inş o günlerde çalışmışsındır kuşumSelam kislar herkese ii aksamlar... Daha once de bahsetmistim bu ay gun asiri calismalari yapiyoruz ve adetten beri hergun ovulasyon testi de yapiyorum fakat tam cift cizgiyi hic yakalayamadim. 14. Gun cift cizgi vardi fakat İkinci cizgi ilki kadar koyu degildi... Sonrada cizgi g n gectikce daha da siliklesti ve o koyuluga hic ulasmadi. Bugun doktora gittim acaba yumurtlamiyormuyum diye megerse gecen hafta o tahmin ettigim 14. Gun catlamis. Normalde 35 gunde adet oldugum icin ben 14. Gun yum.u hic beklemiyordum ama demekki bu ay da erken yumurtladim . bu durumda revize bat tarihim 17 aralik oldu:) heyecanli bekleyis basladi
bende öperiiiiiiiiiiimmm....babalarda olmasa işimiz işAnneme yapamiyorum oram agriyo buram agriyor diyince verdigi cevap bizim zamanimizda ne isler yapardik diyor soguk kanli kadinbabam cok ilgileniyor benle Allah razi olsun ondan:) canim tatliyla zaten aram yok saka olsun diye dedim opuyorum seni
Iyiyiz cnm sen nasilsin:)Selam kızlar nasılsınız napıyosunuz ?
ben iki gündür annemdeydim bugün eve geldim
yeni hamile arkadasımız var mı ?
Unuttunuz beni dimikussem mi yoksa bana hala net almayan kocama mi kussem bilemedim neyse trip atmak bittiğine göreeee nasılsınız kizlaaar. @elisa__ bu ay senden umutluyduk bidahaki aya kalmis umudumuz galiba hayırlısı olsun canım. Başka neler olmuş kim naapmis kimde bebis var kim kim kim özet geçin sevabina
doktora git kuşum...ne olur ne olmazNapoyorsunuz kizlar bugun topice ugrayamadim sag kasigimin agrisindan dun gece uyuyamadim apandist diye korktumtum gun baktim nette bisi bulamadim
canim gecmise de bakamadim elis de enf ney ilk defa duydum senin batada az kaldi insallah guzel haber alicaz sendenLULUUUŞŞŞ en son nilgünuk ablamız var 3.bebişi geliyorr onu söyleyeyim lovely nin çalışmalar başladı tüp te iyi geçiyor çok şükür elisa hormon testleri yaptırdı gayet iyi az enf var işte durumlar böyle sen nasılsın? eşine kız biz hep burdayız sen yoktun ki unutmadık :)
Iyiyiz cnm sen nasilsin:)
İnşallah canım umudum yok inşallah hepimiz hayırlı zamanlarda hamile kalırızhayirlisiyla gelecek bebegin dedigin gibi eyer bebis yoksa biran once reglini ol ve yeni umutlara sende katil rabbim bizimde dualarimizi kabul eder ve sende bebegini kucagina alirsin insallah allahimizin izniyle belkide hamissindirrrr
kıyamam minnoşun yatağıda seçildi desene lovelyim hep böyle güzel gitsin inşKızlar merhaba ben dün histeroskopimi oldum. Çok güzel geçti güle oynaya gittim ameliyathaneye. Kolayda attım narkozun etkisini üstümden. Sonuçlarımda tertemiz iyi çıktı. Bebeğin konacağı yeri çiziyorlarmış sanırım ofis historoskopi diyorlar buna gebelik şansını arttırıyormuş.
Henüz adetim gelmedi bat bugün beklemedeyim pazartesi test yaptım negatifti ateşim 36.8di bugün , hamileysen ovu testi koyu olur diye okudum çarşamba yaptım önce silikti 5 dk sonra epey koyulaştı. Göğüslerimde hiçbir belirti yok bi an önce adet olayım istiyorum
Tam teşhis konulMadi ama doktor birdaha hamile kaldığında serklaj yapılacak onikinci haftada dedi.bebek çok sağlıklı doğdu falan dedi zaten doğduğunda da hala canlıydi dogdugunda bacagima elliyordu. kendim hastanede tek başıma doğurdum ve yanımda yatan hastalardan birine dedim doktoru çağırın ben doğurdum diye zaten beni ençok yıpratan da o oldu hiç kimse ilgilenmedi refakatçi bile kabul etmediler. Tam bir rezillik ti yani.
Enfeksiyonu az madem hemen geçer gider. Bu ay ne guzel ne bereketli ne bebisli bi ay boyle maşallah edilen dualar kabul oldu :)MINIKKUS1 canım benim gecikmeden 2.günüm bisi hissetmiyorum hala gelen giden yok eczaneler beni cagiriyo geeeel geeel bi test al diye ama kandiramiyolar beni henüz
Henüz adetim gelmedi bat bugün beklemedeyim pazartesi test yaptım negatifti ateşim 36.8di bugün , hamileysen ovu testi koyu olur diye okudum çarşamba yaptım önce silikti 5 dk sonra epey koyulaştı. Göğüslerimde hiçbir belirti yok bi an önce adet olayım istiyorum
Sabah onun tekmeleriyle uyaniyorum canim masaAllah cok iyiyiz:)Çok şükür iyiyim canım valla. Sen nasılsın anne adayı ? bebiş nasıl iyi mi ?
Selam kızlar nasılsınız napıyosunuz ?
ben iki gündür annemdeydim bugün eve geldim
yeni hamile arkadasımız var mı ?
doktora git kuşum...ne olur ne olmaz
BAYILDIIIIIIIIIIIIIMkocam oldum bennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?