2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Tunaydinn kizlarr ayy biraz geciktim bugun :) kocise dogumgunusu icin pppasta ya evi toparla anca girebildim nasilsiniz napiyosunuz bakimmm :)
eşinin doğum günümü bugün...benimkininde bugün doğum günü ama işe gitti

biter biter sen halledersin ama aöf okumak zordur yaaa helal olsunnn sana :)
ben çok zorlanmıyorum hatta baya kolay geliyor 4 yıl hacettepede örgün okuduktan sonra bu çocuk oyuncağıayıptır söylemesi 4 yıllık bölümü 3. yılda bitiriyorum bana okul dayanmıyor...bi de atanaydım tam olacak

7 aralık işte gece kutluycamm :) ahahah benimkide siftiniyo sokakta :) sen naptın pasta yapsana sendee ellerinleee miss missss
yok kuzum kuru kuru kutladım sadece...hem gece gelecek...bu yıl böyle olsun önemli değil dedi...seneye güzelce kutlarız artık...

kpss insanın belini büküyo haklısın inşallah atanmanda gerçekleşir en kısa zamanda bende örgün daha iyi gibi gelio biri anlatmadan ben anlamam :) suan yuksektede öle derse gitmeyince anlamıyorum gelmeyenler nasıl hallediyo hayret ediorum demekki onlarda sen gibi :)

yok kuzum kuru kuru kutladım sadece...hem gece gelecek...bu yıl böyle olsun önemli değil dedi...seneye güzelce kutlarız artık...
olsun tabi canım herzaman aynı şekilde olmuyo maselefff:) aman bu kezde böle oluversinnn :) birlikte geçireceğiniz daha uzun bir ömür olur inşallah sağlıkla huzurla geçireceğinizzzz :) ve boll bebişliii ahahahah

valla halledemeyende var..arkadaşlarımdan biliyorum...lakin ben yöntemi çözdüm ondan kolay geliyor yoksa sürekli çalıştığımdan değil sınavdan önceki gün bi bakıyorum öyle giriyorum sonuç onur öğrencisi örgün daha başka ama orda sorumluluğun daha yoğun ve başarılı olmak daha zor...sen yüksek yapıyorsun dimi...Allah kolaylık versin...Kpss yi hallederiz inş.

yiriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm...sağol kuşum Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin uzun ömürler versin hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…