haha süpermişOğlumuz olursa da durum buayy kaygılım alemsin ha
Canim degerin baya yuksek mol gebelikte oylemi oluyor.daha once yasamismiydin.Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
Canim degerin baya yuksek mol gebelikte oylemi oluyor.daha once yasamismiydin.
simdiden allah kucagina almayi nasip etsin hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
simdiden allah kucagina almayi nasip etsin hayirli haberlerini bekliyoruz
Canim cok sevindim hamile kalmana insallah degerin duzelip normale gelir.rabbim bebegini sana bagislar.Daha önce yaşadm mol gebelik değer çok yüksekti yine bu beni korkutuyor doktoru aradım ya mol ya üstüne görmüşsün dedi ama daha çok mol ihtimaline ağırlık verdi
Ne demek oluyo simdi bu ikiz yada ucuzmu canim ? Insallah kucagina alirsin bebisleriniDaha önce yaşadm mol gebelik değer çok yüksekti yine bu beni korkutuyor doktoru aradım ya mol ya üstüne görmüşsün dedi ama daha çok mol ihtimaline ağırlık verdi
Canım gözünaydın iyi düşünelim iyi olsun inşallah çoğul gebelikten dolayı yüksektir çok mutlu oldumKızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
Canim cok sevindim hamile kalmana insallah degerin duzelip normale gelir.rabbim bebegini sana bagislar.
Amin kızlar ne olur dua edin bana ne olur herşey yolunda olsun allahn izniyle
İdrar testi de yaptın mı canım yoksa direk kana mı gittinAmin kızlar ne olur dua edin bana ne olur herşey yolunda olsun allahn izniyle
Mol gebelik ne bilmiyirum ama insallah insallah ikizdir ondan degerin yuksektirr canim bol bol yasin oku dua et Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin insallah amin..Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
Mol gebelik ne bilmiyirum ama insallah insallah ikizdir ondan degerin yuksektirr canim bol bol yasin oku dua et Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin insallah amin..Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
Sevinsem üzülsem bilemedimdua edin banaCanim cok sevindim hamile kalmana insallah degerin duzelip normale gelir.rabbim bebegini sana bagislar.
Canım gözünaydın iyi düşünelim iyi olsun inşallah çoğul gebelikten dolayı yüksektir çok mutlu oldum
Canim cok tesekkur ederim ikiz olsa guzel olurhayirlisi olsun ben oyle boylu poslu degilim esimde oyle degil normal boyu esimin amcasinin kizlsrina cekerse boylu poslu olur rabbim insallah hayirlisiyla sanada nasip etsinCanim masallah degerin cok guzel artiyor.ya ikizin var ya da bebisin biraz boylu poslu olucak.
Amin kızlar ne olur dua edin bana ne olur herşey yolunda olsun allahn izniyle
Canim benim kotu dusunme lutfen rabbim insallah sana bagisliyacak bebegini dua edecegim senin icin belki dr un dedigi gibi ustune gormussundur yada cogul gebeliktir canimAmin canım çok bekledim rabim bana bağışlasn inşallah
Rabbim sana bağıslasın inşallah canım benim. Normale dönsün değerler inşallah. Allah yardımcınn olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?