7 de kapanıyor galıba canım
7 olmasi lazim
aman iyi işten 6 da çıkıcam buralarda eczane yok 6,30 a yetişemem.Nöbetçi eczane aramakla uğraşmayayım
selam kuzular nasılsınızz... @wuslt hamileliğin kesinleşmiş yeni gördüm tebrik ederim.. darısı bizlere inş. :)
kızlar benim bugün 20. günüm ve tahminime göre yum. bitti. ve hatta muhtemelen 14. veye 15. gün yumurtladım. doktor bu ay soldan yumurtlluyosun demişti ve tam o günler sol kasıgımda sancılar hissetmiştm.. :) bugünde bi ara solumda bi sancı hissettim kafam karıştı
Etmem mi canım ederim tabi yeter ki çıksın...
kızlar arkadasım uğradı az önce dinlenmeye 1 saat ara verdim ama kafam dağıldı ii oldu arkadasm bişi bilmediğine bişi de diyemedm artık pek dik oturmamaya dikkat ettim ne yapym zaten cuma okula gitcm hem dr da normal yasantına dön demişti bu kdr kasmıyım dimi
iyiyim bende canım napayım aklım fikrim bebişte bu günlerde :) evet haklısın sanırım çalışmama gerek bugün en azındanMerhaba canım ıyıyız sen nasılsın canım canım sen ıkı gun daha calıs bellı olmaz canım bugunu ve yarınıda degerlendır
inş. canım yaa umarım bu sancı zigotumun yaşattıgı bişeydirumarım tutmuştur canım
cnm pzts sl kasık ağrısı vardı bgn yok uzanmamaya çok eğilip ağır kaldırmamaya dikkat ediyorm bide tüp bebek topiği var orada kimisi hiçbişi hissetmemiş kimi 2-3 kala adet ağrısı hissetmiş ama genelde 6.hftdn snr belirtiler kendini gösterr diyolar ama ilaçlardn mı bilmm çok sık tuvaletm geliyoevet canım vucudunu kasma rahat ol sadece agır kaldırma zaten 3 gun falan yattın sanırım dr 3 gun onemlı demıstı Allah'ın ıznıyle bırsey olmaz canım bırseyler hıssedıyormusun canım
Hayır canım hıc yapmadım ılk defa bu ay gun asırı calıstık canım dıger aylar duzensızdı bır kac gun calısıp bırakıyorduk oda tahmını yum donemıydı
iyiyim bende canım napayım aklım fikrim bebişte bu günlerde :) evet haklısın sanırım çalışmama gerek bugün en azındanbu arada son 13 gün
cnm pzts sl kasık ağrısı vardı bgn yok uzanmamaya çok eğilip ağır kaldırmamaya dikkat ediyorm bide tüp bebek topiği var orada kimisi hiçbişi hissetmemiş kimi 2-3 kala adet ağrısı hissetmiş ama genelde 6.hftdn snr belirtiler kendini gösterr diyolar ama ilaçlardn mı bilmm çok sık tuvaletm geliyo
cnm pzts sl kasık ağrısı vardı bgn yok uzanmamaya çok eğilip ağır kaldırmamaya dikkat ediyorm bide tüp bebek topiği var orada kimisi hiçbişi hissetmemiş kimi 2-3 kala adet ağrısı hissetmiş ama genelde 6.hftdn snr belirtiler kendini gösterr diyolar ama ilaçlardn mı bilmm çok sık tuvaletm geliyo
inş cnmbnm yaa ALLAH yüzümüzü güldürür hepimizinCanım bilmiyorum ama içimde olacağına dair bir his var seninle ilgili.
amiiiin cnm amiiiin inş iki bebişimizde bizimle olurHımm ılaclardanda olabılır canımama ınsallah bebıstendır canım bebıslerının ıkısınıde tutunacak sana canım
Canım bir kaç ayda ovulasyon ile dene derim olmaz ise (ki inşallah olur) doktora görünün ben en başta göründüm mesela o zamanda tertemiz çıkmıştı doktor istediğin ay kalabilirsin demişti ben eylülde istiyordum. Eylülde 10 gün geçince test yap bana gel demişti. O kadar inanıyordu kalabileceğime ama keşke o zaman eşimde görünseymiş ben 6 ay boyunca neden kalamıyorum ovulasyon yapmama rağmen diye burda kendimi yedim bence bebek düşünülmeye başlandığı itibaren erkek ve bayan birlikte kontrollerden geçmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?