2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

rabbim beterinden korusun bundan sonrası için hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallahh :) peki testler yapılmıştır ne dedi doktor iki ayrı gebelik olarak?

hadi hayırlısı canım inşallahh daha da güzel sonuçlar alacaksınız

aynen öyle minemburcum :):) hepsine harfi harfine katılıyorum :)

bende heyecanla onlardan gelecek olan haberlerı beklıyorum :):):):) Allahım topikcek sevinmemizi nasip et

Amin canım ya inşallah. hergün güzel haberler alsak keşke. Tatlım sen haftasonu neden giremiyosun?

ben iş yerinden girebiliyorum h sonu evde c tesi temizlik pazar gezme derken giremiyorum evde net açıtğım yok telefonda akıllı olmayınca ayrı kalıyorum eşimden giriyorum arada ama çok nadir haberi yok :)

Rabbim bidaha yasatmasin insallah hayirli saglikli bir evladin olur insallah

Hım anladım canım. Özlüyorum seni :)
ben iş yerinden girebiliyorum h sonu evde c tesi temizlik pazar gezme derken giremiyorum evde net açıtğım yok telefonda akıllı olmayınca ayrı kalıyorum eşimden giriyorum arada ama çok nadir haberi yok :)

Bu arada ben bu gece rüyamda denizde yüzdüğümü falan gördüm. Genelde devlet kapısı huzur mutluluk zenginlik falan diyo. Ne zaman olur bilemem ama hayırlı bir evlat diyo. Arzu ettiğiniz şeylere kavuşacaksınız diyo. Güzel bi rüyaya benziyor inşallah hayra çıkar...

Unuttunuz beni dimi kussem mi yoksa bana hala net almayan kocama mi kussem bilemedim neyse trip atmak bittiğine göreeee nasılsınız kizlaaar. elisa__ bu ay senden umutluyduk bidahaki aya kalmis umudumuz galiba hayırlısı olsun canım. Başka neler olmuş kim naapmis kimde bebis var kim kim kim özet geçin sevabina

rabbim beterinden korusun bundan sonrası için hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallahh :) peki testler yapılmıştır ne dedi doktor iki ayrı gebelik olarak?
Tam teşhis konulMadi ama doktor birdaha hamile kaldığında serklaj yapılacak onikinci haftada dedi.bebek çok sağlıklı doğdu falan dedi zaten doğduğunda da hala canlıydi dogdugunda bacagima elliyordu. kendim hastanede tek başıma doğurdum ve yanımda yatan hastalardan birine dedim doktoru çağırın ben doğurdum diye zaten beni ençok yıpratan da o oldu hiç kimse ilgilenmedi refakatçi bile kabul etmediler. Tam bir rezillik ti yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…