Daha önce mol gebeligin olmus muydu ki inşallah cogul gebeliktirKızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
Canim sigara ociyorsa esin havuc suyu icmesin doktorlar sigara icenlere onermiyorlarEvet havuçla keçiboynuzu kürü aynı anda yapılmıyormuş biz 3 ay keçiboynuzu 1 ayda havuç yapıp bir spermiogram veririz arık proxeed ve diğerlerini de hiç bırakmıcak. Akşam yatmadan keçiboynuzunun arkasından muz yiyip, sütünü de içiyor. Bu arada bol ceviz tüketiyor, meyvesini yiyor. İşyerinde artık hep sebze alıyor. Bu hafta hemen hemen her gün balık yedik. Hedef 100 milyon diyor benim şapşik koca.
Amin canim inşallah kucagin dolsun hayırlısıylaKötü şeyler düşünmim diyorum ama elimde değil Rabbim g9rüyor anne olmak için can attığımı inşallah kucağına almayı nasip etsin Rabbim
insaAllah üstünee görmüşsundur canim benim...miden bulanıyor zaten bir aydır...inşaAllah öyledir tatlim...Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
Konuyu simdi anladim canim cok cok buyuk ihtimal yerlesme kanamasını adet sandin sen doktora ne zaman gideceksinAmin canim inşallah kucagin dolsun hayırlısıyla
Morfolojide hareketliliği %50'nin altında görmüş olabilir mi? O değerler sayıdan daha önemli. Bizde yarın tekrar vericez.Tabiki verdi verikosel dedi. Ama 30 milyon sipermi var normal dedi. Tabi operasyon geçirmesi gerektiğinide söyledi. İnsan bi vitamin yazar hiç sevmedim o doktoru.
Canım eşim keçiboynuzu ve proxeed plus içiyor pazardan beri. Yarın itibariyle de l-arginine falan başlayacak. Yarın sabah devlet hastanesinde 09:00'da tekrarlıcak nasipse testini umudum birazcık daha iyi bir sonuç almak.canım senin eşin ne yaptı ben uzun süredir giremedim aklıma geldi inşallah iyi sonuçlar almışsındır bu arada benimde midem kalkıo keçiboynuzundan ama benimkide içiyo çok şükür sende iç diyo arada ama yok cnm saol ben sogan suyu içiom diyorum :)
Yok canım eşimde bende hayatımızda hiç ağzımıza sigara koymadık. Hiçte koymayı düşünmüyoruz. Başkasının dumanından bile rahatsız olur kaçarız. :)Canim sigara ociyorsa esin havuc suyu icmesin doktorlar sigara icenlere onermiyorlar
Iyi o zmn bol bol icsi sperm sayisi 30 milyona ucsun bi anda :)Yok canım eşimde bende hayatımızda hiç ağzımıza sigara koymadık. Hiçte koymayı düşünmüyoruz. Başkasının dumanından bile rahatsız olur kaçarız. :)
Canim insaAllah ikizlerdr o yuzden boyle yukselmistr hayirli sonuclar alirsin insaAllah dua edicem sanaAmin canım çok bekledim rabbim korusun
Sevinsem üzülsem bilemedimdua edin bana
İyi geceler ben yine uyuyamiyorum deli olacagimiyi geceler kızlar.. nasılsınız..
hakkinizda hayirlisi olsun canim ayyy insallahh faydasini gorursunuz canim yaaaCanım eşim keçiboynuzu ve proxeed plus içiyor pazardan beri. Yarın itibariyle de l-arginine falan başlayacak. Yarın sabah devlet hastanesinde 09:00'da tekrarlıcak nasipse testini umudum birazcık daha iyi bir sonuç almak.
