2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Deniz güzeldi. Yüzdüm doya doya özlemiştimde yüzmeyi iyi geldi :) biraz su tuttum midemi bulandırdı. İlginçti yani gerçek gibiydi :)

bende tatile mi gittn bu mevsimde diye düşünüyorum hay allahım ya ne güldüm kendime rüyada olması gereken benim asıl bu kafayla

belki yerleşmedir ama sen yine de bi doktora görün benimde kasıkta bi şişliğim olmuştu geçen yıl bu zamanlar lenf bezi şişmişti ilaç kullandım...sen bi görün doktora ama bir de test yaptır

ıs yerınde cıkamam kı bılmıyorumkı peceteye cok az gelıyor bekleyeyımde belkı regl oluyorumdur ama cok erken yumurta catladıktan 14 gun sonra regl olmam gerekıyor dıye bılıyorum

ıs yerınde cıkamam kı bılmıyorumkı peceteye cok az gelıyor bekleyeyımde belkı regl oluyorumdur ama cok erken yumurta catladıktan 14 gun sonra regl olmam gerekıyor dıye bılıyorum

aynıyız ya aynı bu kadar olur :) bakalım biz luteal faz dönemini es geçip nasıl ayrıkı adet olucaz

Off ya ben bu aydan çok umutluydum yine olmadı Yeni yıl yeni umutlar olsun inşallah Neyse en azından döngüm normal diye şükretmem lazım galiba, isyan yok. Hayırlı zamanlarda gelsin inşallah :)

Off ya ben bu aydan çok umutluydum yine olmadı Yeni yıl yeni umutlar olsun inşallah Neyse en azından döngüm normal diye şükretmem lazım galiba, isyan yok. Hayırlı zamanlarda gelsin inşallah :)

adet mi oldun evet tam zamanındaysa gerçekten şükret inşallahh 2015 in ilk bebişlerinden olur :) sen bi şey kullanmış mıydın?

Nerelerdesin canım toprağım. Nasıl gidiyor çalışmalar?

canım iki gündür annemdeydim bugün geldim bayadır gidememiştim su sınavdan dolayı. yumurtlama dönemim girmeden gidip geleyim dedim o sırada giremedim nasılsın ne var ne yok bakalım ? napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…