Ben geldiiiimmmm. Sıkıldım ya yarınki sınava çalışmaktan. Buraya girip mola veriyorum. Çok iyi geliyosunuz valla. İçim daraldı offfff hadi parti yapalım cıstak cıstak oynayalım. Yok yok benim ruh halim hiç iyi değil. Bu ne ya 10 yaş yaşlandım resmen...
Cnm belki sana öyle gelmiştir ileriki zamanlarda daha iyi duyarsın.Böyle düşünme iyi düşünki iyi olsun.Dua et allaha bak ne güzel hamişsin içindeki kötü düşünceleri at artık alıştır kendini anniş olmaya ben inanıyorumki hayırla sağlıkla kucağına alcaksın.
ıyıyım sukur canım bugun kontrolumuze gıttık ayrıntılı ultrasonumuza gırdık hersey yolunda cok sukur :)İlk ogrendigimde heyecandan uyuyamamistimesim dun gece vardiyasina dondu evde tekken uyumam zor oluyor tatlim nasilsin bebisin nasil
Doktor yavas dedimi canim bide benim doktorum 13.haftaya kdr dinletmemisti sadece gostermisti ekrandan :)
Bence normal gebelıktır canım cunku en az 2 kat oda 1327 falan olur 1477 de gayet normal deger bence. benım kı 80 dı ıkı gun sonrada 204 du yanı. bence senınkıde normal gebelık tek yanıKızlar perşembe günkü değerim 663.50 idi doktorum kan testi c.tesi tekrarla demişti bugun gittim 1477 olmuş değerimacaba çoğul gebelik olabilir mi ya bileniniz varmı
canim insallah bizde hamis oluruz sen canini sikma konsatreni bozma sinavin iyi gecsin sonrasinda yeni yil 2015 gelsin bebegin insallahAralık ayı bol hamişli gelcek demiştim ben. Gerçekten de öyle oldu içimden bir ses bu ay uğurlu gelcek demişti
Allahım bozmasın bol bol hamişli bir ay olsun insallah.
Topiği sık takip edemiyorum ders çalışıyorum
Hamile olan arkadaslarımı tebrik ediyorum siz bizim umudumuzsunuz inanın. Allah ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. hayırlı olsun hamişler
Hamişler bize dua edin olur mu ? Darısı basımıza
MasaAllah canim oku kendine hep Rabbim bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsinInsaAllahhYok bir şey demedi ben sordum çok yavaş değii diye hayır normal dedi ama annelik duygusu içim hiç rahat değil Rabbim korusun bebişlerimizi bide 10 haftaya girmişim maşallahım var nasl geçti anlamadm
1 tane olsun sağlıklı olsun :) eli ayağı düzgün olsun :)Bence normal gebelıktır canım cunku en az 2 kat oda 1327 falan olur 1477 de gayet normal deger bence. benım kı 80 dı ıkı gun sonrada 204 du yanı. bence senınkıde normal gebelık tek yanı
MasaAllah canim ama cogul gebelik hcg ile pek alakasi olmuyormus cunku benimde 4 kat artis gostermisti :)Kızlar perşembe günkü değerim 663.50 idi doktorum kan testi c.tesi tekrarla demişti bugun gittim 1477 olmuş değerimacaba çoğul gebelik olabilir mi ya bileniniz varmı
hmm ben de devam edeyim oyleyse canm asırı coğaldı akıntım demekki bundan dolayı ihtihap vs atıyor cok iyi.. benm adet düzenim iyice sastı bu ay 15 günde 2.reglimi oldum yum oluşmamış korktum bi daha böle olursa tedaviyle deneriz felan dedi doktor tedaviye gerek kalmasın istiyorum canm insallah işime yarar.. sen nasısın bu arada böbüş nasıl tosun paşaCanim hamile kalmadan once kullanmistim cok iyi gelmisti enfeksiyonuma ve adet agrilarim azalmisti :)
Canim benim doktor ayrintili ultrasondan bahsetmedi 20.haftamda ben kendim gidip bir sorsam miıyıyım sukur canım bugun kontrolumuze gıttık ayrıntılı ultrasonumuza gırdık hersey yolunda cok sukur :)
korkma canm sen içini ferah tut öyle bişey olsa doktor mutlaka sölerdi takip edelim falan derdi..Ya bilemedimki afroditim daha önce bir hamilelik geçirdim ikisini yan tana koyduğunda diğerine oranla bu çok yavaş gibime geldi
MasaAllah canim oku kendine hep Rabbim bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsinInsaAllahh
İnsallah oyledir ama iki gunde katlama durumuna gore normal ilerliyorKızlar perşembe günkü değerim 663.50 idi doktorum kan testi c.tesi tekrarla demişti bugun gittim 1477 olmuş değerimacaba çoğul gebelik olabilir mi ya bileniniz varmı
Canim iyiydim ama yuruyus yaptifimdan beri kasiklarima kramp girdi ve kalkip dogrulamiyorum bile bi daha yurumiycemhmm ben de devam edeyim oyleyse canm asırı coğaldı akıntım demekki bundan dolayı ihtihap vs atıyor cok iyi.. benm adet düzenim iyice sastı bu ay 15 günde 2.reglimi oldum yum oluşmamış korktum bi daha böle olursa tedaviyle deneriz felan dedi doktor tedaviye gerek kalmasın istiyorum canm insallah işime yarar.. sen nasısın bu arada böbüş nasıl tosun paşa
kızlar ben aşılamayı yaptıralı bugun tam 20 gün oldu yani bebeğim bu anlamda 3 haftalık filan oluyor doktorum buna göre değerin çok yüksek çoğul olabilir dedi :) ondan dedim bende acaba :)MasaAllah canim ama cogul gebelik hcg ile pek alakasi olmuyormus cunku benimde 4 kat artis gostermisti :)
canim insallah bizde hamis oluruz sen canini sikma konsatreni bozma sinavin iyi gecsin sonrasinda yeni yil 2015 gelsin bebegin insallah
korkma canm sen içini ferah tut öyle bişey olsa doktor mutlaka sölerdi takip edelim falan derdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?