2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ah maşallah unan kafanda n attığın ay daha kolay jamiş kalacaksın benim öyle olmuştu umudunu krsmiştim tamamen tam o şurada hamile kalmışım

Bişi sorcam en son adetin kaç gün sürmüştü normal adet gibimiydi.

AA bak bunu söylediğin iyi oldu canım çok sağol ben bi araştırim
Cnm Doktor Canan Karatay Türk doktorlar birligimi ne ona dava açacakmış hamilelere şeker yüklemesi yapıp bebekleri şeker hastası ve obez hastası yaptıkları için.Netten bak istersen.

On günüm geçmişti canm tam test yapacaktım adet oldum ama hiç normal değildi normalde adrtim 7 gün sürer o 3 gün sürmüştü çok azdı biraz şüphelendim ama umutlannak istemedim yani doktor düşük tehlikesinde atlatmış olabilirsiniz dedi belki de ondandı o kanama
Bişi sorcam en son adetin kaç gün sürmüştü normal adet gibimiydi.

Canim o bir hafta onemli degil gec dollenme olmus o yuzden oyledr :)

Emin ol öyle olacak afroditim sen hiç üzme tatlı canını bana neler neler dediler kemoterapi görmüştüm bir buçuk sene önce kimisi artık çocuğu olmaz falan demişti ağladım orasını Rabbim bilir dedim ve çook şükür
inşallah canm çevremde de herkes ayınını söylüyor dilerim öyle olur :)

Normalde 7 gün süren adetin 10 gün gecikip 3 gün sürüyo ve sen nasıl şüpelenmedin cnm.peki kıvamı rengi falan dikketini mekmedimi hani derler ya yerleşme kanaması farklı olur diye o bakımdan sordum.

Çok yakısmıss canı takvımını senı böyle tkvımlı gormek ne guzel :) evet canım atlattım cok sukuurr ınsallah ugramazlar canım carsambayıda atlatmazsam umutlanamayacagım canım
İnsallah gelmeyecek kirmizilar sende takvimini koyacaksin elisam
Ayagim sakatlandi ne kadar aramıştık o ayakkabiyi aynen canim katiliyorum sana
kiyamam sana kuzum insallah ayni ayakkabidan bulursun

tabi canim bekliyecegiz sabirla zaten tip ilerledi rabbim yeterki caresini versin sen daha cok gencsin bunye haxirlaniyordur kayinvalidemin 4 yil olmamis sonrasinda 3 cocugu olmus tedavisiz insallah tum istiyenlerin de olur listeye baktinmi ikimizin adinin yaninda arkadaslarr adina cok sevindim listedeki sevinen yuzlere rabbim sagliyla gelmelerini nadip etsin bol hamis ayi olsun insallah ocak ayida tabi

canimmm rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahhhhh rabbim tekrar rahatsizlik yasatmasin

kizlar bugun ise geldim ve elektirik yok hafta sonu jeneratör de çalışmıyor elektrik teknisyeni gelirse acar ahanda haber geldi jeneratöru acicaklarmis evde sicacik yatak ahhh hadi ben işbaşına

Günaydınnn dün 15 dk lık yol yürüdük eşimle nefes nefese kaldım karnım açtı heralde ondan dedim bu sabahta aynısı oldu ya gerçekten hamileyim ya psikolojik hamileyim.. Ama göğüslerimde bi değişiklik yok,, Ki hamile değilsem birdaha belirti aramıycam ..

Gebelikte kadın pek çok değişim yaşar bedeninde. En çabuk ve en belirgin bir şekilde hissedilen değişikliklerden biri de nefesin daralması ve hızlanmasıdır.

Hamile iseniz daha en başından beri nefesinizde olan bu değişimi fark edersiniz. Artık daha çabuk nefes nefese kalıyor ve daha çabuk yoruluyorsunuzdur. Bunun sebebi şudur: Döllenmenin gerçekleştiği andan itibaren tüm bedeniniz bebeği korumak ve beslemek için çalışır. Bebeğin beslenmesi için ise kana ihtiyaç vardır. Yani bir gebenin bedeni daha fazla kan üretmek zorundadır. Bu nedenle kalp daha fazla çalışmaya başlar ve bu durum nefesin de hızlanmasına sebep olur.

mogami atla gel kıs burası çok güzel bir yer sahil kasabası gibi ben karşılarım seni misafirim olursun :)
kuzuuuuuuuuuuuuum yirim seni...vallaha derslerle boğuşmasam eşime derdim at beni silivriye diye ama aöf ve kpss derdim var benim...bak hatta şuan bile ders çalışmalıyım öğlen ikide sınavlarım var yine...ama yazdım bi köşeye...hatta ilerisi için istanbullu hatunları toplamayı düşünmüyor değilim bebeklerimizle birlikte buluşuruz ne hoş olur

Canim benim doktor ayrintili ultrasondan bahsetmedi 20.haftamda ben kendim gidip bir sorsam mi
Canım 19 la 24 arası yapılıyo kafa goz mesane falan fılan herseyı ayrıntılı bakıolar ben ıkılı ve uclu yaptırmadım sadece ayrıntılı yaptırdım. bı anormallık varmı dıe bakıo yanı. ben doktora kendım dedım daha dogrusu antepte doktora gıttım doktotrumu artık belırleyım hemde ayrıntılıma gıreyım dıe ama kadınıda hıc sevmedım Ben kendım dedım ona ayrıntılı ıstıyorum dıe oda yonlendırdı asagı kata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…