- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.202
- 798
Silik cizgiyi gordum hamilesin insallah :) insallah 17 aralikta kirmizilar gelmez bende goruum amin aminkızlar günaydın sizden yardım istiyorum benim bat 10 aralık ama sabah test yaptım bakıp yorumlar mısınız?
elisss dur daha bi gün gecikti sayılır inş gelecek bebişin :) bu ay iki kez şansın var gebelik için değil miKızlar yanlıs hatırlamıyorsan gecen ay olmam gereken tarıhte hıc sancım yoktu olacak gıbı degıldım ve oldugum gun bırden sancı gırdı ve oldum ama bu ay tam 28. gunum ve bacaklarım sızlamaya basladııı yayıldı ıyıce sanırımm benım kırmızılar gelecek yada gelmeyecekkk Allah'ım gelecekse eger gecıkmesınlerrr
INS ALLAHHH GELMEZ O KAHROLASILAR AMA BEBISIN GELIRKızlar yanlıs hatırlamıyorsan gecen ay olmam gereken tarıhte hıc sancım yoktu olacak gıbı degıldım ve oldugum gun bırden sancı gırdı ve oldum ama bu ay tam 28. gunum ve bacaklarım sızlamaya basladııı yayıldı ıyıce sanırımm benım kırmızılar gelecek yada gelmeyecekkk bu neyın nesı sımdı Allah'ım gelecekse eger gecıkmesınlerrr
elisss dur daha bi gün gecikti sayılır inş gelecek bebişin :) bu ay iki kez şansın var gebelik için değil mihani bende görsem o kırmızıları bu ayın sonunda yine yum günüm hayırlısı olsun
INS ALLAHHH GELMEZ O KAHROLASILAR AMA BEBISIN GELIR
Bi kis calismamistim okuldan dönen cocuklara kurabiye dagitiyordum bende önceki hafta habire hergün birseyler yaptim tartiya bir ciktim 62 aksam tartildim ondan dedim sabah tartildim 62 amanin dedimohh ne iyi olur tatlım ben yapmayı yedirmeyi severim bekarken ev dolu olurdu yerlerdi.. evleniince kaldık mı iki kişi hoooop noldu bana yağ deposu olduu
bluummmm nerdesin kız enerjini bizden saklama gel paylaşalımhahahhaha alıştırdım kenıdmı bu duruma o yuzden rahatım böyle :) inşallah diger ay gelir bebişim:)
tatlım alıntılanınca bana bildirim gelmiyor gçmişi okurken gördüm bak benim açtığım bi konu var bi gözat tatlım
tatlım ben 6 öğün yapıp verdim sense 2 öğün mü yapacaksın bu gidişata dur demek lazımBi kis calismamistim okuldan dönen cocuklara kurabiye dagitiyordum bende önceki hafta habire hergün birseyler yaptim tartiya bir ciktim 62 aksam tartildim ondan dedim sabah tartildim 62 amanin dedimsimdi tek cesit yapiyorum yemeği ama hala kahvalti yapmadim cok aciktim bugün abartacagim galiba
markası nedir tatlım artık bende yalancı çizgileriçok gören biriolarak soruyorum inş hamişsindir burdan öyle görünüyor :)kızlar günaydın sizden yardım istiyorum benim bat 10 aralık ama sabah test yaptım bakıp yorumlar mısınız?
had bakalım inşEvet bendim gulum
Ben ekmegi kestim canim sabah kepekli ekmek yiyorum bi dilim oglen ekmek yemiyorum aksamda once corbami iciyorum sonra az az agir yemek yemiyorum pastayida kestim aksamda ekmek yemiyorumevliliğin getirdiği bişey demek ki kaçınılmaz hepimiz almışız baksana evlenelisenin iştah ne durumda
Hamilemiz vaaarrr.... Çok şükür cemrecim... Kardeş geliyor inşaAllah...sağ salim kucağına almak Nasio olsuuun... Çok mutluyum yaaa her gün hamile haberi elhamdülillah:)
silivri de canım :) İstanbul silivri deyim ben :)nerdeymiş bu hatun gidip bizde alalım
Canım bacak ağrısı gebelik belirtisi çoğu kişide inş sende de öyledirKızlar yanlıs hatırlamıyorsan gecen ay olmam gereken tarıhte hıc sancım yoktu olacak gıbı degıldım ve oldugum gun bırden sancı gırdı ve oldum ama bu ay tam 28. gunum ve bacaklarım sızlamaya basladııı yayıldı ıyıce sanırımm benım kırmızılar gelecek yada gelmeyecekkk bu neyın nesı sımdı Allah'ım gelecekse eger gecıkmesınlerrr
bat 4 aralıktı canım :)canım bat vermediğin için ekli değilsin listede bat ve denemeyi yaz ekliyim hemen
hamile olanın kafasına farkında olmadan tuz dökerlermişTuzla oğlanın alakası neymiş cnm orasınıda bilsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?