olsun canım benimAy kuzum ozur dilerim bnm hatlar karismis
evet ya AraLık'sız aşklar başladı :)tatlimmm hayirli olsun saglikla kucaginada alirsin insallah cok sevindim bu aya guzel badlangiclar yapmissiniz ohh ohh
haklısın rabbimin hikmetinden sorgu sual olmuyor :) çok güzel şeyler bunlar şimdi sizin için dua ediyorum raabim herkese nasip etsin :)canim cok iyisin insallah rahat hamilelik gecirirsin ay senin minnaki yeriz biz hamilelik takvimi ne kadar ilginc fasulye gibi buyudugunu goruyoruz ve ondan bir bebek olusuyor rabbimiz yeterki ol desin onun gucune kudretine sual edilmez
Canım bacak ağrısı gebelik belirtisi çoğu kişide inş sende de öyledir
insallah insallahhhh canim benimmmmEvet hatirladim canim himm alttan baksa gorunurdu karindan 3000 olmasi gerekiyor dedi dr neyse azcik kaldi pazartesi kesemizi goruruz insallah sizin cinsiyetede az kalmis masallah annesi tirnaklari olusuyormus minnakinin annecigini tirmalayacak
Yazik cocuga lezzetten mahrum kalmistatlım ben 6 öğün yapıp verdim sense 2 öğün mü yapacaksın bu gidişata dur demek lazımbi ara bende okulda beni tanımayan bi çocuğa uzattım bana bomba gösteren biri muamelesi yaptı anaları nasıl tembihlemişse artık
Bebek istoyordur belki uyugözlerimi açık tutmak için insan üstü bir çaba harcıyorum.Çok uykum geldiiiiiiiiii.
Ooo beraber nice yaslara insallah yeni bi birey eklenir ailenize de onu da kutlarsiniz tunaydin iki hamişle basladik gune bizTunaydinn kizlarr ayy biraz geciktim bugun :) kocise dogumgunusu icin pppasta ya evi toparla anca girebildim nasilsiniz napiyosunuz bakimmm :)
aaaaaaa kimler hamiş ben geçmişi okuyamadımmm ayy aralık uğurlu geldii hadi darısı bize inşallahh saol iyi dileklerin için canım benim inşallah hepimiz mutlu huzurlu yıllar geçiririz bebişlerleee:)Ooo beraber nice yaslara insallah yeni bi birey eklenir ailenize de onu da kutlarsiniz tunaydin iki hamişle basladik gune biz
deneme ????bat 4 aralıktı canım :)
oyyy bana uzak ben pendikteyim yahusilivri de canım :) İstanbul silivri deyim ben :)
Bebek istoyordur belki uyu
gözün aydın kuzum hamilesin...ekliyorum hemen listeyegünaydın kızlar sabah sabah test yaptım bir bakar mısınz?Eki Görüntüle 1326197
gözün aydın kuzum hamilesin...ekliyorum hemen listeye
canımm tebrik ederim hamişmişsinn sevindim çok Allah tamamına erdirsinn inşallah akşamda kan sonucuyla birlikteee daha çok seviniriz inşallahhh dikkat et kendine :)Allah nazarlardan korusun hepimizi ne bereketli çıktı bu ay değil mi,inşallah böyle devam eder tüm topik hamiş olur
O olmadi iste daha cikip test yapacaktin senişteyim daha çıkmadımki ama bu gidişle oturduğum yerde uyucam
inşallah canımsağol canımmmmm yeni yeni inanmaya başladım bendedarısı sizlere inşallah
canımm tebrik ederim hamişmişsinn sevindim çok Allah tamamına erdirsinn inşallah akşamda kan sonucuyla birlikteee daha çok seviniriz inşallahhh dikkat et kendine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?