2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

teşekkür ederim fıstık...Rabbim hepimize gönlümüzdeki işi yapmayı nasip etsin...senin işinde zor küçücük çocuklarla uğraş dur....seviyorsan mesele yok ama insan bazen kendi çocuğundan bile yoruluyorken bir sürü emanet edilmiş çocuktan nasıl yorulmasın...umarım sende sosyologluğa geçersin

Yaaa kuzum benim başının gözünün sadakası olsun ayrıca ders olsun kapıda ayakkabı bırakma...babamında başına 2 kere gelmişti...yenisini alırsın boşver canını sıkmaya değmez
aynen kuzum işe onunla gitmeye başladım ayağım burkulunca doktor sadece bunu giy dedi de çok rahattı küçük bi ilçedeyim aynısını bulabilir miyim bilmiyorum.. bizimki sözde aile apartmanı 3 daire tek birinci kattakiler ailem gibi iki kez görüştük bugün ara katın misafiri çoktu günah alma istemem ama gün boyu evdeydik gelen gidenimiz olmadı ki

Hadı yaaa cok uzuldm canımm a bu ınsanları anlamak zor bosver canımm cana gelecegıne mala gelsınn saglık olsun kuzum
sağol elisim çalmak kötü bi huy yaaa ihtiyacın varsa iste bundan iyi.. alt komşumun evi düğün yeri gibiydi ondan olabilir 3 daireyiz biz diğeri ailem gibidir gelenimiz de olmadı bugün bi d e benim ayağıma spor ayakkabı şart iyileşmedi daha

Evet canım ya calmak kotuu ınsallah daha buyuk sylere yeltınmezz yenısını alırsınn canımm saglık olsunnn

İşimi zevkle yapıyorum o ayrı mesele ama haklisin ister istemez yoruluyorum. İşte anlamıyorum ama eve gelince elim Ayağım kalkmıyo. O yüzden madem okudum rahat işse gecerim inşalah sosyologluğa. Yarın birgün evladımız olursa inşallah daha rahat iş lazım tabi

hmmmm anladım şimdi...eğer onlardan biriyse de günahı boynuna olsun...umarım aynını bulursun...sen yine de içeri al ayakkabını

Canim kendimi listeye ekledim ekledin diye biliyodum ama yoktum

cemrem15 tatlımm ne yaptınn cok merak ettım senıı söyle yuksek dgerlerle geld keyfımız yerıne gelsınnn :)

Canım nasılsın ates basmalarn devam edıyormu kac gun kaldı bata
İyiyim canım şükür evet gece ve sabah uyandığımda ateş basıyo hala ama gündüz olmuyo bugünde öğlenden beri belimin sol tarafı çok ağrıyo kendi kendime söylendim bugün eğer bu ay hamile değilsem bidaha belirti aramıycam kendimde

Merhaba canim iyiyim tesekkur ederim sen nasil sin nasil gidiyor..senin bata da az kaldi insallah bir mujdeli haberde senden gelir canim bu ay cokkk bereketli valla

İyiyim canım cok sukurr evet canım ılk batı atlattım 10 aralıgıda talatırsam umutlaacagım ınsallah bu bereket banada nasıp olur canımm ınsallah mujdelı bır haberde ben verırım

Anladım canım bende gecen ay öyle dedım bır daha belırtı aramayacım dıye aramıyorumm canım en ıyısı aramamak ama ınsallah hamıssındır

Kizlarr gecen ruyamda göğsümde n sut geliyordu ruya tabirine baktim evli bayanin hamile olabilecegine diyoo hayira ciksin. esim de cok aceleci olma diyor ne yapayım yaa bebisim olsun istiyorum.. RABBIM Hayirli ve saglikli bir evlat nasib eylesin ..zaman diyorum kizlar..

Hayırlara cıksınnn canımm belkıde bebısın hemen gelecek sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…