evet evettt ole yapcam tek gore gore psikolojik mnyak oldum arti test yapmktan sogudum artikinnn :)Bide onları çerçeveletip as kuzum herkes görsün
evet evettt ole yapcam tek gore gore psikolojik mnyak oldum arti test yapmktan sogudum artikinnn :)
Ayy şükürler olsun cnm.Allah kucağına almayı da nasibetsin cnm.Kızlar bebeğinin kalp atışınıda duyduk çooook şükür özellikle hamile arkadaşlar size bir şey soracaktım bebeğinin kalp atışı çok yavaş gibime geldi bu ne demek oluyor
kuzum gözun aydın da duymuşun işte ne guzel bi sorun olsa zaten dr söylerdi niye yavasını hızlısını takıyorsun kı kfanaKızlar bebeğinin kalp atışınıda duyduk çooook şükür özellikle hamile arkadaşlar size bir şey soracaktım bebeğinin kalp atışı çok yavaş gibime geldi bu ne demek oluyor
Garibim esime Naz yapma firsati da dogdu o ara hihihihiAhh nazik ayaklarımızama dikkat etmek lazim ayak hassas bi konu başımıza gelince anliyoruz
Ayy şükürler olsun cnm.Allah kucağına almayı da nasibetsin cnm.
Bi tembel benim desenize daha bitirme tezini verecem tembel ogrenciyim yaaooooo kadrolu hatunsosyolojiyi sırf atanmak için okumaya karar vermiştim formasyon içinde ama gerek kalmadı kendi ünimde formasyona kabul edildim yine de şansım artsın diye sosyolog olarak atanma durumundan dolayı hızlıca bitireyim dedim madem böyle bi hakkım var o zaman bana yapmak düşerdi ki yaptımda 1 yılda cebimde kaldı...
Bu ara Cok romantik anlar yasiyorum lutfen kiskanmayinAhhh ahhh senden mutlusu yokturrr sımdııııınsalllah canım guzel ılerlıyordur
insallahhhh canimm INSALLAH kabul ederr icini de dokmussun oh rahatlamissindir durmak yok yola devam calismalara devam allahin izniyleTest yapmaktan. Testin surekli negatif cikmasindan. Surekli icimde hep son dakikada herseyin mutlu sonla bitecegine dair o hissi her tek cizgide kaybetmekten. Artik cocuk yapmamiz gerektigini soyleyenlere daha zamani var diye yalan soylemekten. Zorunlu iliskiden. Doktordan. Vajinal muayeneden. Igneden. Haptan ve beklemekten yoruldum. Ama sabretmekten başka birşey duşmez bize... kader neyse o olur elbet ama İNŞALLAH bebiş dualarimiz da kabul olur. Amiiiiin
Canim.simdi gordum yazdigini.. valla benim.yum tuhaf bu ay testte koyulasma var ama catlamadi bence devam biz :) haftasonunun ilk gunu misafirle gecti yarin da sabah sinav gözetmenligim var oazar pazaroooo meslektaşım haftasonu keyfini böyle çıkarmaya karar vermişiz demek :) iyilik tatlım yum geçti gitti sanırım sende ne var ne yok
Canim hamile kalmadan once kullanmistim cok iyi gelmisti enfeksiyonuma ve adet agrilarim azalmisti :)selam kızlaaarrr:) bu ay her güne bi bebiş olacak insallah :) 24 aralık benm doğum guunum ve bat 28i insallah bende bebiş haberi verebilirm hediyem diye..:) bugun butun gün gezdik eşimle bursaya gittik çok güzel bi gün oldu bana.. KIZLAR BİŞİ SORUCAM ARANIZDA KULLANAN YADA BİLEN VAR MI BEN 3 GÜNDÜR SBAHLARI CİVANPERÇEMİ DEMLEYİP İÇİYORUM FARKETTİM Kİ 2 GÜNDÜR AFEDERSİNİZ İŞEMİŞ GİBİ ÇAMASIRIM ISLANIYOR AKINTIDAN VE RENGİ SAPSARII.. CİVANPERÇEMİNDEN MİDİR YOKSA YİNE Bİ ENF VS BİŞİ Mİ OLABİLİR KIZLAR????
Doktor yavas dedimi canim bide benim doktorum 13.haftaya kdr dinletmemisti sadece gostermisti ekrandan :)Kızlar bebeğinin kalp atışınıda duyduk çooook şükür özellikle hamile arkadaşlar size bir şey soracaktım bebeğinin kalp atışı çok yavaş gibime geldi bu ne demek oluyor
Cnm belki sana öyle gelmiştir ileriki zamanlarda daha iyi duyarsın.Böyle düşünme iyi düşünki iyi olsun.Dua et allaha bak ne güzel hamişsin içindeki kötü düşünceleri at artık alıştır kendini anniş olmaya ben inanıyorumki hayırla sağlıkla kucağına alcaksın.İnşallah canm huylandm ya sanki kalp atışı yavaştı bü6ük insan gibi
deneme de 7. deneme :) aşılama iledeneme ????
mogami atla gel kıs burası çok güzel bir yer sahil kasabası gibioyyy bana uzak ben pendikteyim yahu
biliyomusun benim de bacaklarım çok ağrımıştı :)Agzından bal damlıyor anım ınsallah oyledır ama bazen benım adet olmadanoncede sızlar ınsallah bebıstendır ama :) sımdı gectı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?