2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim sigara ociyorsa esin havuc suyu icmesin doktorlar sigara icenlere onermiyorlar

Canim
Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
insaAllah üstünee görmüşsundur canim benim...miden bulanıyor zaten bir aydır...inşaAllah öyledir tatlim...

Tabiki verdi verikosel dedi. Ama 30 milyon sipermi var normal dedi. Tabi operasyon geçirmesi gerektiğinide söyledi. İnsan bi vitamin yazar hiç sevmedim o doktoru.
Morfolojide hareketliliği %50'nin altında görmüş olabilir mi? O değerler sayıdan daha önemli. Bizde yarın tekrar vericez.

Canım eşim keçiboynuzu ve proxeed plus içiyor pazardan beri. Yarın itibariyle de l-arginine falan başlayacak. Yarın sabah devlet hastanesinde 09:00'da tekrarlıcak nasipse testini umudum birazcık daha iyi bir sonuç almak.

Canim sigara ociyorsa esin havuc suyu icmesin doktorlar sigara icenlere onermiyorlar
Yok canım eşimde bende hayatımızda hiç ağzımıza sigara koymadık. Hiçte koymayı düşünmüyoruz. Başkasının dumanından bile rahatsız olur kaçarız. :)

Canım eşim keçiboynuzu ve proxeed plus içiyor pazardan beri. Yarın itibariyle de l-arginine falan başlayacak. Yarın sabah devlet hastanesinde 09:00'da tekrarlıcak nasipse testini umudum birazcık daha iyi bir sonuç almak.
hakkinizda hayirlisi olsun canim ayyy insallahh faydasini gorursunuz canim yaaa

İyi geceler ben yine uyuyamiyorum deli olacagim
canm gecen hamileliğimden önce bi süre bende de böle olmuştu düşünmekten gözüme uyku girmiyodu sürekli oda düzüyordum sunu suraya beşiği buraya diye bakıyordum saat 4 5.. biraz rahatlatıcı bişiler iç gece yatmadan süt falan iç sabah erken kalk olabildiğince yorulunca uyuyorsun mecbur.. anlıyorum seni...
Calismalara devam tatlim bugun 12.gun starti verdik hakkimizda hayirlisi artik
hadi bakalım canm sıkı calışın bebişiniz size hediye gelsin enn güzel yılbası hediyesi olur heralde

ben de bugun civanperçemi ve aslanpencesi kürüne basladım kızlar bakalım 15 gün falan içicem insallah faydası olur bebişim bana gelir..:)

ayyy ben sogan suyu yapiyorum 6.gun bitti Allhin izniyle gecen aydan catlamamis yumos vardi onun icin iciyim dedim :) ayyy civanpercemi aldim ama icemedim yaa yesil cayda kist kucultuyomus bide sogan suyu :) siki calisiyooruzda bakalim insallah hayirlisini versin Allahim hepimize en kisa zamanda

hmm yumun son durumu ne peki baktırdın mı bi daha.. ben civanperçemini adet düzenlesin rahmi temizlesin sorun varsa diye içiyorum içmeye calışıyorum çok berbat valla.. onu kullanıp hamile kalan da cok baktım baya burdaki topiklere.. amin kuzum herşeyin hayırlısı en basta ....:)

Erken kalkiyorum yine olmuyor serdar ortacin sarkisi caliyo kafamfa aha da delirdim ben

Cuma gidicem tatlim yzarim son durumunu cum ogrenicem insallah olumlu donus olur sogan iyi su civandan iyyyyy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…