2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

CANIM AYNEN BNDE DERS CALISIYORUM COK SKILDIM YAA. nETTEN ÇIKMIŞ SORULARA BAKIORUM OOOFF OFF YARINI DA Bİ ATLATSAYDIKK

Aralık ayı bol hamişli gelcek demiştim ben. Gerçekten de öyle oldu içimden bir ses bu ay uğurlu gelcek demişti
Allahım bozmasın bol bol hamişli bir ay olsun insallah.
Topiği sık takip edemiyorum ders çalışıyorum
Hamile olan arkadaslarımı tebrik ediyorum siz bizim umudumuzsunuz inanın. Allah ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. hayırlı olsun hamişler
Hamişler bize dua edin olur mu ? Darısı basımıza

Sağol canm benim inşallah dediğin gibi güzel olur herşey darısı başına en kısa zamanda

İlk ogrendigimde heyecandan uyuyamamistimesim dun gece vardiyasina dondu evde tekken uyumam zor oluyor tatlim nasilsin bebisin nasil
ıyıyım sukur canım bugun kontrolumuze gıttık ayrıntılı ultrasonumuza gırdık hersey yolunda cok sukur :)

Yok bir şey demedi ben sordum çok yavaş değii diye hayır normal dedi ama annelik duygusu içim hiç rahat değil Rabbim korusun bebişlerimizi bide 10 haftaya girmişim maşallahım var nasl geçti anlamadm
Doktor yavas dedimi canim bide benim doktorum 13.haftaya kdr dinletmemisti sadece gostermisti ekrandan :)

Kızlar perşembe günkü değerim 663.50 idi doktorum kan testi c.tesi tekrarla demişti bugun gittim 1477 olmuş değerim acaba çoğul gebelik olabilir mi ya bileniniz varmı
Bence normal gebelıktır canım cunku en az 2 kat oda 1327 falan olur 1477 de gayet normal deger bence. benım kı 80 dı ıkı gun sonrada 204 du yanı. bence senınkıde normal gebelık tek yanı

canim insallah bizde hamis oluruz sen canini sikma konsatreni bozma sinavin iyi gecsin sonrasinda yeni yil 2015 gelsin bebegin insallah

Yok bir şey demedi ben sordum çok yavaş değii diye hayır normal dedi ama annelik duygusu içim hiç rahat değil Rabbim korusun bebişlerimizi bide 10 haftaya girmişim maşallahım var nasl geçti anlamadm
MasaAllah canim oku kendine hep Rabbim bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsinInsaAllahh

Bence normal gebelıktır canım cunku en az 2 kat oda 1327 falan olur 1477 de gayet normal deger bence. benım kı 80 dı ıkı gun sonrada 204 du yanı. bence senınkıde normal gebelık tek yanı
1 tane olsun sağlıklı olsun :) eli ayağı düzgün olsun :)

Kızlar perşembe günkü değerim 663.50 idi doktorum kan testi c.tesi tekrarla demişti bugun gittim 1477 olmuş değerim acaba çoğul gebelik olabilir mi ya bileniniz varmı
MasaAllah canim ama cogul gebelik hcg ile pek alakasi olmuyormus cunku benimde 4 kat artis gostermisti :)

Canim hamile kalmadan once kullanmistim cok iyi gelmisti enfeksiyonuma ve adet agrilarim azalmisti :)
hmm ben de devam edeyim oyleyse canm asırı coğaldı akıntım demekki bundan dolayı ihtihap vs atıyor cok iyi.. benm adet düzenim iyice sastı bu ay 15 günde 2.reglimi oldum yum oluşmamış korktum bi daha böle olursa tedaviyle deneriz felan dedi doktor tedaviye gerek kalmasın istiyorum canm insallah işime yarar.. sen nasısın bu arada böbüş nasıl tosun paşa

İnsallah oyledir ama iki gunde katlama durumuna gore normal ilerliyor

Canim iyiydim ama yuruyus yaptifimdan beri kasiklarima kramp girdi ve kalkip dogrulamiyorum bile bi daha yurumiycem

MasaAllah canim ama cogul gebelik hcg ile pek alakasi olmuyormus cunku benimde 4 kat artis gostermisti :)
kızlar ben aşılamayı yaptıralı bugun tam 20 gün oldu yani bebeğim bu anlamda 3 haftalık filan oluyor doktorum buna göre değerin çok yüksek çoğul olabilir dedi :) ondan dedim bende acaba :)

canim insallah bizde hamis oluruz sen canini sikma konsatreni bozma sinavin iyi gecsin sonrasinda yeni yil 2015 gelsin bebegin insallah

aynen yeni yıl ve yeni umutlar insallahhhh.
isteyen herkes hamile kalsın yaaa ne güzel olur düşünüyorumda.
Ama Rabbimiz suan vermiyosa bir sebebi vardır
herkesin bu hayatta birinden yada bişeylerden imtihanı var herkes bişeylerle imtihan ediliyo. Yaradan bizi sınıyor,deniyor bence. Sabretmeliyiz. Artık üzülmüyorum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…