2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

umarım tutmuştur canım

kızlar arkadasım uğradı az önce dinlenmeye 1 saat ara verdim ama kafam dağıldı ii oldu arkadasm bişi bilmediğine bişi de diyemedm artık pek dik oturmamaya dikkat ettim ne yapym zaten cuma okula gitcm hem dr da normal yasantına dön demişti bu kdr kasmıyım dimi

evet canım vucudunu kasma rahat ol sadece agır kaldırma zaten 3 gun falan yattın sanırım dr 3 gun onemlı demıstı Allah'ın ıznıyle bırsey olmaz canım bırseyler hıssedıyormusun canım

evet canım vucudunu kasma rahat ol sadece agır kaldırma zaten 3 gun falan yattın sanırım dr 3 gun onemlı demıstı Allah'ın ıznıyle bırsey olmaz canım bırseyler hıssedıyormusun canım
cnm pzts sl kasık ağrısı vardı bgn yok uzanmamaya çok eğilip ağır kaldırmamaya dikkat ediyorm bide tüp bebek topiği var orada kimisi hiçbişi hissetmemiş kimi 2-3 kala adet ağrısı hissetmiş ama genelde 6.hftdn snr belirtiler kendini gösterr diyolar ama ilaçlardn mı bilmm çok sık tuvaletm geliyo

Hayır canım hıc yapmadım ılk defa bu ay gun asırı calıstık canım dıger aylar duzensızdı bır kac gun calısıp bırakıyorduk oda tahmını yum donemıydı

Canım bir kaç ayda ovulasyon ile dene derim olmaz ise (ki inşallah olur) doktora görünün ben en başta göründüm mesela o zamanda tertemiz çıkmıştı doktor istediğin ay kalabilirsin demişti ben eylülde istiyordum. Eylülde 10 gün geçince test yap bana gel demişti. O kadar inanıyordu kalabileceğime ama keşke o zaman eşimde görünseymiş ben 6 ay boyunca neden kalamıyorum ovulasyon yapmama rağmen diye burda kendimi yedim bence bebek düşünülmeye başlandığı itibaren erkek ve bayan birlikte kontrollerden geçmeli.

iyiyim bende canım napayım aklım fikrim bebişte bu günlerde :) evet haklısın sanırım çalışmama gerek bugün en azından bu arada son 13 gün

sakın ol tatlım dusunme utandırma onlarıkı dollensınler evet canı calısmayı bırakma bız 22 gune kadar calıstık 22 de degerlndırdık evet canım son 13 gun benım bugun 25 gunum:)

Canım bilmiyorum ama içimde olacağına dair bir his var seninle ilgili.

Hımm ılaclardanda olabılır canımama ınsallah bebıstendır canım bebıslerının ıkısınıde tutunacak sana canım

şimdi alıma geldi akşam yapılan test ne kadar sağlıklı sonnuç verir acaba?Bütün gün bir sürü şey içitm ben ama silik de olsa birşey çıkar heralde mi acaba???????????????????

Dogru soyluyorsun canım ovulasyon ıle degılde canım bırkac ay daha gun asırı calısmayı dusunuyorum eger bu ay olmamıssıa ama ınsallah bebegım bana gelmıstır.bırka ay sonunda daha olmazsa o zaman dr kontrole gıderız canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…