Hadi inşallah şu yarınıda atlatırsında hamile olursun canım yaaa. Bu arada @hyb77 ne durumda acaba bilgin varmı. Onunda bat günü bugündü
BENDE ICIR KURU YAPTIM AMA HIC FARK ETMEDI AYNIYIMKız sen benim arayıpta bulamadığım ikizimmisin yoksa :))) benimde boyim 1.68 kilom da 50. 1 kilo fazlasını sadecebnde ne yaptım ne ettimse kilo alamıyodum. Eskiden 46 kiloydum. İncir kürü kullanınca kilo aldım onun sebebi de ben hiç tatlı yemezfim. Halada yemiyorum. Demekki ondan kilo alamıyomusum. İncir suyu tatlı tatlı iyi geldi. ĆÇok zorlandım içerken tatlıyı sevmediğim için. Bebek yerine göbek yaptım :)))
Canım bugunu atlatmam ve 10 aralıgı atlatmam lazım ınsallah atlatabılrımm :) yok tatlım bugun hıc gormedım bennımde aklımda bugun bat gunu
hayırlısı olsun artık canım hepimizin hakkında :) inş. olurda cok bekletmez yaramaz minikkEvet canım rahatım cok sukurr hayırlısı canım ya elımden gelenı yaptım calıstım bu calısmama ragmen olmazsa dememkı zamanı degılmıs der gecerım ust bacaklarım hafıf sızlıyor bolgeme dogru dedım herhalde adet olacagım dedım ama gectıı sımdı yıne basladım adet olabılırım kuzum hayırlısı
İnşallah canım inşallah içimden bi ses sende de güzel haber var diyo ama hadi hayırlısı. Onunda sesi çıkar yakında merak ettim. İnşallah adet olmamıştır...
hayırlısı olsun artık canım hepimizin hakkında :) inş. olurda cok bekletmez yaramaz minikk
BENDE ICIR KURU YAPTIM AMA HIC FARK ETMEDI AYNIYIM
BIDE BENIM EVLILIYIMIN ILK GUNLERINDE 44 KILOYDUM SONRA TEDAVI ILACLAR IYNELER FALAN ALDIRDI KILO AMA YETMIYOR 5 6 DAHA ALSAM SUPER OLUCAK
HA BIDE TATLIYA BAYILIRIM GECE 12 DEDE YEMEK YERIM AMA NEREYE GITDIYINI BILMIYORUM
inş. olmaz canım ama olursada sağlık olsun zamanı değildir deriz. ama adet olacakmış gibi hissedip hamiş olanda çok biiliyosunn :)Amın canım hakkımızda hayırlısı ınsallah bekletmeden gelırlerrr canımmm ama ben adet olabılrımm kuzum
Ayyy canımm benımmm ınsallah guzel yuregınızdekı ses dogru cıkar ama benım bacaklarım ara ara sızlamaya sancılanmaya baslıyorum adet olabılırım canımmm bende merak edıyorumm ınsallah olmamıstır canım aksamın guzel haberınıde ondan alrız
inş. olmaz canım ama olursada sağlık olsun zamanı değildir deriz. ama adet olacakmış gibi hissedip hamiş olanda çok biiliyosunn :)
Aynen canım ya inşallah. Fazla dinleme kendini. Çağırma kırmızıları bırak nereye saklandılarsa orda kalsınlar 9 ay boyunca gelmesinler inşallah :)
Bende öylevalla yatana kadar yerim doymam. Sık yiyoruz ya belki ondan almıyoruzdur. Gerçi metabolizmaya bağlı bişey bu. Bizimki hızlı çalışıyo. Bi bebek oolsun da bak gör sen o metabolizma nasıl yavaşlıyo. Sabret bebek olunca ister istemez alırız zaten bişver herkes bizim gibi olmak istiyor. Allahtan netten yazışıyoruz. Yoksa taş yerdik kafamıza zayıfsiniz ne güzel daha ne istiyorsunuz diye :)
Yokk canım dınlemek ıstemıyorum ama sızlayıncada ıster ıstemez beklıyorsunn ama ben cagırmadım gelmesınler ınlar dedıgın gıbı 9 ay boyunca ugrmasınlar :)
ALLAHDAN NETDEYIZ
EVET HAKLISIN GENETIK BENCE BENIM ANNEM ANAANNEM BABAM HEPSI ZAYIFDIR YANI VAR BIZDE
evet evet alsalarda nolmuş ki karısı iyi bakmiş diyolaraynen canımmmm ama ne yapalımm eslerımıze bırsyler yapmak yedırmek onların beegnmesı ellerıne saglık cok guzel demesı hosumuza gıdıyorrrrrrr
evet evet alsalarda nolmuş ki karısı iyi bakmiş diyolar
hımm erkekler işte hepimizde var o durum bazen sırnaşırlar hata yapınca bazense çocuk gibi inat yaparlarEe çekicek canım çekiyorda ama 2 gün önce kalbimizi çok kırdı çok üzüldüm bundan dolayı da çok ağladım inanırmısım canım hiç bişey yapmadı özür dilerim falan hiç bişey söylemedi
ohh ne iyi olur tatlım ben yapmayı yedirmeyi severim bekarken ev dolu olurdu yerlerdi.. evleniince kaldık mı iki kişi hoooop noldu bana yağ deposu olduuKalanini da bize dagit
wusltum yoksa sen mi beni etkiledin kız demiştin ya sana benzeyen bi kızın olsun diyeOo masallah kizini gormussun ruyanda insallah sana benzeyen fistik kizin olur hayirlisiyla
evliliğin getirdiği bişey demek ki kaçınılmaz hepimiz almışız baksana evleneliBenim kocamda nisanliyken cok zayifti evlenince gobek yapti kilo aldi goren esine iyi bakmissin diyor bende kilo aldim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?