cnm çok sükür eşinn bi rahatsızlığı yok bizim proxseedle 8 günde filan 3 milyon arttı 3 ay düzneli kullanırsa sizin kat kat artar inş içini rahat tutEşim yarın verecek testi milyonlara razıyım bizim 200 bin. İçler acısı.
2-3 gun ama ikincisinde ya gununde ya bir gün once iki uc saatlik idrarda cikmisti
Bende öyle dusunyorum canım 2 ay daha gun asırı denerız eger olmazsa esım martta test yaptırır canım ınsallah gerek kalmaz bebısım gelır.ne guzel onlara nasıp olmus ınsallah bızlere nasıp olur canım
Ayyy kızlarrrrr usutmusunnn bennn kasıklarımm agrıyor sol tarafımmm bu banyoların acısının cıkacagı bellıydııı
Iyi bari ya su test beklemelerini sevmiyorum çünkü elim ayagima karışıyorCanım biz öğleden önce vermiştik öğleden sonra hemen çıktı sonuç
İnşallah canım valla bu ay ilaçlara verdiğimiz para birimizin maaşı inşallah değer canım ya sağlık çok önemli insan gözünü bile kırpmıyormuş. Öğrendiğimiz günden beri okuyup araştırıyoruz inşallah çabalarımız karşılık bulur ve kendiliğimden kalırım.
aman aman dikkat et canım ayaklarını sıcak tut
Iyi bari ya su test beklemelerini sevmiyorum çünkü elim ayagima karışıyor
ilac kullanacaksan yap testi tatlim cikar elbethmmm eczaneye yetişebilirsem yapayım bu gece varsa çok silik de olsa çıkar o zaman
cnm çok sükür eşinn bi rahatsızlığı yok bizim proxseedle 8 günde filan 3 milyon arttı 3 ay düzneli kullanırsa sizin kat kat artar inş içini rahat tut
Hanımlar ben eşime keçuboynuzu kürü yapmayı düşünüyorum. Bununla birlikte vitamin kullansa zararı olurmu?
Bakalim esim gelsin hele sorayim bi an önce yapsin aslinda yari gidebilsek de rahatlasamSorma canım ya herşeyin sonucunu beklemekten bıktık yani
yap cnm yap hatta fındık antep fıstığı kaju filan da yedir muz ile hormonsz domatesinde faydası çokmuş k.boynuzu kürü bitince de havuc suyu içsin o da hız artırıyomşCanım her gün düzenli keçi boynuzu kürü içiyor, gece yatarken ve sabah aç karnına taze taze yapıyorum. Proxeed sabah akşam aç karna. Gnc ilaçlarımızda geldi. L-arginine, mega men active ve fish oil. Yarın itibariyle onlara da başlatırım. Yarın sabah test verecek biraz düzelme görsem mart sonrası çalışmalara başlarız.
Keçiboynuzunu kırarken bile midem bulanıyor çok kötü kokuyor hele buharı falan öğüresim geliyor ama eşim gık demeden içiyor yazık.
Canım her gün düzenli keçi boynuzu kürü içiyor, gece yatarken ve sabah aç karnına taze taze yapıyorum. Proxeed sabah akşam aç karna. Gnc ilaçlarımızda geldi. L-arginine, mega men active ve fish oil. Yarın itibariyle onlara da başlatırım. Yarın sabah test verecek biraz düzelme görsem mart sonrası çalışmalara başlarız.
yap cnm yap hatta fındık antep fıstığı kaju filan da yedir muz ile hormonsz domatesinde faydası çokmuş k.boynuzu kürü bitince de havuc suyu içsin o da hız artırıyomş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?