- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
düşünmemeye calışıyorum kuzum iş aradım bulamadım dedim bari biraz daha okuyım ben deyüksek lisansımı da yapayım diyorum evde çalışmak için set aldım baslıyorum calışmaya biraz kafamı mesgul eder hem de içimde kalmıştı o hayalimi gerçekleştiririm:)
Bişi sorcam en son adetin kaç gün sürmüştü normal adet gibimiydi.Evet anlamda öyle diyor şimdi doktorla konuştuk eğer üstüne görmüşsem ki 9yle g9rünüyor buna göre son adet tarihin eylülün 26 sı bu hesaba göre 11 haftaya girmişim ama doktora göre 10 haftaya girmişim yani doktor benim son adet tarihinden bir hafta geriden geliyor kafam karıştı vallah
Cnm Doktor Canan Karatay Türk doktorlar birligimi ne ona dava açacakmış hamilelere şeker yüklemesi yapıp bebekleri şeker hastası ve obez hastası yaptıkları için.Netten bak istersen.
inşallah canm çevremde de herkes ayınını söylüyor dilerim öyle olur :)Ah maşallah unan kafanda n attığın ay daha kolay jamiş kalacaksın benim öyle olmuştu umudunu krsmiştim tamamen tam o şurada hamile kalmışım
Bişi sorcam en son adetin kaç gün sürmüştü normal adet gibimiydi.
Canim o bir hafta onemli degil gec dollenme olmus o yuzden oyledr :)On günüm geçmişti canm tam test yapacaktım adet oldum ama hiç normal değildi normalde adrtim 7 gün sürer o 3 gün sürmüştü çok azdı biraz şüphelendim ama umutlannak istemedim yani doktor düşük tehlikesinde atlatmış olabilirsiniz dedi belki de ondandı o kanama
inşallah canm çevremde de herkes ayınını söylüyor dilerim öyle olur :)
Normalde 7 gün süren adetin 10 gün gecikip 3 gün sürüyo ve sen nasıl şüpelenmedin cnm.peki kıvamı rengi falan dikketini mekmedimi hani derler ya yerleşme kanaması farklı olur diye o bakımdan sordum.On günüm geçmişti canm tam test yapacaktım adet oldum ama hiç normal değildi normalde adrtim 7 gün sürer o 3 gün sürmüştü çok azdı biraz şüphelendim ama umutlannak istemedim yani doktor düşük tehlikesinde atlatmış olabilirsiniz dedi belki de ondandı o kanama
Amin canim seninde tum hamile arkadaslarimsaglikla kucagina almayi nasip etsin rabbimCoookkk yakışmiiissss takvimin kuzucum yaaa
Sağlıkla gelsin bebisiiin...
İnsallah gelmeyecek kirmizilar sende takvimini koyacaksin elisamÇok yakısmıss canı takvımını senı böyle tkvımlı gormek ne guzel :) evet canım atlattım cok sukuurr ınsallah ugramazlar canım carsambayıda atlatmazsam umutlanamayacagım canım
kiyamam sana kuzum insallah ayni ayakkabidan bulursunAyagim sakatlandi ne kadar aramıştık o ayakkabiyiaynen canim katiliyorum sana
Masallah hep boyle devam etsin insallahıyıyım sukur canım bugun kontrolumuze gıttık ayrıntılı ultrasonumuza gırdık hersey yolunda cok sukur :)
Canim bebegin pitpitlarini duymussun masallah darisi bana insallah bende yarin keseyi gormeye gidecegimSağol canm benim inşallah dediğin gibi güzel olur herşey darısı başına en kısa zamanda
tabi canim bekliyecegiz sabirla zaten tip ilerledi rabbim yeterki caresini versin sen daha cok gencsin bunye haxirlaniyordur kayinvalidemin 4 yil olmamis sonrasinda 3 cocugu olmus tedavisiz insallah tum istiyenlerin de olur listeye baktinmi ikimizin adinin yanindaaynen yeni yıl ve yeni umutlar insallahhhh.
isteyen herkes hamile kalsın yaaa ne güzel olur düşünüyorumda.
Ama Rabbimiz suan vermiyosa bir sebebi vardır
herkesin bu hayatta birinden yada bişeylerden imtihanı var herkes bişeylerle imtihan ediliyo. Yaradan bizi sınıyor,deniyor bence. Sabretmeliyiz. Artık üzülmüyorum bekliyorum
canimmm rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahhhhh rabbim tekrar rahatsizlik yasatmasinEmin ol öyle olacak afroditim sen hiç üzme tatlı canını bana neler neler dediler kemoterapi görmüştüm bir buçuk sene önce kimisi artık çocuğu olmaz falan demişti ağladım orasını Rabbim bilir dedim ve çook şükür
kuzuuuuuuuuuuuuum yirim seni...vallaha derslerle boğuşmasam eşime derdim at beni silivriye diye ama aöf ve kpss derdim var benim...bak hatta şuan bile ders çalışmalıyım öğlen ikide sınavlarım var yine...ama yazdım bi köşeye...hatta ilerisi için istanbullu hatunları toplamayı düşünmüyor değilim bebeklerimizle birlikte buluşuruz ne hoş olurmogami atla gel kıs burası çok güzel bir yer sahil kasabası gibiben karşılarım seni misafirim olursun :)
Canım 19 la 24 arası yapılıyo kafa goz mesane falan fılan herseyı ayrıntılı bakıolar ben ıkılı ve uclu yaptırmadım sadece ayrıntılı yaptırdım. bı anormallık varmı dıe bakıo yanı. ben doktora kendım dedım daha dogrusu antepte doktora gıttım doktotrumu artık belırleyım hemde ayrıntılıma gıreyım dıe ama kadınıda hıc sevmedımCanim benim doktor ayrintili ultrasondan bahsetmedi 20.haftamda ben kendim gidip bir sorsam mi
yok beee yaparsın sen ama şimdi daha önemli bişeyle uğraşıyorsun ondan tabiBi tembel benim desenize daha bitirme tezini verecem tembel ogrenciyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?