın inşOnce test yaptim net sekilde cizgi cikti hemen kan verdim 746 cikti:)
Kizlarrr hamileyimmm
Kizlarrr hamileyimmm
Tesekkur ederim darisi sizlere olsun canimTebrık ederım Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
Tesekkur ederim darisi sizlere olsun canim
Kizlarrr hamileyimmm
Ayni adet olacak gibi gosguslerim hala aciyo bide kisa suren adet sancilari oldu normalde hep agrirdi 5 saniye falan agri girip cikiyodu bide yerlesme kanamasi yasadim adet gunumde test yaptim net ciktiAmınn canım inşallahhhh belirtin varmıydı canım gunun gectımı
Inşallah bebiştir cnmHadı ya ınsallah bu agrıların sebebı bebsıtır canım
hayırlı olsun allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın
Amin canim seninde nasip etsin kucagina almayi insallahhayırlı olsun allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın
Ayni adet olacak gibi gosguslerim hala aciyo bide kisa suren adet sancilari oldu normalde hep agrirdi 5 saniye falan agri girip cikiyodu bide yerlesme kanamasi yasadim adet gunumde test yaptim net cikti
Inşallah bebiştir cnm
Bide hic gune bakmadik bu ay benim hesaplafigim yum tarihinde kayinvelidem kaldi 3 gun olmadi diye beklerken sasirtti biziHımm anladım canım ne guzel cok sevındım canımmm bu ay guzel gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?