inşallah ruyan çıkar ben oğuluma hamile kalmadan erkek bebeğe emzik verdiğimi görmüstüm :) senın de çıkar insallahKizlarr gecen ruyamda göğsümde n sut geliyordu ruya tabirine baktim evli bayanin hamile olabilecegine diyoo hayira ciksin. esim de cok aceleci olma diyor ne yapayım yaa bebisim olsun istiyorum.. RABBIM Hayirli ve saglikli bir evlat nasib eylesin ..zaman diyorum kizlar..
İnş kuzum sen nasılsın neler yapıyosun bi heyacanla bekliyorum güzel sonucunu benim bat perşembe ya da cuma canım
inşâ llah canim guzel haberlerini bekliyoruzzİyiyim canım cok sukurr evet canım ılk batı atlattım 10 aralıgıda talatırsam umutlaacagım ınsallah bu bereket banada nasıp olur canımm ınsallah mujdelı bır haberde ben verırım
inşâ llah canim guzel haberlerini bekliyoruzz
Ayyy insallah canim yaaaainşallah ruyan çıkar ben oğuluma hamile kalmadan erkek bebeğe emzik verdiğimi görmüstüm :) senın de çıkar insallah
Oy kiyamam ya seninde benim gibi duygusal bagin var galiba esyalarinlaen sevdiğim yeni aldığım spor ayakkabımı çalmışlaaaaarr kapıdan oturup bebek gibi ağlamak istiyorum
Ayy gulum ya uxulme cana gelecegine mala gelsin disari birakma ayakkabilarini canimen sevdiğim yeni aldığım spor ayakkabımı çalmışlaaaaarr kapıdan oturup bebek gibi ağlamak istiyorum
Azıcık kaldı kuzum sabredelim birlikteSagol bıtanem ınsallah heyecanınızı sevınce donusturebılecek bır haber verebılırım bugunu atlattık cok sukur canım carsamba gununu beklıyorum bende
bende pazartesiyi bekliyorum :) hakkımız da hayırlısıAzıcık kaldı kuzum sabredelim birlikte
Coookkk yakışmiiissss takvimin kuzucum yaaaelisa__ canim telden yapabildim takvimi ilk batini atlatmissin sevindim insallah 9 ay ugramazlar kirmizilar
Benim de 29 ekimde ayagima teneke düştü hala gecmedisağol elisimçalmak kötü bi huy yaaa ihtiyacın varsa iste bundan iyi.. alt komşumun evi düğün yeri gibiydi ondan olabilir 3 daireyiz biz diğeri ailem gibidir gelenimiz de olmadı bugün bi d e benim ayağıma spor ayakkabı şart iyileşmedi daha
elisa__ canim telden yapabildim takvimi ilk batini atlatmissin sevindim insallah 9 ay ugramazlar kirmizilar
Azıcık kaldı kuzum sabredelim birlikte
Benim de 29 ekimde ayagima teneke düştü hala gecmedibiraz sıksin ayakkabı ağrıyor
Kayninişle dip dibe oturuyom çooook iyiyim çooookİyi akşamlar canım Gecmıs olsun hiç görüşemedik bugun ne yaptın nasılsn canım
Ahh nazik ayaklarımızBenim de 29 ekimde ayagima teneke düştü hala gecmedibiraz sıksin ayakkabı ağrıyor
Ayagim sakatlandi ne kadar aramıştık o ayakkabiyiAyy gulum ya uxulme cana gelecegine mala gelsin disari birakma ayakkabilarini canim
Tatlim ayagimi sakatlamistim küçük bi ilcedeyiz bi o ayakkabiyi giyerdim zor bulurum aynisini doktor tavsiye etmiştiOy kiyamam ya seninde benim gibi duygusal bagin var galiba esyalarinla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?