2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

çıkacak tatlım çıkacak çok az kaldı senden de mutlu bir haber almaya .Senin kadar iyi yürekli birinin isteklerini dualarını geri çevirmeyecek Rabbim inanıyorum ben

çıkacak tatlım çıkacak çok az kaldı senden de mutlu bir haber almaya .Senin kadar iyi yürekli birinin isteklerini dualarını geri çevirmeyecek Rabbim inanıyorum ben

Canımm benım cok tesekkur ederım utandıryorsunn benııı cok sagoll amın ınsallah canım Rabbım hepımızın yuzunu guldursunnn

hiç utanacak bişey yok bütünnn KK biliyor tanıyor seniacaba eşime söylesemmi ki?

Canım benım cok sagolunnn tatlım oglen arası cıkabılırsen kan ver gel sonucu netten gorursun kanda gordukten sonra esıne söyle ıstersn canım hastahane yakın degılmı dk gıdıp gelemezmısın canım

edermiyim hiç bütün dualarım sizinle artık hepiniz için her gece dua ediyorum inan bana...
canim cok iyisin insallah rahat hamilelik gecirirsin ay senin minnaki yeriz biz hamilelik takvimi ne kadar ilginc fasulye gibi buyudugunu goruyoruz ve ondan bir bebek olusuyor rabbimiz yeterki ol desin onun gucune kudretine sual edilmez

Yok canim daha keseyi bile gormedim pazartesi gidecegim kese icin masallah minnakina hayirlisi olsun kiz erkek farketmez hayirli saglikli olsunda tamam canim videoya cekeriz izlerim

sağol tatlım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ben im bir düşüğüm olduğu için çok korkuyorum ben
Aklina hic kotu bisey getirme canim sagsalim kucagina alacaksin insallah stres yapma olur mu dikkat et kendine

canım gerçekten bu ay boşverdim gün takiP etmedim ama adetin 3.günü dr a gitmiştim 12.gün çatlar yumurtan daha fazla kalmaz hızlı gelişiyor demişti.Bizde 6-10-12-15 -17.günleri değerlendirdik sonrasını oluruna bıraktık.Hatta bu ay olmazsa ben bebek işini 1 sene ertelicektim.Bu hafta başına kadar aklımdan çıkarmıştım bu konuyu nerdeyse vazgeçiyordum.Bu hafta başı heyecan yaptım yine.Aslında vazgeçmek değil korku benimki .Yine birşey olur mu diye.Hiç özel birşey yapmadım ama zamanı gelmiş demekki bebişimin ki
Senın calısma gunlerın nasıldı canım sen neler yaptın bu ay

Hımm anladımmm canımmm evet zamanıymıs kı sen ertelemeyı dusundugun ayy geldııı cok sukur canımm yaa masallah senın yumlara bende canım ıkı haftaya boyunca calıstım hep yum donemınde gıbı hıc bebek dusunmedım yum donemındeymıs gıbı ılıskı yasadım senın gıbı bu hafta olunca bırazcık heyecan ve merak olduuu

Yok canim daha keseyi bile gormedim pazartesi gidecegim kese icin masallah minnakina hayirlisi olsun kiz erkek farketmez hayirli saglikli olsunda tamam canim videoya cekeriz izlerim
ayyy daha kucukmus o zaman kuzucuk her asamsyi bir bir yasarsin insalllah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…