2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Mevlam hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin tez evvel... buradan hamileyim diye haykırmak istiyorum yine...

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr yaa benim kasık fena durumda.. aniden giren kramplar iyice arttı özellikle eğildiğim zamanlar ve ya hareketlendiğim zamanlar birden sert bi şekilde batma giriyo hatta nerdeyse nefesımı kesiyo.. ve bi tek sol tarafta var. bu ay soldan yumurtladım.. endişeleniyorum yaa

Bitanem iyi düşün iyi olsunn neden endişeleniyorsnn belkide bebegın sana tutunuyorrr istersen test yap canım

İNŞAALLAH hamilesindir canım benim...endişelenme... hamilesen gayet normal

Bitanem iyi düşün iyi olsunn neden endişeleniyorsnn belkide bebegın sana tutunuyorrr istersen test yap canım
kuzum valla kist mi oluşuyo diyorum.. ya da üşüttüysem bi sorun olduysa bebiş tutunamaz diye düşünüyorum bide şiddetli giriyo dayanamıyorum eşimde dedi yapalım bugün diye ama bekleyeceğim kuzumm. sen bugünü atlattın hadi hayırlısı inş. kuzum yarınıda atlat çarşambayıda geçelim inş.

Tatlım kıstt olussa bıle senı o sekılde rahatsız ederek olusacagını sanmıyorumm ben canımm muhtemelen usutmuste olabılırsın canımm bebıste tutunuyor olabılır kendını sıcak tutmaya calıs canımm olumsuz dusunme canımm yapmak ıstedıgın zaman yap canımm ama kendını nasıl rahat hıssedeceksen oyle davrann cok sukur atlattım canımm ınsallah yarınıda carsambayıda atlatabılrıımm ınsallah hepımızın gunlerı gececek musmutlu haberler verecegızzz :)

Selam kızlar benim şaban reglim ayın 6 sında hiç şaşmaz gelir demiştim ve geldi.Bir sonraki batım 01.01.2015 kızlarrr

Hayırlısı olsunn canım benım sasmamasıda guzel canımm yenı yılın ılk bebıs haberını senden alırız ınsallah :)

Hayırlısı olsunn canım benım sasmamasıda guzel canımm yenı yılın ılk bebıs haberını senden alırız ınsallah :)
İnşaallah canım benden bu aylık umut bitti seni sabırsızlıkla bekliyoruz cnm inşaallah senden güzel heberler gelir

üşütmüşte olabilirim evet cnm inş. güzel şeyler olur bu sancıların ardından.. :) inş. canım az zaman kaldı güzel haberlerini alıcaz inş canımm.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…