2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inş o günlerde çalışmışsındır kuşum

Anneme yapamiyorum oram agriyo buram agriyor diyince verdigi cevap bizim zamanimizda ne isler yapardik diyor soguk kanli kadin babam cok ilgileniyor benle Allah razi olsun ondan:) canim tatliyla zaten aram yok saka olsun diye dedim opuyorum seni
bende öperiiiiiiiiiiimmm....babalarda olmasa işimiz iş

LULUUUŞŞŞ en son nilgünuk ablamız var 3.bebişi geliyorr onu söyleyeyim lovely nin çalışmalar başladı tüp te iyi geçiyor çok şükür elisa hormon testleri yaptırdı gayet iyi az enf var işte durumlar böyle sen nasılsın? eşine kız biz hep burdayız sen yoktun ki unutmadık :)

canim gecmise de bakamadim elis de enf ney ilk defa duydum senin batada az kaldi insallah guzel haber alicaz senden

hayirlisiyla gelecek bebegin dedigin gibi eyer bebis yoksa biran once reglini ol ve yeni umutlara sende katil rabbim bizimde dualarimizi kabul eder ve sende bebegini kucagina alirsin insallah allahimizin izniyle belkide hamissindirrrr
İnşallah canım umudum yok inşallah hepimiz hayırlı zamanlarda hamile kalırız

Enfeksiyonu az madem hemen geçer gider. Bu ay ne guzel ne bereketli ne bebisli bi ay boyle maşallah edilen dualar kabul oldu :) MINIKKUS1 canım benim gecikmeden 2.günüm bisi hissetmiyorum hala gelen giden yok eczaneler beni cagiriyo geeeel geeel bi test al diye ama kandiramiyolar beni henüz

kıyamam minnoşun yatağıda seçildi desene lovelyim hep böyle güzel gitsin inş

Enfeksiyonu az madem hemen geçer gider. Bu ay ne guzel ne bereketli ne bebisli bi ay boyle maşallah edilen dualar kabul oldu :) MINIKKUS1 canım benim gecikmeden 2.günüm bisi hissetmiyorum hala gelen giden yok eczaneler beni cagiriyo geeeel geeel bi test al diye ama kandiramiyolar beni henüz

Cnm pazartesi test için erken bat bugunse gebelik testini bugün yap ovulasyon a gelince ikisi aynı koyulukta olursa yada t çizgisi c den koyu ise gebeliği gösteriyor diyorlar

çok zor olmalı çok allah kimseyi ilgisiz insanların eline düşürmesin inşallah dilerim bir daha yaşamazsın çok zor olanlar allah tüm bu yaşadıklarını unutturacak hayırlı bir evlat versin sana inşallah :)

ama ne zaman alacaksın luluşş bi normal test alsan şu cuma gününde bi mutlu haber alsak :)

kaç gün gecikti ?

doktora git kuşum...ne olur ne olmaz

bugunde lavaboya gıttım acık pembe gelmıstı peceteye daha 5 gun var en erken 3 gun var noluyor anlayamadım sa kasıgımda sıslık var gıbı ya bacagımı topladıgımda bıle agrıyor bende arasammı doktoru dedım ama bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…