- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
alem miyim yoksa biraz akılda uçuculuk mu var çözemedim ki :):) sizin çalışmaların sonuçlarını bekliyoruz artık bu aydan itibaren :) ne mutlu bize çok şükür :)
Ilk biraktigim ay 4 gun gecikti ondan sonraki ay hamile kaldim.kimyadaldi.iki ay duzenim bozuldu 38 gun sonraki ay 45 gun surdu.ondan sonra duzene girdi tam gununde geliyor.
Peçeteye kahverengi akıntı geldi bugün yarın yavaş yavaş söker heralde. hiçbirşey kullanmıyorum ben. Acaba bu ay soğan kürüne mi başlasam diyorum. Sonrada düzenimi bozarım diye korkuyorum. Niye olmuyor ya nerde hata yapıyorum acabaadet mi oldun evet tam zamanındaysa gerçekten şükret inşallahh 2015 in ilk bebişlerinden olur :) sen bi şey kullanmış mıydın?
Ilk biraktigim ay 4 gun gecikti ondan sonraki ay hamile kaldim.kimyadaldi.iki ay duzenim bozuldu 38 gun sonraki ay 45 gun surdu.ondan sonra duzene girdi tam gununde geliyor.
Gayet guzel girunuyorsun cnmya zaten göbekliydim ben
Kız dedi doktorumuz şimdilik... 2 hafta sonra yine randevu var yuzder yüz kesinlesir o zaman tatlimm:)Ya giremedim ne zamandır cinsiyet belli oldu mu esma :)
Peçeteye kahverengi akıntı geldi bugün yarın yavaş yavaş söker heralde. hiçbirşey kullanmıyorum ben. Acaba bu ay soğan kürüne mi başlasam diyorum. Sonrada düzenimi bozarım diye korkuyorum. Niye olmuyor ya nerde hata yapıyorum acaba
Kız dedi doktorumuz şimdilik... 2 hafta sonra yine randevu var yuzder yüz kesinlesir o zaman tatlimm:)
Sen neler yapoyorsun :)
Ben baktırdım sorun yok ama eşime daha bakılmadı. Ocak'ta da olmazsa eşim gidicem diye söz verdi.canım eğer sende ve eşinde bir şey yoksa ve buna rağemn olmuyorsa tamamen kısmet belki psikolojik kasıyorsun tamamen kısmet
Müthiş bir haber bu...adım adım ilerliyorsunuz minnosa inşaAllah tatlim benim:)Kızlar merhaba ben dün histeroskopimi oldum. Çok güzel geçti güle oynaya gittim ameliyathaneye. Kolayda attım narkozun etkisini üstümden. Sonuçlarımda tertemiz iyi çıktı. Bebeğin konacağı yeri çiziyorlarmış sanırım ofis historoskopi diyorlar buna gebelik şansını arttırıyormuş.
canım iki gündür annemdeydim bugün geldim bayadır gidememiştim su sınavdan dolayı. yumurtlama dönemim girmeden gidip geleyim dedimo sırada giremedim nasılsın ne var ne yok bakalım ? napıyosun
Dongum uzadı polikistik overi biraz dindirmeye calisiyorm adet olunca hayıt icicem. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize olsun ınş :)Kız dedi doktorumuz şimdilik... 2 hafta sonra yine randevu var yuzder yüz kesinlesir o zaman tatlimm:)
Sen neler yapoyorsun :)
Bizimki ninniden sinifta kalir eminim uyusun da büyüsün ninni poooş poooş poooş diye ninni mi olur yahuben çok bayılmam ama tepkilerini izleyerek okumayı severim sıkılırsam babası okusun birazda :) ayy onları o halde görmek nasıl bir şey acaba :)
Ben baktırdım sorun yok ama eşime daha bakılmadı. Ocak'ta da olmazsa eşim gidicem diye söz verdi.
Bizimki ninniden sinifta kalir eminim uyusun da büyüsün ninni poooş poooş poooş diye ninni mi olur yahu
Benimde bu aralar yumurtlama günüm bacaklarım çok ağrıyor vucudumuzu çok dinliyoruz herhalde eskiden bunları hiç farketmezdim. Kafam ne rahatmis meğer.
ooo hadi bakalımm. Yumurta takibine mi basladın canım ?Ne yapim canım bugün doktora gidicem 16.00 da. Bakalım yumoşlar ne alemde...
Insallah yerlesmedir canim olmasada duzene giriyor demek.aynen bendede o tarz oldu :) benim korunuyorken 31gündü bırakınca 35 oldu sonraki ay 40 ı buldu kimyasal yaşadım o ay 40 ı sonraki ay yine 40 buldu ama bugn pembelik var 31.günüm olursa düzelmiş olacak :)
Orada dur şimdi düşmek cam silmek benim işim ben gibi estetik düşeceksen gelkız sen ne komiksin ya işten atıcaklar bu gidişle beni sonra gelirim adapazarına beraber cam kapı sileriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?