Doktorun dili hafif kirik sevdim adami rahat konustum oh bee
cok sagol canim regli donemi bide ondan olabilir stresHAYIRLISI OLSUN BUNDADA VARDIR Bİ HAYIR CANIM :) AMA STRES YAPMA KIZLARININ SANA İHTİYACI VAR
@elisa ben bu ay sizden çok umutluyum gün aşırı denediniz yani rabbimde isterse olması gerek hadi bu ay bi şanssızlık oldu bir dahaki ayda denediniz aynı şekilde o zaman olmazsa bir doktor görünün bence sanırım @Lovely35 de bunu diyecek benimde tavsiyem bu yönde çünkü iyi olursan kafan çok daha rahat olur allah korusun bir sebep varsa o yönde bir an önce önlem almak yine sizi rahatlatır yani her türlü rahatlar bünye bence tabi sen ben rahatsız değilim siz nie stres oldunuz dersen bilemedim senin kadar hevesli bekliyoruz senin bebişi ondan sanırım :)
Insallah canim ya valla tek doktorda kalmayin sifa bu nereden gelecek belli olmuyo e hamile kaliyorsun demek ki sorununuz yok diyordu hep ne kadar kötü bu insanlar ya bir medet dünya para harcadik günahummadık taş baş yarıyo işte bazen .Devlette de düzgün dr lar olabiliyor demekki.İnşallah güzel sonuç alırsın
@elisa ben bu ay sizden çok umutluyum gün aşırı denediniz yani rabbimde isterse olması gerek hadi bu ay bi şanssızlık oldu bir dahaki ayda denediniz aynı şekilde o zaman olmazsa bir doktor görünün bence sanırım @Lovely35 de bunu diyecek benimde tavsiyem bu yönde çünkü iyi olursan kafan çok daha rahat olur allah korusun bir sebep varsa o yönde bir an önce önlem almak yine sizi rahatlatır yani her türlü rahatlar bünye bence tabi sen ben rahatsız değilim siz nie stres oldunuz dersen bilemedim senin kadar hevesli bekliyoruz senin bebişi ondan sanırım :)
eşim test yaparken tepemde bekler zaten o yüzden o bilecek.Bence eşin de bilsin sonuçta ikinizin bebişi o.Birde sen söylemesen bile anlar eşin hareketlerinden tavrından.Çift çizgiyi bir gör sen bak nasıl değişeceksin.
insallah buyuk kixim biliyor bebek olayini cok uzuldu aksam ister istemez stres artiyorVardır herseyde bır hayır sabırla bekle bakalım canım ınsallah cok bekletmeden bebegın gelır
ya da eşin şu an dersleriyle meşgul bi de bu işlere girmesin sende 1 sene hakkımız var nasıl olsa 9 aya kadar dene ama ben bu aydan umutluyum :):)
Insallah canim ya valla tek doktorda kalmayin sifa bu nereden gelecek belli olmuyo e hamile kaliyorsun demek ki sorununuz yok diyordu hep ne kadar kötü bu insanlar ya bir medet dünya para harcadik günah
Kızlar benim kociş işten çıkmış eve geliyo ben sofra kurcam hepinize iyi akşamlar by
Aynen ya hastane coook eski yalniz ama yenisi yapılıyor baya tamamlanmis adetin üçüncü günü gel dedi hsmile kaliyomusum birdesevindim canım testleri yaptırın bakalım hayırlısı iyiki gitmişsin ya :)
insallah buyuk kixim biliyor bebek olayini cok uzuldu aksam ister istemez stres artiyor
Ya ilgilense neyse ya parasini veriyoruz bir bak da ama yok nerdecanım şu son 1 sene içinde şehirdeki özel hastanelerle ilgili ne rezillikler öğrendim , inanamazsın.Özelllerin kesinlikle ticari kaygıları var.Devlette de ilgi olmuyor ne yapıcaz bilmiyorum.Konu çocuk olunca çok titizleniyor insan ister istemez
insallah buyuk kixim biliyor bebek olayini cok uzuldu aksam ister istemez stres artiyor
kızlar eczaneler 6:30 da mı 7 de mi kapanıyor,biliyor musunuz?
7 olmasi lazimkızlar eczaneler 6:30 da mı 7 de mi kapanıyor,biliyor musunuz?
selam kuzular nasılsınızz... W wuslt hamileliğin kesinleşmiş yeni gördüm tebrik ederim.. darısı bizlere inş. :)
kızlar benim bugün 20. günüm ve tahminime göre yum. bitti. ve hatta muhtemelen 14. veye 15. gün yumurtladım. doktor bu ay soldan yumurtlluyosun demişti ve tam o günler sol kasıgımda sancılar hissetmiştm.. :) bugünde bi ara solumda bi sancı hissettim kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?