2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inşallah ruyan çıkar ben oğuluma hamile kalmadan erkek bebeğe emzik verdiğimi görmüstüm :) senın de çıkar insallah

İyiyim canım cok sukurr evet canım ılk batı atlattım 10 aralıgıda talatırsam umutlaacagım ınsallah bu bereket banada nasıp olur canımm ınsallah mujdelı bır haberde ben verırım
inşâ llah canim guzel haberlerini bekliyoruzz

Benim de 29 ekimde ayagima teneke düştü hala gecmedi biraz sıksin ayakkabı ağrıyor

elisa__ canim telden yapabildim takvimi ilk batini atlatmissin sevindim insallah 9 ay ugramazlar kirmizilar

Çok yakısmıss canı takvımını senı böyle tkvımlı gormek ne guzel :) evet canım atlattım cok sukuurr ınsallah ugramazlar canım carsambayıda atlatmazsam umutlanamayacagım canım

aralik ayinda guzel habrl3t var masallah Allajim nolur banada isteyn herkesede yasat kendmi cok kotu hissediyorum bu aksam cnm cok sikiliyo :[ x

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…