canim sukurler olsun bu ay ne bereketli oldu masalllahhhhh
o mutluhaberi vermek sana bana butun topicdeki kizlarimiza nasip olsur
aminnnnn
Verdın verdınnnnn ıcın rahat olsun elını karnına koyyy bebegını hısset senı bırakmamısını ne kadar cok sevdıgını ve abısnın kendını bekledııgnı söyle Allah'ın ıznıyle senınle bebegın...ınan suan bende ne kadar cok ısterdım senın gorduugn gıbı sılık bır cızgı gormeyı dıyorum ya bosa cıkmaz o cızgı bes aydır bana hıcc cıkmadıı :)
çıkacak tatlım çıkacak çok az kaldı senden de mutlu bir haber almaya .Senin kadar iyi yürekli birinin isteklerini dualarını geri çevirmeyecek Rabbim inanıyorum ben
ins ALLAH asilik yoktur ama koyu cikmis cizgin ins ALLAH kandada guzel deyer cikar
kan verdinmi?
guzel supriz yaparsin artikveremedim canım işteyim şimdi akşam üstü çıkıp verebilirim ancak .Daha eşime bile söyleyemedim
Canımm benım cok tesekkur ederım utandıryorsunn benııı cok sagoll amın ınsallah canım Rabbım hepımızın yuzunu guldursunnn
hiç utanacak bişey yok bütünnn KK biliyor tanıyor seniacaba eşime söylesemmi ki?
hiç utanacak bişey yok bütünnn KK biliyor tanıyor seniacaba eşime söylesemmi ki?
canim cok iyisin insallah rahat hamilelik gecirirsin ay senin minnaki yeriz biz hamilelik takvimi ne kadar ilginc fasulye gibi buyudugunu goruyoruz ve ondan bir bebek olusuyor rabbimiz yeterki ol desin onun gucune kudretine sual edilmezedermiyim hiç bütün dualarım sizinle artık hepiniz için her gece dua ediyorum inan bana...
Yok canim daha keseyi bile gormedim pazartesi gidecegim kese icin masallah minnakina hayirlisi olsun kiz erkek farketmez hayirli saglikli olsunda tamam canim videoya cekeriz izlerimsagol canim benim iyiyiz cok sukur biraz zayifladim bu aralar gobusum cikiyodu geri gitti sen kalp atisini duymadin deilmi daha oyle heyecanli ki kesinlikle video kaydi al surekli izler durursun . bizimkisine erkek olabilir dedi dr cikintisi varmis ama bir ay sonra belli olucak kizda olsa erkek te olsa cok mutlu olcazzz
İnsallah canim sendende guzel haber alacagiz insallahGunaydın canım nasılsın evet canım cok sukur bugunde hamısımız var ınsallah her gunde olacakk :)
İnsallah canim sendende guzel haber alacagiz insallah
Aklina hic kotu bisey getirme canim sagsalim kucagina alacaksin insallah stres yapma olur mu dikkat et kendinesağol tatlım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ben im bir düşüğüm olduğu için çok korkuyorum ben
Telden giriyorum yapamadimİnşallah canım benimmm inşallah haniymıs nerde senın hamılelık takvımn canımm :)
Telden giriyorum yapamadim
Evet kahvaltimizi yaptik babasiyla minnakimin insallah seninde guzel haberini alacagiz gulum dun bol bol dua ettim hepiniz icinohh bi güzel kahvaltı keyfi yaparsınız bende yeni yolladım kocişi işe açtım neti güzel bi haberle başladık güne bu ay süper gidiyor maşallah
Senın calısma gunlerın nasıldı canım sen neler yaptın bu ay
canım gerçekten bu ay boşverdim gün takiP etmedim ama adetin 3.günü dr a gitmiştim 12.gün çatlar yumurtan daha fazla kalmaz hızlı gelişiyor demişti.Bizde 6-10-12-15 -17.günleri değerlendirdik sonrasını oluruna bıraktık.Hatta bu ay olmazsa ben bebek işini 1 sene ertelicektim.Bu hafta başına kadar aklımdan çıkarmıştım bu konuyu nerdeyse vazgeçiyordum.Bu hafta başı heyecan yaptım yine.Aslında vazgeçmek değil korku benimki .Yine birşey olur mu diye.Hiç özel birşey yapmadım ama zamanı gelmiş demekki bebişimin ki
ayyy daha kucukmus o zaman kuzucuk her asamsyi bir bir yasarsin insalllah canimYok canim daha keseyi bile gormedim pazartesi gidecegim kese icin masallah minnakina hayirlisi olsun kiz erkek farketmez hayirli saglikli olsunda tamam canim videoya cekeriz izlerim
Evet kahvaltimizi yaptik babasiyla minnakimin insallah seninde guzel haberini alacagiz gulum dun bol bol dua ettim hepiniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?