2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cnm ben Antalya dayım dr manavgatta 1 saatlik yol bu ara çok izin kullandım gidemem kendi dr ma sağlıkocağına gidicem hastane uzak yine şansımı deneyim adet olmazsam direk hcg ye giderim zaten :)

anladım çalışınca bu işler zor oluyor bizlere öyleyse sen hcg ni yaptırırsın p tesi adet olursan da sağlık ocağına 3.gün gidip test yaptırırsın :) ama doktor için çok izin kullanmana gerek yok henüz zaten ilk 3 4 deneme o yüzden sonraki zamanda bebiş gelirse kullanırsın ya da gelmezse gidersin şimdi normal zamanlar :)

5 dk ile dahiliye randevumu kaçırdım.. Hay benim öğle vaktinde randevu alan aklıma

evet bazen düşünüyorum derdimiz yokken evlilik çocuk gibi şeyler çıkarıp kendi kendimizi nasıl karmaşıklıkların içerisine sokuyoruz ama mutlu oluyoruz işte bu şekilde ne yapalım :)
Aynen tatlım dertsiz başa dert açıyoruz.. herşey mutluluk için hayaller olmasa umut olmasa çekilmez ki dünya ne yapalım bizi böyle kabul etsinler bu saatten sonra değişemeyiz ya :)

Merhaba arkadaşlar ben aylardır takip ediyorum bu siteyi ilk defa yaziyorum. Bende bebek sahibi olmak isteyenlerim. Başımdan geçenleri sizlere anlatmak istedim bir yıllık uğraşlar sonunda hamile kaldım maalesef bu sevinç 7 hafta sürdü düşük yaptım. Ondan bir ay sonra tekrar hamile kaldım ve 5 aylık Bebeğimi erken dogumla kaybettim hemde aniden oldu Karnım agrimaya başladı kanama hicbirsey yoktu doktora gittim ve bana doğumun başlamış dedi daha ne olduğunu anlamadan o gece bebeğim doğdu. Yaklaşık 4 ay oldu ama hala hamile değilim.işte benim yaşadıklarımı bunlar bu yaşta evlat acısını tatmis oldum.

İyi olmana sevindim bol bol dinlen canim hic is yapma

Çok geçmiş olsun.Kötü tecrübeler yaşamışsın Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....Moralini yüksek tutmaya çalış inşallah kısa zamanda sağlıklı bir bebişin olur

Ewt cnm ama evde de oturamam ruhum daralıyor evde olunca bu sefer yok şurası burası temiz mi diye dört dönüyorum
Bende öyle düşünüyorum cnm çok sık izin kullanınca ne oluyor demeye başlıyorlar zaten bebiş gelirse o zaman kullanırız gelmezse de oluruna bırakırız oturup ağlayalım mı yani demi : ) herşey nasip kısmet

Çok geçmiş olsun.Kötü tecrübeler yaşamışsın Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....Moralini yüksek tutmaya çalış inşallah kısa zamanda sağlıklı bir bebişin olur
Çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın.çok zor gercekten

Amin canım ya inşallah. hergün güzel haberler alsak keşke. Tatlım sen haftasonu neden giremiyosun?

Hoşgeldin tatlım allah sabırlar versin allah acını unutturacak yeni evlatlar versin çok zor bir durum allah bir daha yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…