2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kuşum belki yerleşmedir olamaz mı acep

bilemedim ki tahmini yumun üstünden 10 gün geçti dünde 9 du tabi ne zaman yum oldu bilemiyorum bekleyip göreceğiz umutlanmak istemiyorum eğer devamı gelmezse ptesi sabah kan testine giderim ama göğüslerimde tık yok bundan dolayı ne bebekten ne adetten şüphelenebiliyorum :)

Ses olsun diye acıyorum bazen actim açmaz olaydim bebis olunca uyuyunca izleriz zaten pek tvye alissin istemiyorum acikcasi

adet gecikmesinin ardında hamile kaldım bende ama bu ay taaa 7 ay öncesinin döngüsüne döndüm 31.gündeyim geçen ay 40.günde gelmişti :)

Ses olsun diye acıyorum bazen actim açmaz olaydim bebis olunca uyuyunca izleriz zaten pek tvye alissin istemiyorum acikcasi

bende tv bağımlılığım yoktur evde olmasa aramam sadece sesinden ve iki dizi izliyorum ama oda 2sene sonra izlediğim diziler yoksa işim yok :) bebişe hikaye okuruz masal okuruz tv yerine :)

adet gecikmesinin ardında hamile kaldım bende ama bu ay taaa 7 ay öncesinin döngüsüne döndüm 31.gündeyim geçen ay 40.günde gelmişti :)

bi ileri bi geri .. bakalım bu gidisat nereye varacak ? insallah sonucu hamileliğe gider Aminn.

Kızlar @Okulum durum bilgisi vermemiş acaba hamile mi ki ? Adeti 9 aralıkmış.
onu daha önce bir hamile topiğinden tanıyorumda merak ettim

kızlar sizinde korunmayı bıraktıktan sonra adetleriniz düzensizlesti mi ?
ben ne zaman ki korunmayı bıraktım o zaman çok şaştı ben en geç 32 günde adet olurdum . baya değişti

göğüslere takılma birçok insanda göğüs belirti vermeyebiliyor...ama haklısın artık hepimiz daha bi sakiniz bu konularda....bekle bakalım dediğin gibi devamı gelmezse kan en iyi tercih

bende tv bağımlılığım yoktur evde olmasa aramam sadece sesinden ve iki dizi izliyorum ama oda 2sene sonra izlediğim diziler yoksa işim yok :) bebişe hikaye okuruz masal okuruz tv yerine :)
Aynen zaten ben bayilirim kitap okumaya o da annesini dinler

göğüslere takılma birçok insanda göğüs belirti vermeyebiliyor...ama haklısın artık hepimiz daha bi sakiniz bu konularda....bekle bakalım dediğin gibi devamı gelmezse kan en iyi tercih

evet baya olgunlaştık biz boşuna kısmetle nasip olmadı çocuklaırmızın adı :) :):) başka zaman olsa merak ederdim hemen kana giderdim ama şimdi acelesi yok zaten varsa vardır yoksa adet gelir kısmet diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…