2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canim cok iyisin insallah rahat hamilelik gecirirsin ay senin minnaki yeriz biz hamilelik takvimi ne kadar ilginc fasulye gibi buyudugunu goruyoruz ve ondan bir bebek olusuyor rabbimiz yeterki ol desin onun gucune kudretine sual edilmez
haklısın rabbimin hikmetinden sorgu sual olmuyor :) çok güzel şeyler bunlar şimdi sizin için dua ediyorum raabim herkese nasip etsin :)

Evet hatirladim canim himm alttan baksa gorunurdu karindan 3000 olmasi gerekiyor dedi dr neyse azcik kaldi pazartesi kesemizi goruruz insallah sizin cinsiyetede az kalmis masallah annesi tirnaklari olusuyormus minnakinin annecigini tirmalayacak
insallah insallahhhh canim benimmmm

Yazik cocuga lezzetten mahrum kalmis sonunda geldi benimki de kahvalti yaptik oh be

Tunaydinn kizlarr ayy biraz geciktim bugun :) kocise dogumgunusu icin pppasta ya evi toparla anca girebildim nasilsiniz napiyosunuz bakimmm :)

Tunaydinn kizlarr ayy biraz geciktim bugun :) kocise dogumgunusu icin pppasta ya evi toparla anca girebildim nasilsiniz napiyosunuz bakimmm :)
Ooo beraber nice yaslara insallah yeni bi birey eklenir ailenize de onu da kutlarsiniz tunaydin iki hamişle basladik gune biz

Ooo beraber nice yaslara insallah yeni bi birey eklenir ailenize de onu da kutlarsiniz tunaydin iki hamişle basladik gune biz
aaaaaaa kimler hamiş ben geçmişi okuyamadımmm ayy aralık uğurlu geldii hadi darısı bize inşallahh saol iyi dileklerin için canım benim inşallah hepimiz mutlu huzurlu yıllar geçiririz bebişlerleee:)

Allah nazarlardan korusun hepimizi ne bereketli çıktı bu ay değil mi,inşallah böyle devam eder tüm topik hamiş olur
canımm tebrik ederim hamişmişsinn sevindim çok Allah tamamına erdirsinn inşallah akşamda kan sonucuyla birlikteee daha çok seviniriz inşallahhh dikkat et kendine :)

teşekkürler canımmmmm bir de kan testini görseydim rahatlıcam iyice.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
canımm tebrik ederim hamişmişsinn sevindim çok Allah tamamına erdirsinn inşallah akşamda kan sonucuyla birlikteee daha çok seviniriz inşallahhh dikkat et kendine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…