- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
canim seninki tup bebekmiydi gecmisede bakamadim hayirli olsun canim biran evvel bebegin olur insallah azonce bende hsber aldim arkadasim dogum yapmis eymen bebek insallah senden de boyle guzel haber aliriz rabbim tum isteyenlere nasip etsinAdet olur olmaz arayacağım canım 2. ya da 3. gününe randevu verecekler. Sonra iğneler derken ocak ortası transfer, 12 gün sonra sonuç alacağım. Ocak sonu belli olur yani hayırlısıyla inşallah.
Sen takıl cnm bizle bana da iyi geliyor burası işler yoğun gidiyo ama ben yine de girmeye çalışıyorum . Birbirimizi görmesekte destek oluyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz yardımcı oluyoruz çok güzelHoşbuldum. Iyi dileklerin için çok sağol. Burada herkes birbirine teselli veriyor arada girip bakıyorum bu siteye ama bugüne nasipmis yazmak.
Ayyy gobusun cok tatli olmussss masaAllahkocam oldum bennnnn
canim cok gecmis olsun rabbim sabirlar versin sanide esinide bekletmesin enkisa zamanda bebeginiz olur kucagina almayi nasip etsinTam teşhis konulMadi ama doktor birdaha hamile kaldığında serklaj yapılacak onikinci haftada dedi.bebek çok sağlıklı doğdu falan dedi zaten doğduğunda da hala canlıydi dogdugunda bacagima elliyordu. kendim hastanede tek başıma doğurdum ve yanımda yatan hastalardan birine dedim doktoru çağırın ben doğurdum diye zaten beni ençok yıpratan da o oldu hiç kimse ilgilenmedi refakatçi bile kabul etmediler. Tam bir rezillik ti yani.
canım kötümser olma kötüyü çağırırsın hep iyi düşün :) ben menegon iğnesi kullanmıştım 4 tane olmuştu :)Amîn canım ya dua ediyorum hep çocuğu olmayan herkese nasip etsin inş...bir yandan umut var içimde bir yandan da karamsarlık hakkımızda hayırlısı olsun artık canım bişey sorabilırmiyim senin kaç yumurtan oluşmustu
oh maaşallah hep böyle iyi olsun minik sıpa...deediği gibi doktorun bolca dinlen canım..dualarımdasınprogestan ı kullanıyordum zaten şimdi dozunu arttırdı 2 şer 2 şer kullan dedi sabah 8 öğlen 4 ve gec 12 gibi kullanıyorum.. dün baktı ultrasonla herşey yolunda korkma dedi dikktli ol sadece dedi 2 gün işe gitme evde yat dinlen dedi...
AMİN ecmain. Allah herkesin derdine derman versin.Sen takıl cnm bizle bana da iyi geliyor burası işler yoğun gidiyo ama ben yine de girmeye çalışıyorum . Birbirimizi görmesekte destek oluyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz yardımcı oluyoruz çok güzel
Terapi gibi bi nevi inşallah bütün sıkıntıların geçer bundan sonra yüzün güler
yok canım sadece uzanıp yatıyorum :)İyi olmana sevindim bol bol dinlen canim hic is yapma
mogami allah senden ve diğer tüm arkadaşlardan razı olsun sizde benim dualarımdasınız rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin :)oh maaşallah hep böyle iyi olsun minik sıpa...deediği gibi doktorun bolca dinlen canım..dualarımdasın
kuşum ya geç farkettim kıyamam sana yok mu yanında anne baba onlara yap nazını sendeAma simdi benim esim yanimda degil bana kim alacak mogis :) hemen alip yollayin bana
demeye çalış kuzum bak kendi annen haklı...kendi annene söylüyormuşsun gibi düşüneşim diyor gördüğü zaman bayramda seyranda ...ama bi kastım falan yok diyemiyorum değişik bi şekilde dilim dönmüyor galiba :/ her anneme gidişimde başımın etini yiyor kaynana anne de diye offf
Keske onceden farkedilseydi ve serklaj yapilsaydi Rabbim bi daha yasatmasin Allah sabir versinTam teşhis konulMadi ama doktor birdaha hamile kaldığında serklaj yapılacak onikinci haftada dedi.bebek çok sağlıklı doğdu falan dedi zaten doğduğunda da hala canlıydi dogdugunda bacagima elliyordu. kendim hastanede tek başıma doğurdum ve yanımda yatan hastalardan birine dedim doktoru çağırın ben doğurdum diye zaten beni ençok yıpratan da o oldu hiç kimse ilgilenmedi refakatçi bile kabul etmediler. Tam bir rezillik ti yani.
Hım anladım canım. Özlüyorum seni :)
hayirlisiyla gelecek bebegin dedigin gibi eyer bebis yoksa biran once reglini ol ve yeni umutlara sende katil rabbim bizimde dualarimizi kabul eder ve sende bebegini kucagina alirsin insallah allahimizin izniyle belkide hamissindirrrrHenüz adetim gelmedi bat bugün beklemedeyim pazartesi test yaptım negatifti ateşim 36.8di bugün , hamileysen ovu testi koyu olur diye okudum çarşamba yaptım önce silikti 5 dk sonra epey koyulaştı. Göğüslerimde hiçbir belirti yok bi an önce adet olayım istiyorum
dr muayenem cok güzel gectı hormon testlermde bi sıkıntı yok yumurtalarımda diger aya hazır 6 ay dene olmazzsa gel dedi şükür moralim yukseldı dr a gitmek iyi geldi :) sen nasılsın???
Allah hepimizden razı olsun...amin kuzum...sizin melekleriniz bizim neşe kaynağımızmogami allah senden ve diğer tüm arkadaşlardan razı olsun sizde benim dualarımdasınız rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin :)
Bu arada ben bu gece rüyamda denizde yüzdüğümü falan gördüm. Genelde devlet kapısı huzur mutluluk zenginlik falan diyo. Ne zaman olur bilemem ama hayırlı bir evlat diyo. Arzu ettiğiniz şeylere kavuşacaksınız diyo. Güzel bi rüyaya benziyor inşallah hayra çıkar...
insallah hadi ruyan hayirla gelsin denizler bebisini kismetiyle getiri versinBu arada ben bu gece rüyamda denizde yüzdüğümü falan gördüm. Genelde devlet kapısı huzur mutluluk zenginlik falan diyo. Ne zaman olur bilemem ama hayırlı bir evlat diyo. Arzu ettiğiniz şeylere kavuşacaksınız diyo. Güzel bi rüyaya benziyor inşallah hayra çıkar...
Anneme yapamiyorum oram agriyo buram agriyor diyince verdigi cevap bizim zamanimizda ne isler yapardik diyor soguk kanli kadinkuşum ya geç farkettim kıyamam sana yok mu yanında anne baba onlara yap nazını sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?