2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hadi inşallah şu yarınıda atlatırsında hamile olursun canım yaaa. Bu arada @hyb77 ne durumda acaba bilgin varmı. Onunda bat günü bugündü

Canım bugunu atlatmam ve 10 aralıgı atlatmam lazım ınsallah atlatabılrımm :) yok tatlım bugun hıc gormedım bennımde aklımda bugun bat gunu

BENDE ICIR KURU YAPTIM AMA HIC FARK ETMEDI AYNIYIM
BIDE BENIM EVLILIYIMIN ILK GUNLERINDE 44 KILOYDUM SONRA TEDAVI ILACLAR IYNELER FALAN ALDIRDI KILO AMA YETMIYOR 5 6 DAHA ALSAM SUPER OLUCAK
HA BIDE TATLIYA BAYILIRIM GECE 12 DEDE YEMEK YERIM AMA NEREYE GITDIYINI BILMIYORUM

İnşallah canım inşallah içimden bi ses sende de güzel haber var diyo ama hadi hayırlısı. Onunda sesi çıkar yakında merak ettim. İnşallah adet olmamıştır...
Canım bugunu atlatmam ve 10 aralıgı atlatmam lazım ınsallah atlatabılrımm :) yok tatlım bugun hıc gormedım bennımde aklımda bugun bat gunu

hayırlısı olsun artık canım hepimizin hakkında :) inş. olurda cok bekletmez yaramaz minikk

İnşallah canım inşallah içimden bi ses sende de güzel haber var diyo ama hadi hayırlısı. Onunda sesi çıkar yakında merak ettim. İnşallah adet olmamıştır...

Ayyy canımm benımmm ınsallah guzel yuregınızdekı ses dogru cıkar ama benım bacaklarım ara ara sızlamaya sancılanmaya baslıyorum adet olabılırım canımmm bende merak edıyorumm ınsallah olmamıstır canım aksamın guzel haberınıde ondan alrız

Bende öylevalla yatana kadar yerim doymam. Sık yiyoruz ya belki ondan almıyoruzdur. Gerçi metabolizmaya bağlı bişey bu. Bizimki hızlı çalışıyo. Bi bebek oolsun da bak gör sen o metabolizma nasıl yavaşlıyo. Sabret bebek olunca ister istemez alırız zaten bişver herkes bizim gibi olmak istiyor. Allahtan netten yazışıyoruz. Yoksa taş yerdik kafamıza zayıfsiniz ne güzel daha ne istiyorsunuz diye :)

Aynen canım ya inşallah. Fazla dinleme kendini. Çağırma kırmızıları bırak nereye saklandılarsa orda kalsınlar 9 ay boyunca gelmesinler inşallah :)

inş. olmaz canım ama olursada sağlık olsun zamanı değildir deriz. ama adet olacakmış gibi hissedip hamiş olanda çok biiliyosunn :)

evet bılıyorum canımm mesela W wuslt kac gunluk hamıs sancı dısında bır belırtı yok hala dıyorr :) hakkımızda hayırlısı canım aynen adet olursamda zamanı degılmıs derım canım hayırlısını dıleyıp beklıyoruz cunku

Aynen canım ya inşallah. Fazla dinleme kendini. Çağırma kırmızıları bırak nereye saklandılarsa orda kalsınlar 9 ay boyunca gelmesinler inşallah :)

Yokk canım dınlemek ıstemıyorum ama sızlayıncada ıster ıstemez beklıyorsunn ama ben cagırmadım gelmesınler ınlar dedıgın gıbı 9 ay boyunca ugrmasınlar :)

ALLAHDAN NETDEYIZ
EVET HAKLISIN GENETIK BENCE BENIM ANNEM ANAANNEM BABAM HEPSI ZAYIFDIR YANI VAR BIZDE

hımm erkekler işte hepimizde var o durum bazen sırnaşırlar hata yapınca bazense çocuk gibi inat yaparlar tatlım resimdeki sen misin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…