Kayninişle dip dibe oturuyom çooook iyiyim çooooksenin guzel gidiyor inşallah okuyorum takipteyim
Mevlam hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin tez evvel... buradan hamileyim diye haykırmak istiyorum yine...Kizlarr gecen ruyamda göğsümde n sut geliyordu ruya tabirine baktim evli bayanin hamile olabilecegine diyoo hayira ciksin. esim de cok aceleci olma diyor ne yapayım yaa bebisim olsun istiyorum.. RABBIM Hayirli ve saglikli bir evlat nasib eylesin ..zaman diyorum kizlar..
Mevlam hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin tez evvel... buradan hamileyim diye haykırmak istiyorum yine...
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr yaa benim kasık fena durumda.. aniden giren kramplar iyice arttıözellikle eğildiğim zamanlar ve ya hareketlendiğim zamanlar birden sert bi şekilde batma giriyo hatta nerdeyse nefesımı kesiyo.. ve bi tek sol tarafta var. bu ay soldan yumurtladım.. endişeleniyorum yaa
İNŞAALLAH hamilesindir canım benim...endişelenme... hamilesen gayet normalkızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr yaa benim kasık fena durumda.. aniden giren kramplar iyice arttıözellikle eğildiğim zamanlar ve ya hareketlendiğim zamanlar birden sert bi şekilde batma giriyo hatta nerdeyse nefesımı kesiyo.. ve bi tek sol tarafta var. bu ay soldan yumurtladım.. endişeleniyorum yaa
kuzum valla kist mi oluşuyo diyorum.. ya da üşüttüysem bi sorun olduysa bebiş tutunamaz diye düşünüyorumBitanem iyi düşün iyi olsunn neden endişeleniyorsnn belkide bebegın sana tutunuyorrr istersen test yap canım
inş. öyledir canım yaa belirtiye de yormak istemiyorum sonucta daha 4-5 gün var BAT a :)İNŞAALLAH hamilesindir canım benim...endişelenme... hamilesen gayet normal
hayırlısı olsun canım inş. önümüzdeki ay hayırlı güzel haberini alabiliriz... :)Selam kızlar benim şaban reglim ayın 6 sında hiç şaşmaz gelir demiştim ve geldi.Bir sonraki batım 01.01.2015 kızlarrr
aynı şeyleri bende yaşadım... Rabbim gönlümüze göre versininş. öyledir canım yaa belirtiye de yormak istemiyorum sonucta daha 4-5 gün var BAT a :)
inş. canım.. sen hamilelikmi geçirdinn ve hamilelik geçirdiysen bu belirtiyi görmüşmüydün?aynı şeyleri bende yaşadım... Rabbim gönlümüze göre versin
kuzum valla kist mi oluşuyo diyorum.. ya da üşüttüysem bi sorun olduysa bebiş tutunamaz diye düşünüyorumbide şiddetli giriyo dayanamıyorum eşimde dedi yapalım bugün diye ama bekleyeceğim kuzumm. sen bugünü atlattın hadi hayırlısı inş. kuzum yarınıda atlat çarşambayıda geçelim inş.
nasıl yaa ciddimisin senn kapının önünde nie bırakıyosunki sende bu sana ders olsun artık kapı önünde bişiycik bırakmaaaaen sevdiğim yeni aldığım spor ayakkabımı çalmışlaaaaarr kapıdan oturup bebek gibi ağlamak istiyorum
Selam kızlar benim şaban reglim ayın 6 sında hiç şaşmaz gelir demiştim ve geldi.Bir sonraki batım 01.01.2015 kızlarrr
İnşaallah canımhayırlısı olsun canım inş. önümüzdeki ay hayırlı güzel haberini alabiliriz... :)
İnşaallah canım benden bu aylık umut bitti seni sabırsızlıkla bekliyoruz cnm inşaallah senden güzel heberler gelirHayırlısı olsunn canım benım sasmamasıda guzel canımm yenı yılın ılk bebıs haberını senden alırız ınsallah :)
kuzum öyle bi anlamı olmuyor kendi listemden kopyalıyorum ya o yüzden...ben düzeltirim şimdiCanim kendimi listeye ekledim ekledin diye biliyodum ama yoktum
İnşaallah canım benden bu aylık umut bitti seni sabırsızlıkla bekliyoruz cnm inşaallah senden güzel heberler gelir
üşütmüşte olabilirim evet cnm inş. güzel şeyler olur bu sancıların ardından.. :) inş. canım az zaman kaldı güzel haberlerini alıcaz inş canımm.. :)Tatlım kıstt olussa bıle senı o sekılde rahatsız ederek olusacagını sanmıyorumm ben canımm muhtemelen usutmuste olabılırsın canımm bebıste tutunuyor olabılır kendını sıcak tutmaya calıs canımm olumsuz dusunme canımm yapmak ıstedıgın zaman yap canımm ama kendını nasıl rahat hıssedeceksen oyle davrann cok sukur atlattım canımm ınsallah yarınıda carsambayıda atlatabılrıımm ınsallah hepımızın gunlerı gececek musmutlu haberler verecegızzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?