2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar yanlıs hatırlamıyorsan gecen ay olmam gereken tarıhte hıc sancım yoktu olacak gıbı degıldım ve oldugum gun bırden sancı gırdı ve oldum ama bu ay tam 28. gunum ve bacaklarım sızlamaya basladııı yayıldı ıyıce sanırımm benım kırmızılar gelecek yada gelmeyecekkk bu neyın nesı sımdı Allah'ım gelecekse eger gecıkmesınlerrr

elisss dur daha bi gün gecikti sayılır inş gelecek bebişin :) bu ay iki kez şansın var gebelik için değil mi hani bende görsem o kırmızıları bu ayın sonunda yine yum günüm hayırlısı olsun

INS ALLAHHH GELMEZ O KAHROLASILAR AMA BEBISIN GELIR

elisss dur daha bi gün gecikti sayılır inş gelecek bebişin :) bu ay iki kez şansın var gebelik için değil mi hani bende görsem o kırmızıları bu ayın sonunda yine yum günüm hayırlısı olsun

İnşallah canımm öyledır su sızılar olmasaydıı ıyıydı belkıdeoldugu daha ıyı bılemıyorum en ıyısı beklemek canımm :) ınsallah gelır bebegımmm ::) valla canım hıc dusunmedım bu ay ıkıncı kez sans oldugunu hakkımızda hayırlısı bıtanem

ohh ne iyi olur tatlım ben yapmayı yedirmeyi severim bekarken ev dolu olurdu yerlerdi.. evleniince kaldık mı iki kişi hoooop noldu bana yağ deposu olduu
Bi kis calismamistim okuldan dönen cocuklara kurabiye dagitiyordum bende önceki hafta habire hergün birseyler yaptim tartiya bir ciktim 62 aksam tartildim ondan dedim sabah tartildim 62 amanin dedim simdi tek cesit yapiyorum yemeği ama hala kahvalti yapmadim cok aciktim bugün abartacagim galiba

tatlım ben 6 öğün yapıp verdim sense 2 öğün mü yapacaksın bu gidişata dur demek lazım bi ara bende okulda beni tanımayan bi çocuğa uzattım bana bomba gösteren biri muamelesi yaptı anaları nasıl tembihlemişse artık

kızlar günaydın sizden yardım istiyorum benim bat 10 aralık ama sabah test yaptım bakıp yorumlar mısınız?
markası nedir tatlım artık bende yalancı çizgileriçok gören biriolarak soruyorum inş hamişsindir burdan öyle görünüyor :)

evliliğin getirdiği bişey demek ki kaçınılmaz hepimiz almışız baksana evleneli senin iştah ne durumda
Ben ekmegi kestim canim sabah kepekli ekmek yiyorum bi dilim oglen ekmek yemiyorum aksamda once corbami iciyorum sonra az az agir yemek yemiyorum pastayida kestim aksamda ekmek yemiyorum

Hamilemiz vaaarrr.... Çok şükür cemrecim... Kardeş geliyor inşaAllah...sağ salim kucağına almak Nasio olsuuun... Çok mutluyum yaaa her gün hamile haberi elhamdülillah:)

Guzel annem aralik cok guzel bir ay oldu :) insallah hepimiz bu ay bebeis haberi aliriz ve bebeklerimizi kobusuruz Allahin izniyle :):)

kızlar benim belim ağrıyor ara ara kasıklarım ağrıyor kırmızılar gelecek galiba
bata 3 gün var ama ben meraktan ov. testi yapıyorum yaklaşık 3 gündür ve T çizgisi silik çıkıyor neden olabilir acaba? yumurtlama yeni bitmiş olamaz herhalde çünkü 14.günümde akıntım vardı yeniden mi yumurtluyorum ben bir şey anlamadım

Canım bacak ağrısı gebelik belirtisi çoğu kişide inş sende de öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…