yok canım ikinci üni...aöf de sosyoloji son sınıfım...ikinci dönem bide formasyon çıkıcak başıma.. offff oku oku bitiremedim valla
kuzum bende seni merak ediyordum...belki içerde yara gibi bişey vardır haz almanı engelleyen bi doktora görün kuzum...Allah korusun umarım yoktur böyle bi sıkıntı...hem doktora gitmişken doktorla gebelik işini de konuşabilirsin hızlandırmak istersenkızlar merhaba giremedim kaç zamandır ....nasılsınız....ya şöle bi sorunum var bu aralar daha önce yaşayan çözüm bulan varsa yardımcı olabilir mi acaba son 1 haftadır boşalamama sorunu yaşıyorum ....isteksizlik söz konusu değil aksi ne eşimi çekip kolundan getiren benim ama bi türlü o haza ulaşamıyorum herhangibi bi psikolojik problem yok cünkü hayatımda değişen bişi de yok bide içerde bi yerede sert bişiye değdiğini hissediyorum o bana acı veriyor eşimin boşalmasını istemeyen ben biran önce boşalsın bitsin istiyorum....ıslanma problemi falan yok bilemedim valla ne dir ne değildir
kuzum aslında benimde 3. yılım ama ben üstten ders ala ala bu yıl bitiriyorum yani 4. sınıfım...sınavlar güzel geçiyor benim umarım seninde güzel geçiyordur balım...bitirsekte atanabilsek...sosyoloji 81,6 ile kapattı atamalarda...sen kpss ye girmiş miydinBende 2. Üniv olarak sosyolojiyi okuyorum senin gibi. Ben bir alt devrenim 3. Sınıf. Sınavlarımız güzel geçsin inşallah. Yarında bitsede rahatlasak. 24-25 ocağa kadar en azından. Sorma bitmiyor okul derdi. Yakında çocuklarımızla beraber okuyacaz
anam bacım ben olsam test yapardım yani geç döllenme olmadığı müddetçe kesinlikle testte çıkar...geçen ay ki olay canını sıkmış olabilir ama aldırma...iyi aksamlar kizlar ben geldim bugun 28 gunum hala gelen giden yok ilk bati atlatmis sayabilirmiyiz varan birrr darisi 10 aralifa:)
canım abimi evlendirdik evde değildim 10 gündür yolda izde iş güç geri geldim kocamla hasret giderim dedim ama avucumu yaladım resmen :) doktor a gitmek bişi değilde bunları doktora nasıl anlatimkuzum bende seni merak ediyordum...belki içerde yara gibi bişey vardır haz almanı engelleyen bi doktora görün kuzum...Allah korusun umarım yoktur böyle bi sıkıntı...hem doktora gitmişken doktorla gebelik işini de konuşabilirsin hızlandırmak istersen
kuzum aslında benimde 3. yılım ama ben üstten ders ala ala bu yıl bitiriyorum yani 4. sınıfım...sınavlar güzel geçiyor benim umarım seninde güzel geçiyordur balım...bitirsekte atanabilsek...sosyoloji 81,6 ile kapattı atamalarda...sen kpss ye girmiş miydin
anam bacım ben olsam test yapardım yani geç döllenme olmadığı müddetçe kesinlikle testte çıkar...geçen ay ki olay canını sıkmış olabilir ama aldırma...
Evet tatlım gecen ay 19 gunumde catlamıss 4 gun gcıkmem oldu bende bu ayy yıne onu baz alıyorum 10 aralıgıda atlatayım dıyorum normalde gecıkmeden sonra duzene bınıyordu ama 18 gunmde gordugum akntı kafamı karıstırıyor canım
yani illa haz alamıyorum diye açıklamazsında ilişkiye girerken canımı acıtan bişey var daha evvel böyle bi sıkıntım yoktu dersin...ayyyy liste çok güzel oldu evet 5 tane birden hemde daha ayın başında böylecanım abimi evlendirdik evde değildim 10 gündür yolda izde iş güç geri geldim kocamla hasret giderim dedim ama avucumu yaladım resmen :) doktor a gitmek bişi değilde bunları doktora nasıl anlatimhem doktorla başbaşa olsan yine anlatırsın doktorun yanında 2 kişi daha oluyo biri bilgisayarın başında diğeri hastalarla ilgileniyo zamane doktorları rahatını ii biliyor yine de devam ederse mecburen gidicem ,,, listene baktım canım gözümüz aydın kasım ayının acısı cıkıyo gibi gözüküyor
wowww fit bi anne olacaksın sen o zaman süperBen ekmegi kestim canim sabah kepekli ekmek yiyorum bi dilim oglen ekmek yemiyorum aksamda once corbami iciyorum sonra az az agir yemek yemiyorum pastayida kestim aksamda ekmek yemiyorum
:) inşallah bundan sonra hep böyle devam ederyani illa haz alamıyorum diye açıklamazsında ilişkiye girerken canımı acıtan bişey var daha evvel böyle bi sıkıntım yoktu dersin...ayyyy liste çok güzel oldu evet 5 tane birden hemde daha ayın başında böyle
Ayyy elisam çok heyecanlandım ya hadi inşallah güzel haber verirsin bize...
ooooo kadrolu hatunCanım ben anaokulu öğretmeniyim kadrolu. Çocuklarla içiçeyim tam bana göre bi meslek. Ama bu bölümü okumak istedim bitirince belki buna yönelirim Bellimi olur. Sende benden azimlisin maaşallah. Bu okuma hırsın nerden geliyor böyle...
Sagoll bıtanem ınsallah guzel haberler vermek nasıp olurr ama ben 4 5 gunu atlatmadan umutlanamayacagım galıba canım
hımmmm o vakit beklemekte haklısın....inşallah bi 9 aycık beklersin kuzumEvet tatlım gecen ay 19 gunumde catlamıss 4 gun gcıkmem oldu bende bu ayy yıne onu baz alıyorum 10 aralıgıda atlatayım dıyorum normalde gecıkmeden sonra duzene bınıyordu ama 18 gunmde gordugum akntı kafamı karıstırıyor canım
Yaaa kuzum benim başının gözünün sadakası olsun ayrıca ders olsun kapıda ayakkabı bırakma...babamında başına 2 kere gelmişti...yenisini alırsın boşver canını sıkmaya değmezen sevdiğim yeni aldığım spor ayakkabımı çalmışlaaaaarr kapıdan oturup bebek gibi ağlamak istiyorum
ooooo kadrolu hatunsosyolojiyi sırf atanmak için okumaya karar vermiştim formasyon içinde ama gerek kalmadı kendi ünimde formasyona kabul edildim yine de şansım artsın diye sosyolog olarak atanma durumundan dolayı hızlıca bitireyim dedim madem böyle bi hakkım var o zaman bana yapmak düşerdi ki yaptımda 1 yılda cebimde kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?