Merhaba arkadaşlar ben aylardır takip ediyorum bu siteyi ilk defa yaziyorum. Bende bebek sahibi olmak isteyenlerim. Başımdan geçenleri sizlere anlatmak istedim bir yıllık uğraşlar sonunda hamile kaldım maalesef bu sevinç 7 hafta sürdü düşük yaptım. Ondan bir ay sonra tekrar hamile kaldım ve 5 aylık Bebeğimi erken dogumla kaybettim hemde aniden oldu Karnım agrimaya başladı kanama hicbirsey yoktu doktora gittim ve bana doğumun başlamış dedi daha ne olduğunu anlamadan o gece bebeğim doğdu. Yaklaşık 4 ay oldu ama hala hamile değilim.işte benim yaşadıklarımı bunlar bu yaşta evlat acısını tatmis oldum.
İnsallah guzel haberlerini alirizcanım amin sizede nice hayırlı cumalar göstersin rabbim :) yok bende bekliyorum:)
hadi hayırlısı canım inşallahh daha da güzel sonuçlar alacaksınızKızlar merhaba ben dün histeroskopimi oldum. Çok güzel geçti güle oynaya gittim ameliyathaneye. Kolayda attım narkozun etkisini üstümden. Sonuçlarımda tertemiz iyi çıktı. Bebeğin konacağı yeri çiziyorlarmış sanırım ofis historoskopi diyorlar buna gebelik şansını arttırıyormuş.
Ewt cnm ama evde de oturamam ruhum daralıyor evde olunca bu sefer yok şurası burası temiz mi diye dört dönüyorum
Bende öyle düşünüyorum cnm çok sık izin kullanınca ne oluyor demeye başlıyorlar zaten bebiş gelirse o zaman kullanırız gelmezse de oluruna bırakırız oturup ağlayalım mı yani demi : ) herşey nasip kısmet
Cnm sıcak tut kendini yelek patik ne varsa giyiyi fikir canım zaten hafif yollu bir grip atlatıyorum ona da iyi gelir
bende heyecanla onlardan gelecek olan haberlerı beklıyorum :):):):) Allahım topikcek sevinmemizi nasip et@ABCDEFCD VE @sekerpancari yarın birinizin bugünde sanırım birinizin sonuçları açıklanacak Allahım cuma günü hayrına sizlerin ve tüm isteyenlerin yüzünüzü güldürsünn yavrularınızı hayırlısıyla tutundurmuş olsun ben yarın giremeyeceğim ama pazartesi heyecanla açacağım ekranımı inşallah güzel sonuçlarınızı okurum:) hakkınızda hayırlısı ...
Amin canım ya inşallah. hergün güzel haberler alsak keşke. Tatlım sen haftasonu neden giremiyosun?
Rabbim bidaha yasatmasin insallah hayirli saglikli bir evladin olur insallahMerhaba arkadaşlar ben aylardır takip ediyorum bu siteyi ilk defa yaziyorum. Bende bebek sahibi olmak isteyenlerim. Başımdan geçenleri sizlere anlatmak istedim bir yıllık uğraşlar sonunda hamile kaldım maalesef bu sevinç 7 hafta sürdü düşük yaptım. Ondan bir ay sonra tekrar hamile kaldım ve 5 aylık Bebeğimi erken dogumla kaybettim hemde aniden oldu Karnım agrimaya başladı kanama hicbirsey yoktu doktora gittim ve bana doğumun başlamış dedi daha ne olduğunu anlamadan o gece bebeğim doğdu. Yaklaşık 4 ay oldu ama hala hamile değilim.işte benim yaşadıklarımı bunlar bu yaşta evlat acısını tatmis oldum.
aynen öyle minemburcum :):) hepsine harfi harfine katılıyorum :)
ben iş yerinden girebiliyorum h sonu evde c tesi temizlik pazar gezme derken giremiyorum evde net açıtğım yok telefonda akıllı olmayınca ayrı kalıyorum eşimden giriyorum arada ama çok nadir haberi yok :)
bende heyecanla onlardan gelecek olan haberlerı beklıyorum :):):):) Allahım topikcek sevinmemizi nasip et
Hoşbuldum. Iyi dileklerin için çok sağol. Burada herkes birbirine teselli veriyor arada girip bakıyorum bu siteye ama bugüne nasipmis yazmak.Hoşgeldin tatlım allah sabırlar versin allah acını unutturacak yeni evlatlar versin çok zor bir durum allah bir daha yaşatmasın inşallah
Slm canım nasılsın :) daha haber gelmedi inşallah olumlu haberler dönerSelam fistiklar hayirli cumalariniz olsun @sekerpancari ndan haber varmi
dr muayenem cok güzel gectı hormon testlermde bi sıkıntı yok yumurtalarımda diger aya hazır 6 ay dene olmazzsa gel dedi şükür moralim yukseldı dr a gitmek iyi geldi :) sen nasılsın???amin canım sen ne yaptın doktorda?
İyiyim canim biraz halsizlik var uzerimde sanki is yapmisimda yorulmusum gibi sen nasilsin insallah hayirli haberini alirizSlm canım nasılsın :) daha haber gelmedi inşallah olumlu haberler döner
Tam teşhis konulMadi ama doktor birdaha hamile kaldığında serklaj yapılacak onikinci haftada dedi.bebek çok sağlıklı doğdu falan dedi zaten doğduğunda da hala canlıydi dogdugunda bacagima elliyordu. kendim hastanede tek başıma doğurdum ve yanımda yatan hastalardan birine dedim doktoru çağırın ben doğurdum diye zaten beni ençok yıpratan da o oldu hiç kimse ilgilenmedi refakatçi bile kabul etmediler. Tam bir rezillik ti yani.rabbim beterinden korusun bundan sonrası için hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallahh :) peki testler yapılmıştır ne dedi doktor iki ayrı gebelik olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?