Calismalara devam tatlim bugun 12.gun starti verdik hakkimizda hayirlisi artikiyi geceler kızlar.. nasılsınız..
canm gecen hamileliğimden önce bi süre bende de böle olmuştu düşünmekten gözüme uyku girmiyodu sürekli oda düzüyordum sunu suraya beşiği buraya diye bakıyordum saat 4 5.. biraz rahatlatıcı bişiler iç gece yatmadan süt falan iç sabah erken kalk olabildiğince yorulunca uyuyorsun mecbur.. anlıyorum seni...İyi geceler ben yine uyuyamiyorum deli olacagim
hadi bakalım canm sıkı calışın bebişiniz size hediye gelsin enn güzel yılbası hediyesi olur heraldeCalismalara devam tatlim bugun 12.gun starti verdik hakkimizda hayirlisi artik
ayyy ben sogan suyu yapiyorum 6.gun bitti Allhin izniyle gecen aydan catlamamis yumos vardi onun icin iciyim dedim :) ayyy civanpercemi aldim ama icemedim yaa yesil cayda kist kucultuyomus bide sogan suyu :) siki calisiyooruzda bakalim insallah hayirlisini versin Allahim hepimize en kisa zamandacanm gecen hamileliğimden önce bi süre bende de böle olmuştu düşünmekten gözüme uyku girmiyodu sürekli oda düzüyordum sunu suraya beşiği buraya diye bakıyordum saat 4 5.. biraz rahatlatıcı bişiler iç gece yatmadan süt falan iç sabah erken kalk olabildiğince yorulunca uyuyorsun mecbur.. anlıyorum seni...
hadi bakalım canm sıkı calışın bebişiniz size hediye gelsin enn güzel yılbası hediyesi olur heralde
ben de bugun civanperçemi ve aslanpencesi kürüne basladım kızlar bakalım 15 gün falan içicem insallah faydası olur bebişim bana gelir..:)
hmm yumun son durumu ne peki baktırdın mı bi daha.. ben civanperçemini adet düzenlesin rahmi temizlesin sorun varsa diye içiyorum içmeye calışıyorum çok berbat valla.. onu kullanıp hamile kalan da cok baktım baya burdaki topiklere.. amin kuzum herşeyin hayırlısı en basta ....:)ayyy ben sogan suyu yapiyorum 6.gun bitti Allhin izniyle gecen aydan catlamamis yumos vardi onun icin iciyim dedim :) ayyy civanpercemi aldim ama icemedim yaa yesil cayda kist kucultuyomus bide sogan suyu :) siki calisiyooruzda bakalim insallah hayirlisini versin Allahim hepimize en kisa zamanda
Erken kalkiyorum yine olmuyor serdar ortacin sarkisi caliyo kafamfa aha da delirdim bencanm gecen hamileliğimden önce bi süre bende de böle olmuştu düşünmekten gözüme uyku girmiyodu sürekli oda düzüyordum sunu suraya beşiği buraya diye bakıyordum saat 4 5.. biraz rahatlatıcı bişiler iç gece yatmadan süt falan iç sabah erken kalk olabildiğince yorulunca uyuyorsun mecbur.. anlıyorum seni...
hadi bakalım canm sıkı calışın bebişiniz size hediye gelsin enn güzel yılbası hediyesi olur heralde
ben de bugun civanperçemi ve aslanpencesi kürüne basladım kızlar bakalım 15 gün falan içicem insallah faydası olur bebişim bana gelir..:)
aman diyim canm delirme delircek ne var sakin ol eşin yok mu evde git sokul yanına yat bariErken kalkiyorum yine olmuyor serdar ortacin sarkisi caliyo kafamfa aha da delirdim ben
Cuma gidicem tatlim yzarim son durumunu cum ogrenicem insallah olumlu donus olur sogan iyi su civandan iyyyyy :)hmm yumun son durumu ne peki baktırdın mı bi daha.. ben civanperçemini adet düzenlesin rahmi temizlesin sorun varsa diye içiyorum içmeye calışıyorum çok berbat valla.. onu kullanıp hamile kalan da cok baktım baya burdaki topiklere.. amin kuzum herşeyin hayırlısı en basta ....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?