ayyy inşallah kuzum yaa Rabbim nasip edereee totem yaptık iyii enerji saldık boncukları çıkardıkinş hepimiz oluruz tatlım :)
aynen canim gecen ay sadece 2 tane vardi bu ay daha ayin5 ama 3 tane cikti cok sukur masallah insallah katlanarak gidetelisa__ gerçekten aralıkta çok hamile kalınıyor heralde baksana topicte maşaallah her gün hamiş haberi alıyoruz devamı gelir inşallah
Amin canıminsallah yarenim rabbim duysun aksam yasin okudum tum olmuslere ve bizlere dua ettim insallah rabbim kabul eder
ohh ne guzel eslerimizin yanlarinda olmaliyizz kuzum dinlenim ama hakettimmi bilmigorum daha sonucu gormedik cunku :)süpermiş tatlım bende olmasam zor dgsyi kazanıp ders çalışırdı pes ettirmiyorumohh dinlen kuzum bu ayın hakkını verdin sen :)
insallah bakalım 3 sonra belli olacakSen evleneli bayagi olmus :) benim iki yil oldu daha inşallah bir kardeş yaparsın ogluşuna
evettt heywcanlibekleyisss :)bata 4 gün kaldı gerisayım başlıyor
az kaldı görecez görecez :) ben iyi düşünüyorum iyi olsun bu ay bereketli maşallah bizde nasiplenelim inşallahohh ne guzel eslerimizin yanlarinda olmaliyizz kuzum dinlenim ama hakettimmi bilmigorum daha sonucu gormedik cunku :)
insallh gulum ben ne hissettigimi bil.eden bekliyorum siz ben daha cok umutlusunuzz insallah umutlariniz bosa cikmaz aminn bu bereketten bizde nadiplenelimm gelsin minnaklarrr :)az kaldı görecez görecez :) ben iyi düşünüyorum iyi olsun bu ay bereketli maşallah bizde nasiplenelim inşallah
kesinlikle cani. bende belieti aeamadim zaten iki hafta calistik yarin 28 gunum :)bu ay belirti falan aramadım hiç çok şükür geçti hemen insan araştırmayınca daha rahat oluyor galiba :)
Çalışan kazanır elması kızarırkesinlikle cani. bende belieti aeamadim zaten iki hafta calistik yarin 28 gunum :)
hadi bakalim insallah oyle olur testlerde kopkoyu kirmiziyi goruruzÇalışan kazanır elması kızarır
düşünmüyorum de millete gerçekten duygusuz duyarsız oluyorlar.. bi arkadaşım 1 sene bekled olsun diye oldu sonunda bana benim 4. denemede oldu diyor üstelik deyiverdim düşünebilirim diye bende, arkadaş ortamında beni sıkıştırdı var mı bişey mesaj attı falan bende yok kıııız düşünmüyorum ki ben dedim en son öylesine demiştim dedim de kuruldum yani :)ayyy inşallah kuzum yaa Rabbim nasip ederherkes soruyor artık bebek yok mu diye
ayyy inşaallahhadi bakalim insallah oyle olur testlerde kopkoyu kirmiziyi goruruz
benimde her ay goguslerim agrir adet olacagim zaman gecerfi agrisi ama bu ay hic agrimadi belim agrirdi belimde agrimiyor hic adet olacak gibi degilim sadece arada sancim oluyor bunlae ne anlama geliyor bende bilmiyorumbu durum hamilelik belirtisi olabilir mi?
gerçekten ben de öyle yapıyorum yoksa bırakmıyorlar ben de düşünmüyorum diyorum daha yeni evliyiz diyorum çaktırmıyorum başka türlü kurtuluş yokdüşünmüyorum de millete gerçekten duygusuz duyarsız oluyorlar.. bi arkadaşım 1 sene bekled olsun diye oldu sonunda bana benim 4. denemede oldu diyor üstelik deyiverdim düşünebilirim diye bende, arkadaş ortamında beni sıkıştırdı var mı bişey mesaj attı falan bende yok kıııız düşünmüyorum ki ben dedim en son öylesine demiştim dedim de kuruldum yani :)
Kizz ben de sahlep yaptim iciyo suan ☺ ne alemdeskn canim konusamadik hicbende iyiyim de eşim haftaya sınavlardan dolayı 3 gece 4 gün yok ona üzüldümdersleri zor kafası bozuktu o yüzden, hatta arkadaşları aradı pazar gel diye, eşim için gelemem dedi, arkadaşlarıda çalışmayı bırakmış az önce masaj yaptım güzelce konuştuk,sahlep yaptım ona keyfi yerine geldi.. :) sen napıyorsun.. eğitim bilimleri aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?