2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kötü şeyler düşünmim diyorum ama elimde değil Rabbim g9rüyor anne olmak için can attığımı inşallah kucağına almayı nasip etsin Rabbim
hanfendi25 canım pozitif düşün mol gebeliğin ne olduğunu bilmiyorum ama Allah hayırlara vesile etsin canım moral çok önemli kendine dikkat et herşey iyi olur inşallah

İnşallah üstüne görmüşümdür yarın doktora gidecem sen dualarını eksik etme canm
Canim benim kotu dusunme lutfen rabbim insallah sana bagisliyacak bebegini dua edecegim senin icin belki dr un dedigi gibi ustune gormussundur yada cogul gebeliktir canim

İnşallah ikizdir sağlıklıdır kafayı yicek gibi oluyorum donra Rabbim beyler güzel eyler vardır herşeyden bir hayır diyorum
Mol gebelik ne bilmiyirum ama insallah insallah ikizdir ondan degerin yuksektirr canim bol bol yasin oku dua et Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin insallah amin..

İnşallah ikizdir sağlıklıdır kafayı yicek gibi oluyorum donra Rabbim neylerse güzel eyler vardır herşeyden bir hayır diyorum
Mol gebelik ne bilmiyirum ama insallah insallah ikizdir ondan degerin yuksektirr canim bol bol yasin oku dua et Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin insallah amin..

Canim cok tesekkur ederim ikiz olsa guzel olurhayirlisi olsun ben oyle boylu poslu degilim esimde oyle degil normal boyu esimin amcasinin kizlsrina cekerse boylu poslu olur rabbim insallah hayirlisiyla sanada nasip etsin
Insallah canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun.yarin kan sonucunu alicam heycanla bekliyorum bakalim ne durumdayim.

İnşallah ikizdir sağlıklıdır kafayı yicek gibi oluyorum donra Rabbim neylerse güzel eyler vardır herşeyden bir hayır diyorum
Telaslanma hemennn stes yapma zarar veriisin allah korusun no panik...insllh ya üstüne gormussundur yada ikizdir cnm allah yar ve yardiimcin olsun ..hayirlisi uzme kendini

Sağol canm destekleriniz için bir yanım üstüne gördündiyo çünkü bayadr hamilelik belirtisi yaşıyorum ve son adetin 10 gün geçıkip 3 gün sürmüştü bunlar beni umutlandrıyor ama bir yanımda daha önce mol yaşasığım için tekrarlama ihtimali yüksek ama ben rabbine sığınıyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin
Telaslanma hemennn stes yapma zarar veriisin allah korusun no panik...insllh ya üstüne gormussundur yada ikizdir cnm allah yar ve yardiimcin olsun ..hayirlisi uzme kendini

Kızlar bugün ince sızı gibi adet ağrısı hissetmeye başladım kasıklarımda çok çok azda bacak ağrısı ve alt bel ağrısı .
batıma 8 gün var aslında beklentim yok çünkü idrarımda hala hafif sızı hissediyorum enfeksiyondan şüpheleniyorum ama adet sızısı oluncada umut işte...

Canm zaten sonucun çok yüksek bu yüzden üzgünüm ve inşallah bebişim sağlıklı bir şekilde bana tutunmuştur bu şekilde dua edin kızlar
bunu yeni duydum insallah saglikli gebeliktir bendesin insallah butun arkadaslarda eminim senin icin dua edecekler zaten dua ederken once size mutlaka ediyorum allah kabul etsin simdiden dualarimizi

Hayıtlı olsun cnm inşaallah istedigin gibi sonuçlar alırsın allah gönlüne göre versin cnm brnim içini ferah tut cnm benim.

Mogami hala regl olmadım 3gundur ateş olcmuyodum bugün 37bucuk çıktı baya yüksek batı bilmiyorum bir hafta içinde olmazsam test yaparım listeye ekleme belirsizim cnnm. Sosyolog ataması oldu tercih yapmış miydin kuzum

Dusuk yapalı 2 ay oldu acaba dusuk sonrasi cabuk hamile kalan varmi. Suan bat bekliyorum bekledikce strese bindim bata 8 gun var allahım saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin ins herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…