kuzum sınavlarım var bugün yarın...onlarla uğraşıyorum
O olmadi iste daha cikip test yapacaktin sen
Canım hayırlı olsun kusurabakma yanılıyosam senin daha önceden kaybın var mıydısağol canımmmmm yeni yeni inanmaya başladım bendedarısı sizlere inşallah
kuzum sınavlarım var bugün yarın...onlarla uğraşıyorum
aminn aminn inşallah görücen c.tesi neden yarımgün diilki sankii dinlenme süresi yani patron acımasızzzzteşekkürler canımmmmm bir de kan testini görseydim rahatlıcam iyice.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
sen yüksek lisans mı yapıyosun canım ?kuzum sınavlarım var bugün yarın...onlarla uğraşıyorum
Canım hayırlı olsun kusurabakma yanılıyosam senin daha önceden kaybın var mıydı
aminn aminn inşallah görücen c.tesi neden yarımgün diilki sankii dinlenme süresi yani patron acımasızzzz
yok canım ikinci üni...aöf de sosyoloji son sınıfım...ikinci dönem bide formasyon çıkıcak başıma.. offff oku oku bitiremedim vallasen yüksek lisans mı yapıyosun canım ?
sağol kuzum benim hallediyorum çok şükürAllah zihin açıklığı versinnnnn çok çok güzel geçsin sınavların inşallah
eşinin doğum günümü bugün...benimkininde bugün doğum günü ama işe gittiTunaydinn kizlarr ayy biraz geciktim bugun :) kocise dogumgunusu icin pppasta ya evi toparla anca girebildim nasilsiniz napiyosunuz bakimmm :)
biter biter sen halledersin ama aöf okumak zordur yaaa helal olsunnn sana :)yok canım ikinci üni...aöf de sosyoloji son sınıfım...ikinci dönem bide formasyon çıkıcak başıma.. offff oku oku bitiremedim valla
7 aralık işte gece kutluycamm :) ahahah benimkide siftiniyo sokakta :) sen naptın pasta yapsana sendee ellerinleee miss misssseşinin doğum günümü bugün...benimkininde bugün doğum günü ama işe gitti
ben çok zorlanmıyorum hatta baya kolay geliyor 4 yıl hacettepede örgün okuduktan sonra bu çocuk oyuncağıbiter biter sen halledersin ama aöf okumak zordur yaaa helal olsunnn sana :)
Patronsun git evine degil mi deli ediyorlar insanisevgili patronum çıkamadı ki o bir gitse .....5 de ancak çıkabilicem galiba
yok kuzum kuru kuru kutladım sadece...hem gece gelecek...bu yıl böyle olsun önemli değil dedi...seneye güzelce kutlarız artık...7 aralık işte gece kutluycamm :) ahahah benimkide siftiniyo sokakta :) sen naptın pasta yapsana sendee ellerinleee miss missss
kpss insanın belini büküyo haklısın inşallah atanmanda gerçekleşir en kısa zamanda bende örgün daha iyi gibi gelio biri anlatmadan ben anlamam :) suan yuksektede öle derse gitmeyince anlamıyorum gelmeyenler nasıl hallediyo hayret ediorum demekki onlarda sen gibi :)ben çok zorlanmıyorum hatta baya kolay geliyor 4 yıl hacettepede örgün okuduktan sonra bu çocuk oyuncağıayıptır söylemesi 4 yıllık bölümü 3. yılda bitiriyorum bana okul dayanmıyor...bi de atanaydım tam olacak
olsun tabi canım herzaman aynı şekilde olmuyo maselefff:) aman bu kezde böle oluversinnn :) birlikte geçireceğiniz daha uzun bir ömür olur inşallah sağlıkla huzurla geçireceğinizzzz :) ve boll bebişliii ahahahahyok kuzum kuru kuru kutladım sadece...hem gece gelecek...bu yıl böyle olsun önemli değil dedi...seneye güzelce kutlarız artık...
valla halledemeyende var..arkadaşlarımdan biliyorum...lakin ben yöntemi çözdüm ondan kolay geliyor yoksa sürekli çalıştığımdan değil sınavdan önceki gün bi bakıyorum öyle giriyorum sonuç onur öğrencisikpss insanın belini büküyo haklısın inşallah atanmanda gerçekleşir en kısa zamanda bende örgün daha iyi gibi gelio biri anlatmadan ben anlamam :) suan yuksektede öle derse gitmeyince anlamıyorum gelmeyenler nasıl hallediyo hayret ediorum demekki onlarda sen gibi :)
yiriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm...sağol kuşum Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin uzun ömürler versin hepsineolsun tabi canım herzaman aynı şekilde olmuyo maselefff:) aman bu kezde böle oluversinnn :) birlikte geçireceğiniz daha uzun bir ömür olur inşallah sağlıkla huzurla geçireceğinizzzz :) ve boll bebişliii ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?