- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
ins ALLAH yarin kan sonucun iyi cikar bebislerin sana siki siki tutunmusdur aminnkızlarr yrn test günüm ne olur dua edin bana bu mübarek günde inş kbl olur dualarımızı
kuşum belki yerleşmedir olamaz mı acep
Ses olsun diye acıyorum bazen actim açmaz olaydimonun her yönü bozukgeçen dizi izliyoruz yattılar çok güzeldi diyor kadın eşim diyor ki çocuk izlese yani ben karşı değilim ama bu kadarı da olmaz çocuk anlayacak yattılar çok güzeldi vs dedim çocuklaratv yasak :)
aminnnn cnm inş tutunmuşlardırins ALLAH yarin kan sonucun iyi cikar bebislerin sana siki siki tutunmusdur aminn
yaa dimi zamanında adet olması normal döngüde bile adet gelmesi insanı çok mutlu ediyo. Benimde korunmayı bıraktıktan snra sapıttı ya zamanında geldi yada gecikti hep.
Annem hep diyo ki adetinin gecikmesi iyi diyo. Rahmin kendini gebeliğe hazırlıyo diyo. onunda öyle olmuş. Bir arkadasın anneannesi de öyle diyo.
Ses olsun diye acıyorum bazen actim açmaz olaydimbebis olunca uyuyunca izleriz zaten pek tvye alissin istemiyorum acikcasi
adet gecikmesinin ardında hamile kaldım bende ama bu ay taaa 7 ay öncesinin döngüsüne döndüm 31.gündeyim geçen ay 40.günde gelmişti :)
Tez zamanda yersiniz insaAllah :)ne güzelll.
ahh ahh bizde keske tekme yesek bebişimizden.
göğüslere takılma birçok insanda göğüs belirti vermeyebiliyor...ama haklısın artık hepimiz daha bi sakiniz bu konularda....bekle bakalım dediğin gibi devamı gelmezse kan en iyi tercihbilemedim ki tahmini yumun üstünden 10 gün geçti dünde 9 du tabi ne zaman yum oldu bilemiyorum bekleyip göreceğiz umutlanmak istemiyorum eğer devamı gelmezse ptesi sabah kan testine giderim ama göğüslerimde tık yok bundan dolayı ne bebekten ne adetten şüphelenebiliyorum :)
değişmedi benim balımkızlar sizinde korunmayı bıraktıktan sonra adetleriniz düzensizlesti mi ?
ben ne zaman ki korunmayı bıraktım o zaman çok şaştı ben en geç 32 günde adet olurdum . baya değişti
Aynen zaten ben bayilirim kitap okumaya o da annesini dinlerbende tv bağımlılığım yoktur evde olmasa aramam sadece sesinden ve iki dizi izliyorum ama oda 2sene sonra izlediğim diziler yoksa işim yok :) bebişe hikaye okuruz masal okuruz tv yerine :)
bi ileri bi geri .. bakalım bu gidisat nereye varacak ? insallah sonucu hamileliğe giderAminn.
yok cnm zaten tombik ve küçük ellerimMaşallah çok sevimli duruyorsunuz ki sizzzkilo gayet normal duruyor burdan yalnız eller normalde biraz tombiş mi yoksa hamilelikte bol tuzlu yeniyor onun etkisi mi başladı :)
göğüslere takılma birçok insanda göğüs belirti vermeyebiliyor...ama haklısın artık hepimiz daha bi sakiniz bu konularda....bekle bakalım dediğin gibi devamı gelmezse kan en iyi tercih
inşallah rabbim hayırlara yazsın deniz temizse güzeldir derler :)
ya zaten göbekliydim benAyyy gobusun cok tatli olmussss masaAllahbenim.minnacik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?