2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Doktorun dili hafif kirik sevdim adami rahat konustum oh bee

bende ozelde bır dr gıtmıstım hıc begenmedım bacaklarım agrıyordu bolgeme dogru enfeksıyondansuphelednım dedım boyle boyle neyse gıttı karından ultrasonla baktı senın hıc bırseyın yok dedı tedavımı olmak ıstıyorsun dedı hayır bunu ıcın daha erken oldugu dusunuyorum dedım o zaman bebek ıstıyorsan su gunler ılıskı olsun dedı gonderdı benı canımmm bır daha gıtmem o dra

ya da eşin şu an dersleriyle meşgul bi de bu işlere girmesin sende 1 sene hakkımız var nasıl olsa 9 aya kadar dene ama ben bu aydan umutluyum :):)

ummadık taş baş yarıyo işte bazen .Devlette de düzgün dr lar olabiliyor demekki.İnşallah güzel sonuç alırsın
Insallah canim ya valla tek doktorda kalmayin sifa bu nereden gelecek belli olmuyo e hamile kaliyorsun demek ki sorununuz yok diyordu hep ne kadar kötü bu insanlar ya bir medet dünya para harcadik günah

Tatlım benım ınsallah umudun bosa cıkmaz bende sakın bır sekılde beklemedeyım canım ınan hıc bılmıyorum canım ne olur ne olmaz benımde dusuncem bu yonde canım eger bu ay adet olursam 2 ay daha gun asırı denemek eger o zamanda olmazsa esımden test yaptırmasını ısterım bılıyorum benım kadar sızınde bekledıgınızı sagolun canlarım benım ınsallah mutlu haber vermek nasıp olur Rabbım ol demıstırde olmustur ınsallah canım :)

aynen canm esıme bıle soylemem dıyorum ama onunla paylasmadan duramam :)

ya da eşin şu an dersleriyle meşgul bi de bu işlere girmesin sende 1 sene hakkımız var nasıl olsa 9 aya kadar dene ama ben bu aydan umutluyum :):)

Aynen canım derslerıne calıssın dıkkatı dagılmasın senemız dolsun bakalım canım ınsallah bebegım gelmıstır canım sen ılk defa benden bu kadar umutlusunn :) hayırlara cıksınnn canım

canım şu son 1 sene içinde şehirdeki özel hastanelerle ilgili ne rezillikler öğrendim , inanamazsın.Özelllerin kesinlikle ticari kaygıları var.Devlette de ilgi olmuyor ne yapıcaz bilmiyorum.Konu çocuk olunca çok titizleniyor insan ister istemez
Insallah canim ya valla tek doktorda kalmayin sifa bu nereden gelecek belli olmuyo e hamile kaliyorsun demek ki sorununuz yok diyordu hep ne kadar kötü bu insanlar ya bir medet dünya para harcadik günah

sevindim canım testleri yaptırın bakalım hayırlısı iyiki gitmişsin ya :)
Aynen ya hastane coook eski yalniz ama yenisi yapılıyor baya tamamlanmis adetin üçüncü günü gel dedi hsmile kaliyomusum birde eee birde sivi gördü hiiic ses etmedim

Ya ilgilense neyse ya parasini veriyoruz bir bak da ama yok nerde

selam kuzular nasılsınızz... W wuslt hamileliğin kesinleşmiş yeni gördüm tebrik ederim.. darısı bizlere inş. :)
kızlar benim bugün 20. günüm ve tahminime göre yum. bitti. ve hatta muhtemelen 14. veye 15. gün yumurtladım. doktor bu ay soldan yumurtlluyosun demişti ve tam o günler sol kasıgımda sancılar hissetmiştm.. :) bugünde bi ara solumda bi sancı hissettim kafam karıştı

Merhaba canım ıyıyız sen nasılsın canım canım sen ıkı gun daha calıs bellı olmaz canım bugunu ve yarınıda degerlendır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…