2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Daha önce yaşadm mol gebelik değer çok yüksekti yine bu beni korkutuyor doktoru aradım ya mol ya üstüne görmüşsün dedi ama daha çok mol ihtimaline ağırlık verdi
Canim degerin baya yuksek mol gebelikte oylemi oluyor.daha once yasamismiydin.

Daha önce yaşadm mol gebelik değer çok yüksekti yine bu beni korkutuyor doktoru aradım ya mol ya üstüne görmüşsün dedi ama daha çok mol ihtimaline ağırlık verdi
Canim cok sevindim hamile kalmana insallah degerin duzelip normale gelir.rabbim bebegini sana bagislar.

Ne demek oluyo simdi bu ikiz yada ucuzmu canim ? Insallah kucagina alirsin bebislerini

Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
Mol gebelik ne bilmiyirum ama insallah insallah ikizdir ondan degerin yuksektirr canim bol bol yasin oku dua et Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin insallah amin..

Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
Mol gebelik ne bilmiyirum ama insallah insallah ikizdir ondan degerin yuksektirr canim bol bol yasin oku dua et Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin insallah amin..

hanfendi25 mol gebelik değildir inşallah bol bol dua et kendini rahatlatacak bişilere odaklanmaya çalış canım eğer bebişin sağlıklıysa strese boğma bebişini.

Canim masallah degerin cok guzel artiyor.ya ikizin var ya da bebisin biraz boylu poslu olucak.
Canim cok tesekkur ederim ikiz olsa guzel olurhayirlisi olsun ben oyle boylu poslu degilim esimde oyle degil normal boyu esimin amcasinin kizlsrina cekerse boylu poslu olur rabbim insallah hayirlisiyla sanada nasip etsin

Sevinsem üzülsem bilemedimdua edin bana[/QUOTE]

Dualarım seninle canım rabbim yavrunu bağışlasın

hanfendi25 canım pozitif düşün mol gebeliğin ne olduğunu bilmiyorum ama Allah hayırlara vesile etsin canım moral çok önemli kendine dikkat et herşey iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…