düşünmememk lazım cnm stresten uzak durmak lazım ama nerdeeeesakın ol tatlım dusunme utandırma onlarıkı dollensınlerevet canı calısmayı bırakma bız 22 gune kadar calıstık 22 de degerlndırdık evet canım son 13 gun benım bugun 25 gunum:)
hanımlar herkese iyi akşamlar :)
şimdi alıma geldi akşam yapılan test ne kadar sağlıklı sonnuç verir acaba?Bütün gün bir sürü şey içitm ben ama silik de olsa birşey çıkar heralde mi acaba???????????????????
Ben gece 11.30 da yapmistim bir saatlik idrardi çıkmıştışimdi alıma geldi akşam yapılan test ne kadar sağlıklı sonnuç verir acaba?Bütün gün bir sürü şey içitm ben ama silik de olsa birşey çıkar heralde mi acaba???????????????????
cnm biz 11 ay denedik eşim 15 yıl önce cocukluğunda bi rahatsızlık geçirmiş spermleri etkilenmş ilaçla filan arttı k.boynuzu ile ama sayının hızın artması dışında dna da etkiliymiş dr lar da hiç beklemenize gerek yok dediler bizde deneyelm dedik inş ilk tüpte tutarABCDEFCD kuzum bir de siz neden tüp bebeği düşündünüz? Kaçıncı denemenizdi?
Dogru soyluyorsun canım ovulasyon ıle degılde canım bırkac ay daha gun asırı calısmayı dusunuyorum eger bu ay olmamıssıa ama ınsallah bebegım bana gelmıstır.bırka ay sonunda daha olmazsa o zaman dr kontrole gıderız canm
Eğer adet gününü 3-5 gün kadar geçtiyse akşamkilerde sonuç verir bence.
düşünmememk lazım cnm stresten uzak durmak lazım ama nerdeeeeben acıkcası cok düzenli çalışma yapmadım gün aşırı şeklinde olmadı yani.. 13. 14. 15. 16. günler oldu bitek benimde 20. günüm canım seninki benimkinin abisi olucak inş.
cnm biz 11 ay denedik eşim 15 yıl önce cocukluğunda bi rahatsızlık geçirmiş spermleri etkilenmş ilaçla filan arttı k.boynuzu ile ama sayının hızın artması dışında dna da etkiliymiş dr lar da hiç beklemenize gerek yok dediler bizde deneyelm dedik inş ilk tüpte tutar
İnşallah gerek kalmadan seni de hamiş görürüz canım bende ilaçlarla eşimin sperminin yükseleceğine ve yükselir yükselmez benim hamiş kalacağıma inancım sonsuz.
amin cnm inş tutarlar ALLAH hepimize nasip etininşallah tutar ve gelir bebişlerin inşallah
Ben gece 11.30 da yapmistim bir saatlik idrardi çıkmıştı
cnm biz 11 ay denedik eşim 15 yıl önce cocukluğunda bi rahatsızlık geçirmiş spermleri etkilenmş ilaçla filan arttı k.boynuzu ile ama sayının hızın artması dışında dna da etkiliymiş dr lar da hiç beklemenize gerek yok dediler bizde deneyelm dedik inş ilk tüpte tutar
Çocukluğundaki rahatsızlığı siz biliyor muydunuz yoksa testlerle mi onu tespit mi ettiler canım. Biz bir sene daha verdik kendimize eşimin küçüklüğünde geçirdiği önemli bir rahatsızlık yok fakat erkeklerin oralarının terlememesi gerekiyormuş spermin geçtiği kanallar daralabiliyormuş zamanla. Benim eşimde sporcu, gençliğinde futboldan kazanmış parasını, hala aktif oynuyor, babasının kulübünde bu sene de a takımını çalıştıracak onların hocalığını yapacak işten arta kalan zamanlarında benim bu yüzden biraz endişelerim var futboldan koparamam onu çünkü hayattan da kopar. Belki diyorum sürekli terli kaldığı için böyle bir şey oldu bilmiyorum. İkimizinde hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah bebişlerin sıkıca tutunur bana da umut olursunuz.
inş cnm bnm bizim bu bebişlerimiz tutunr sizinde kendiliğinden olur biz biliyodk da ilk yaptırdığımz sperm testinde ml de 25 milyn çıkmıştı normal değerlerde yani o yüzden umursamadık ama snr 1.5 milyonları gördük dr lar da söyledi zaten spermin olması bile bi şans 8 milyon çıktı son testte çok çok ii bu bizim için diyeÇocukluğundaki rahatsızlığı siz biliyor muydunuz yoksa testlerle mi onu tespit mi ettiler canım. Biz bir sene daha verdik kendimize eşimin küçüklüğünde geçirdiği önemli bir rahatsızlık yok fakat erkeklerin oralarının terlememesi gerekiyormuş spermin geçtiği kanallar daralabiliyormuş zamanla. Benim eşimde sporcu, gençliğinde futboldan kazanmış parasını, hala aktif oynuyor, babasının kulübünde bu sene de a takımını çalıştıracak onların hocalığını yapacak işten arta kalan zamanlarında benim bu yüzden biraz endişelerim var futboldan koparamam onu çünkü hayattan da kopar. Belki diyorum sürekli terli kaldığı için böyle bir şey oldu bilmiyorum. İkimizinde hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah bebişlerin sıkıca tutunur bana da umut olursunuz.
Benım esımde futbolcu canım 12 sene oynamıs ama suan oynamıyor ders calısıyor benım esımınde o bolgesı cok terler ozellıkle yazınnn ama suan terleme gıbı bır sorun yok canımm
inş cnm bnm bizim bu bebişlerimiz tutunr sizinde kendiliğinden olur biz biliyodk da ilk yaptırdığımz sperm testinde ml de 25 milyn çıkmıştı normal değerlerde yani o yüzden umursamadık ama snr 1.5 milyonları gördük dr lar da söyledi zaten spermin olması bile bi şans 8 milyon çıktı son testte çok çok ii bu bizim için diye
2-3 gun ama ikincisinde ya gununde ya bir gün once iki uc saatlik idrarda cikmistiadet günün geçmiş miydi peki?
Hımmm sizde bizdensiniz yani. Eşimin kuzeninin eşide bisiklet sporuyla ilgileniyor onlarda bir dönem çok üzülüp ağlamışlar sürekli bisiklete bindiği için terliyormuş onunda ama ekstra ilaçlarla toparlamışlar ve bebişleri oldu. Elisam eğer ki bir kaç ay daha olmaz ise eşin spermiogram mutlaka yaptırsın derim.
Hatuncuklar sperm testi kac gune ya da saate belli oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?