hımmmm o vakit beklemekte haklısın....inşallah bi 9 aycık beklersin kuzum
en sevdiğim yeni aldığım spor ayakkabımı çalmışlaaaaarr kapıdan oturup bebek gibi ağlamak istiyorum
teşekkür ederim fıstık...Rabbim hepimize gönlümüzdeki işi yapmayı nasip etsin...senin işinde zor küçücük çocuklarla uğraş dur....seviyorsan mesele yok ama insan bazen kendi çocuğundan bile yoruluyorken bir sürü emanet edilmiş çocuktan nasıl yorulmasın...umarım sende sosyologluğa geçersinSüpersin canım ya. Azimli insanları severim. Helede o bi bayansainşallah dileğin neyse ona kavuşursun canım. Ki sen yaparsın ben inanıyorum. Çoookk başarılar dilerim sana. Sosyolog güzel iş maaşıda iyi diyorlar. Okul bi bitsin bakacaz artık iyimi kötümü :)
aynen kuzum işe onunla gitmeye başladım ayağım burkulunca doktor sadece bunu giy dedi deYaaa kuzum benim başının gözünün sadakası olsun ayrıca ders olsun kapıda ayakkabı bırakma...babamında başına 2 kere gelmişti...yenisini alırsın boşver canını sıkmaya değmez
sağol elisimHadı yaaa cok uzuldm canımm a bu ınsanları anlamak zor bosver canımm cana gelecegıne mala gelsınn saglık olsun kuzum
sağol elisimçalmak kötü bi huy yaaa ihtiyacın varsa iste bundan iyi.. alt komşumun evi düğün yeri gibiydi ondan olabilir 3 daireyiz biz diğeri ailem gibidir gelenimiz de olmadı bugün bi d e benim ayağıma spor ayakkabı şart iyileşmedi daha
teşekkür ederim fıstık...Rabbim hepimize gönlümüzdeki işi yapmayı nasip etsin...senin işinde zor küçücük çocuklarla uğraş dur....seviyorsan mesele yok ama insan bazen kendi çocuğundan bile yoruluyorken bir sürü emanet edilmiş çocuktan nasıl yorulmasın...umarım sende sosyologluğa geçersin
hmmmm anladım şimdi...eğer onlardan biriyse de günahı boynuna olsun...umarım aynını bulursun...sen yine de içeri al ayakkabınıaynen kuzum işe onunla gitmeye başladım ayağım burkulunca doktor sadece bunu giy dedi deçok rahattı küçük bi ilçedeyim aynısını bulabilir miyim bilmiyorum.. bizimki sözde aile apartmanı 3 daire tek birinci kattakiler ailem gibi iki kez görüştük bugün ara katın misafiri çoktu günah alma istemem ama gün boyu evdeydik gelen gidenimiz olmadı ki
Tedirgin olma canım bende eylülde kürtaj oldum 8 haftalıktı : ( inşallah bende hamile kalırımSağol tatlım .evet canım kaybım var ,ağustos ta düşük yapmıştım.O yüzden bayaaaa bir tedirginim açıkçası....
Tedirgin olma canım bende eylülde kürtaj oldum 8 haftalıktı : ( inşallah bende hamile kalırım
Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 6. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Tubaomur01----------------> 21 Aralik--------> 5.
deneme
rsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Canim kendimi listeye ekledim ekledin diye biliyodum ama yokum
Merhaba canim iyiyim tesekkur ederim sen nasil sin nasil gidiyor..senin bata da az kaldi insallah bir mujdeli haberde senden gelir canimcanım merhaba nasılsın
İyiyim canım şükür evet gece ve sabah uyandığımda ateş basıyo hala ama gündüz olmuyo bugünde öğlenden beri belimin sol tarafı çok ağrıyo kendi kendime söylendim bugün eğer bu ay hamile değilsem bidaha belirti aramıycam kendimdeCanım nasılsın ates basmalarn devam edıyormu kac gun kaldı bata
Merhaba canim iyiyim tesekkur ederim sen nasil sin nasil gidiyor..senin bata da az kaldi insallah bir mujdeli haberde senden gelir canimbu ay cokkk bereketli valla
İyiyim canım şükür evet gece ve sabah uyandığımda ateş basıyo hala ama gündüz olmuyo bugünde öğlenden beri belimin sol tarafı çok ağrıyo kendi kendime söylendim bugün eğer bu ay hamile değilsem bidaha belirti aramıycam kendimde
İnş kuzum sen nasılsın neler yapıyosun bi heyacanla bekliyorum güzel sonucunu benim bat perşembe ya da cuma canımAnladım canım bende gecen ay öyle dedım bır daha belırtı aramayacım dıye aramıyorumm canım en ıyısı aramamak ama ınsallah hamıssındır
Kizlarr gecen ruyamda göğsümde n sut geliyordu ruya tabirine baktim evli bayanin hamile olabilecegine diyoo hayira ciksin. esim de cok aceleci olma diyor ne yapayım yaa bebisim olsun istiyorum.. RABBIM Hayirli ve saglikli bir evlat nasib eylesin ..zaman diyorum kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?