Be genelde ihlas delak nas ucer defa fatihayi 7 defa ayatel kursiyi 1 defa okuyup elime ufleyip vucuduma suruyorum :)Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin her gün bir yasin okunmaya gayret ediyorum başka tavsiye edebileceğini dualar varmı elifim
InsaAllah ikizdr hayirlisiylakızlar ben aşılamayı yaptıralı bugun tam 20 gün oldu yani bebeğim bu anlamda 3 haftalık filan oluyor doktorum buna göre değerin çok yüksek çoğul olabilir dedi :) ondan dedim bende acaba :)
Hhaklisin tatlimda eczacilar bizim gibi sabirsiz anne adaylari sayesinde zengin oldu esim artik test yapmak sende hobi oldu die dalga gecio deli yaaa :)Birgün çift kırmızılar bizede gelecek inşallah canım benim. Psikolojik manyak nie oluyon kuzum ya. Stres yapmanın zamanı değil. Yasak yani ok
Canim inan bu saydiklarindan bende sanki artik yoruldum gibi icimdeki savasma gucunu kaybetmeme az kaldi dr gidip cocuk istiyorum deyip bisiler ogrenmeye calismaktan yoruldum ama Allahimin vardir bir bildigi en kisa zamanda hepimize nasi etsin insallahhhTest yapmaktan. Testin surekli negatif cikmasindan. Surekli icimde hep son dakikada herseyin mutlu sonla bitecegine dair o hissi her tek cizgide kaybetmekten. Artik cocuk yapmamiz gerektigini soyleyenlere daha zamani var diye yalan soylemekten. Zorunlu iliskiden. Doktordan. Vajinal muayeneden. Igneden. Haptan ve beklemekten yoruldum. Ama sabretmekten başka birşey duşmez bize... kader neyse o olur elbet ama İNŞALLAH bebiş dualarimiz da kabul olur. Amiiiiin
Be genelde ihlas delak nas ucer defa fatihayi 7 defa ayatel kursiyi 1 defa okuyup elime ufleyip vucuduma suruyorum :)
Canim iyiydim ama yuruyus yaptifimdan beri kasiklarima kramp girdi ve kalkip dogrulamiyorum bile bi daha yurumiycem
Canim 12 haftalikken ogrendim cinsiyeti ikiki testimde o zmn yapildi sekwe yuklemesi 25.haftada yapiliyo galibaSağol elifim bende okim her gün rabbine emanet bide ikili test şeker yüklemesi bunlar ne zaman oluyor bide cinsiyet ne zaman öğrendim doktor dalgamı geçti benlen anlamadım bebeğin kıza benziyor deyip güldü
inşallah bitanem inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun da varsın ben bekliyim biraz daha sen de bol bol duanı et canm rabbime sığın o sizi koruyacak :)Haklısın galiba çünkü ben iki kere sordum yavaş diye hayır normal dedi inşallah afroditim sağ salim kucağima alırım inanıyorumki sende en kısa zamanda bebişine kavuşacaksın
Bi daha doktora danismadan yuruyus yapmicam yaa baya agrim var cunkuayy canm ya aman diyim dikkat et kendine fazla yuklenme
İnşaallah canım allah isteyen herkese nadibetsin anne olmayı.Sağol canm benim inşallah dediğin gibi güzel olur herşey darısı başına en kısa zamanda
Bi daha doktora danismadan yuruyus yapmicam yaa baya agrim var cunku
Canim 12 haftalikken ogrendim cinsiyeti ikiki testimde o zmn yapildi sekwe yuklemesi 25.haftada yapiliyo galiba
inşallah bitanem inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun da varsın ben bekliyim biraz daha sen de bol bol duanı et canm rabbime sığın o sizi koruyacak :)
Canim her turlu o bebegi istiyorum diyorsan yapma ikili testi ama seker yuklemesi hakkinda bilgm yok ben devlete gittigim icin mecburi ikili testi yaptilarAllah biliyor g9nlüm kızdan yana ama hiç o konuyu düşünmek bile istemiyorum sağlıklı olsun onu sağlıkla kucağına alim başkada birşey istemiyorum Rabbim nasip etsin o günleri ya elif ben ne şeker yüklenmesini nede ikili testi yaptırmak istemiyorum çümkü şeker yüklenmesinde baya şekerli su içiriyorlar o su bebeğe zarar verebiliyormuş ikili teste de hiç gerek yok diye düşünüyorum sence
İnşaallah canım allah isteyen herkese nadibetsin anne olmayı.
Canim her turlu o bebegi istiyorum diyorsan yapma ikili testi ama seker yuklemesi hakkinda bilgm yok ben devlete gittigim icin mecburi ikili testi yaptilar
Canim o testler guvenilirde degil zaten olasilik uzerinden konusuyorlar geneldeYani ikili teste bir sorun çıksa bile allah korusun ben kıyamam bebeğime rabbime emanet deyip bu testi yapmicam bende devlete gidecem bundan sonra bakalım
Cnm Doktor Canan Karatay Türk doktorlar birligimi ne ona dava açacakmış hamilelere şeker yüklemesi yapıp bebekleri şeker hastası ve obez hastası yaptıkları için.Netten bak istersen.İnşallah bu ay bereketli ay inşallah listenin yarısı hamiştir
düşünmemeye calışıyorum kuzum iş aradım bulamadım dedim bari biraz daha okuyım ben deİnşallah afroditim inşallah lütfen sende fazla düşünme bebek konusunu daha önce nasıl olduysa Rabbim yina nasip edecek emin ol
Canim o testler guvenilirde degil zaten olasilik uzerinden konusuyorlar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?