2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aman diyim canm delirme delircek ne var sakin ol eşin yok mu evde git sokul yanına yat bari
Dibimde uyuyo bende yatiyom sozde sarki sozu fena ya ben dinlemem bu sarkiyi bilerek birini aldin beni ne biraktin veren Allah aldi da doyamadim seni gogsume sarip da uyuyamadim diye bi sarki

Derdine baktim derdimden utandim diye bi laf var yine de cok Şükür halimize hatunlar mevlam evimizden huzuru yanimizdan esimizi eksik etmesin hayirlisi ile olacak hepimizin yavrulari sadece sabir mevlam sevdigi kullarini sinarmis yuzumuzu de guldurecek elbet ey guzel rabbim hayirlar ver bize

Amin canm amin dnleme o sarkiyi bosver

Kızlar tek tek cavap yazacak vaktim yok malum eşimin telefonuyla gidiyorum nete hepiniz çok ssğolun iyi varsiniz ben dün dayanamayıp gece hastaneye gittim nöbetçi doktor gördü beni ve çoook şükür mole benzemiyor muhtemelen üstüne görmüşsun dedi tahminen sekiz haftalık dedi kızlar ben çooook mutluyum sanki rüya hepinizden allah razı olsun dualarnızı yinede eksik etmeyin dün gibi

Canm biz de en az senjn kadar mutluyuz inşallah o doktorun dediği gibir hayirli olsin insallah saglikli bi gebelik gecirirsin hayirlisiyle kucaklarsin bebegini

Maşallah canım meğer kocamanmış bebişimiz:)

Allah bin kere razı olsun hepinizden içim artık rahat 1 hafta sonra tekrar gidecem orada herşey normal denilirse içim sahada rahatlatacak darısı hepinizin başına dua edecem sizin için teker teker isimlerinizi sıralayarak Rabbim güldürsün hepimizin yüzünü
Canm biz de en az senjn kadar mutluyuz inşallah o doktorun dediği gibir hayirli olsin insallah saglikli bi gebelik gecirirsin hayirlisiyle kucaklarsin bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…