Dibimde uyuyo bende yatiyom sozde sarki sozu fena ya ben dinlemem bu sarkiyi bilerek birini aldin beni ne biraktin veren Allah aldi da doyamadim seni gogsume sarip da uyuyamadim diye bi sarkiaman diyim canm delirme delircek ne var sakin ol eşin yok mu evde git sokul yanına yat bari
Amin canm amin dnleme o sarkiyi bosverDerdine baktim derdimden utandim diye bi laf var yine de cok Şükür halimize hatunlar mevlam evimizden huzuru yanimizdan esimizi eksik etmesin hayirlisi ile olacak hepimizin yavrulari sadece sabir mevlam sevdigi kullarini sinarmis yuzumuzu de guldurecek elbet ey guzel rabbim hayirlar ver bize
Llah catlayp folenmistir hadibakalim:)Cuma gidicem tatlim yzarim son durumunu cum ogrenicem insallah olumlu donus olur sogan iyi su civandan iyyyyy :)
Dinlemiyorum ya aklima geldi yarin yuruyuse cikacagim hastanenin orada birinin kapida dikensiz kaktus gordum kadinin kapisini calip isteyecem bgun saf gibi gectim yanindan doktordan ciktim ya leylaydim tabiAmin canm amin dnleme o sarkiyi bosver
canim hayirli haberlerini bekliyorz ins cogul gebeliktendir bu degerKızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
Benimde 2,5 ay oldu canım ve benimde bata 8 gün var inş hamileyizdirDusuk yapalı 2 ay oldu acaba dusuk sonrasi cabuk hamile kalan varmi. Suan bat bekliyorum bekledikce strese bindim bata 8 gun var allahım saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin ins herkese
Canm biz de en az senjn kadar mutluyuz inşallah o doktorun dediği gibir hayirli olsin insallah saglikli bi gebelik gecirirsin hayirlisiyle kucaklarsin bebeginiKızlar tek tek cavap yazacak vaktim yok malum eşimin telefonuyla gidiyorum nete hepiniz çok ssğolun iyi varsiniz ben dün dayanamayıp gece hastaneye gittim nöbetçi doktor gördü beni ve çoook şükür mole benzemiyor muhtemelen üstüne görmüşsun dedi tahminen sekiz haftalık dedi kızlar ben çooook mutluyum sanki rüya hepinizden allah razı olsun dualarnızı yinede eksik etmeyin dün gibi
Maşallah canım meğer kocamanmış bebişimiz:)Kızlar tek tek cavap yazacak vaktim yok malum eşimin telefonuyla gidiyorum nete hepiniz çok ssğolun iyi varsiniz ben dün dayanamayıp gece hastaneye gittim nöbetçi doktor gördü beni ve çoook şükür mole benzemiyor muhtemelen üstüne görmüşsun dedi tahminen sekiz haftalık dedi kızlar ben çooook mutluyum sanki rüya hepinizden allah razı olsun dualarnızı yinede eksik etmeyin dün gibi
Canm biz de en az senjn kadar mutluyuz inşallah o doktorun dediği gibir hayirli olsin insallah saglikli bi gebelik gecirirsin hayirlisiyle kucaklarsin bebegini
Maşallah canım meğer kocamanmış bebişimiz:)
bunu yeni duydum insallah saglikli gebeliktir bendesin insallah butun arkadaslarda eminim senin icin dua edecekler zaten dua ederken once size mutlaka ediyorum allah kabul etsin simdiden dualarimizi
Hayıtlı olsun cnm inşaallah istedigin gibi sonuçlar alırsın allah gönlüne göre versin cnm brnim içini ferah tut cnm benim.
hanfendi25 tebrik ederimm bizlerede dua edin
Canim
insaAllah üstünee görmüşsundur canim benim...miden bulanıyor zaten bir aydır...inşaAllah öyledir tatlim...
Canim insaAllah ikizlerdr o yuzden boyle yukselmistr hayirli sonuclar alirsin insaAllah dua edicem sana
canim hayirli haberlerini bekliyorz ins cogul gebeliktendir bu deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?