- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
hanfendi25 canım pozitif düşün mol gebeliğin ne olduğunu bilmiyorum ama Allah hayırlara vesile etsin canım moral çok önemli kendine dikkat et herşey iyi olur inşallah
Canim benim kotu dusunme lutfen rabbim insallah sana bagisliyacak bebegini dua edecegim senin icin belki dr un dedigi gibi ustune gormussundur yada cogul gebeliktir canim
Mol gebelik ne bilmiyirum ama insallah insallah ikizdir ondan degerin yuksektirr canim bol bol yasin oku dua et Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin insallah amin..
Mol gebelik ne bilmiyirum ama insallah insallah ikizdir ondan degerin yuksektirr canim bol bol yasin oku dua et Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin insallah amin..
İdrar testi de yaptın mı canım yoksa direk kana mı gittin
Insallah canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun.yarin kan sonucunu alicam heycanla bekliyorum bakalim ne durumdayim.Canim cok tesekkur ederim ikiz olsa guzel olurhayirlisi olsun ben oyle boylu poslu degilim esimde oyle degil normal boyu esimin amcasinin kizlsrina cekerse boylu poslu olur rabbim insallah hayirlisiyla sanada nasip etsin
Telaslanma hemennn stes yapma zarar veriisin allah korusun no panik...insllh ya üstüne gormussundur yada ikizdir cnm allah yar ve yardiimcin olsun ..hayirlisi uzme kendiniİnşallah ikizdir sağlıklıdır kafayı yicek gibi oluyorum donra Rabbim neylerse güzel eyler vardır herşeyden bir hayır diyorum
kalbimde duamda seninle sonucun cook yukselsinAmin kızlar ne olur dua edin bana ne olur herşey yolunda olsun allahn izniyle
Telaslanma hemennn stes yapma zarar veriisin allah korusun no panik...insllh ya üstüne gormussundur yada ikizdir cnm allah yar ve yardiimcin olsun ..hayirlisi uzme kendini
kalbimde duamda seninle sonucun cook yukselsin
bunu yeni duydum insallah saglikli gebeliktir bendesin insallah butun arkadaslarda eminim senin icin dua edecekler zaten dua ederken once size mutlaka ediyorum allah kabul etsin simdiden dualarimiziCanm zaten sonucun çok yüksek bu yüzden üzgünüm ve inşallah bebişim sağlıklı bir şekilde bana tutunmuştur bu şekilde dua edin kızlar
Hayıtlı olsun cnm inşaallah istedigin gibi sonuçlar alırsın allah gönlüne göre versin cnm brnim içini ferah tut cnm benim.Sağol canm destekleriniz için bir yanım üstüne gördündiyo çünkü bayadr hamilelik belirtisi yaşıyorum ve son adetin 10 gün geçıkip 3 gün sürmüştü bunlar beni umutlandrıyor ama bir yanımda daha önce mol yaşasığım için tekrarlama ihtimali yüksek ama ben rabbine sığınıyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin
Evett wuslt ta hamile hanfendi de hamile@wulst hamile miki tebrikleeeer :))
canim bebislerin insallah simsiki tutunur rabbim kucagina almayi nasip etsin hayirli haberkerini sabirsizlikla bekliyorumamiiiin cnm amiiiin inş iki bebişimizde bizimle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?