Aynen zaten ben bayilirim kitap okumaya o da annesini dinler
tatlım gören bi şok oluyo göbişimi olsun ben mutluyum 100 kıloda olsam kızım saglıklı olsun ben bısey ıstemıyorumBAYILDIIIIIIIIIIIIIMAsim çook tatlı olmuş göbüşün
insallah hadi ruyan hayirla gelsin denizler bebisini kismetiyle getiri versin
yok cnm zaten tombik ve küçük ellerim
Deniz güzeldi. Yüzdüm doya doya özlemiştimde yüzmeyi iyi geldi :) biraz su tuttum midemi bulandırdı. İlginçti yani gerçek gibiydi :)
Selam kızlar nasılsınız napıyosunuz ?
ben iki gündür annemdeydim bugün eve geldim
yeni hamile arkadasımız var mı ?
inş cnm yaaa allahım sizlerede nasip etsin tez zamandaooyyy o eller o bebeğin popişinden tutarak havaya kaldıracakta o pozlarıda göreceğiz inşallah :)
belki yerleşmedir ama sen yine de bi doktora görün benimde kasıkta bi şişliğim olmuştu geçen yıl bu zamanlar lenf bezi şişmişti ilaç kullandım...sen bi görün doktora ama bir de test yaptır
benimde aynı seninle yine lavaboda pembelik geldi en erken 4 gün var sanırım biz adet olacağız ilginç ama
inş cnm yaaa allahım sizlerede nasip etsin tez zamanda
bende tatile mi gittn bu mevsimde diye düşünüyorum hay allahım ya ne güldüm kendimerüyada olması gereken benim asıl bu kafayla
ıs yerınde cıkamam kıbılmıyorumkı peceteye cok az gelıyor bekleyeyımde belkı regl oluyorumdur ama cok erken yumurta catladıktan 14 gun sonra regl olmam gerekıyor dıye bılıyorum
aynıyız ya aynı bu kadar olur :) bakalım biz luteal faz dönemini es geçip nasıl ayrıkı adet olucaz
Ay kaygılım yaaa... Kıyamam sana alemim benim
bekleyelım en gec pazartesi görürüz:) ama belkı bebeklerımız aynı gun yerlesıyordur yıne bır umıt ıste
Ilk biraktigim ay 4 gun gecikti ondan sonraki ay hamile kaldim.kimyadaldi.iki ay duzenim bozuldu 38 gun sonraki ay 45 gun surdu.ondan sonra duzene girdi tam gununde geliyor.hanife55 benimde bozulmuştu düzenim 31 günde bir oluyordu 35 e çıkmıştı :)
Off ya ben bu aydan çok umutluydum yine olmadıYeni yıl yeni umutlar olsun inşallah Neyse en azından döngüm normal diye şükretmem lazım galiba, isyan yok. Hayırlı zamanlarda gelsin inşallah :)
Nerelerdesin canım toprağım. Nasıl gidiyor çalışmalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?