2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ilk biraktigim ay 4 gun gecikti ondan sonraki ay hamile kaldim.kimyadaldi.iki ay duzenim bozuldu 38 gun sonraki ay 45 gun surdu.ondan sonra duzene girdi tam gununde geliyor.

aynen bendede o tarz oldu :) benim korunuyorken 31gündü bırakınca 35 oldu sonraki ay 40 ı buldu kimyasal yaşadım o ay 40 ı sonraki ay yine 40 buldu ama bugn pembelik var 31.günüm olursa düzelmiş olacak :)

adet mi oldun evet tam zamanındaysa gerçekten şükret inşallahh 2015 in ilk bebişlerinden olur :) sen bi şey kullanmış mıydın?
Peçeteye kahverengi akıntı geldi bugün yarın yavaş yavaş söker heralde. hiçbirşey kullanmıyorum ben. Acaba bu ay soğan kürüne mi başlasam diyorum. Sonrada düzenimi bozarım diye korkuyorum. Niye olmuyor ya nerde hata yapıyorum acaba

Ilk biraktigim ay 4 gun gecikti ondan sonraki ay hamile kaldim.kimyadaldi.iki ay duzenim bozuldu 38 gun sonraki ay 45 gun surdu.ondan sonra duzene girdi tam gununde geliyor.

valla benimde kimyasal gebelik hariç böyle devam ediyo. bi 30 bi 33 bi 35 bi 45 günde bir. Bir sorun da görünmüyo. BKALIM sonuc ne olcak ? büyükler diyo ki özellikle annem -adetin düzensizleştiyse rahmin kendini gebeliğe hazırlıyodur - diyo çünkü onunda öyle olmuş bi arkadasımın anneannesi de öyle diyo. Umarım yakında bebiş haberlerimizi alırız.

canım eğer sende ve eşinde bir şey yoksa ve buna rağemn olmuyorsa tamamen kısmet belki psikolojik kasıyorsun tamamen kısmet

Müthiş bir haber bu...adım adım ilerliyorsunuz minnosa inşaAllah tatlim benim:)

Kız dedi doktorumuz şimdilik... 2 hafta sonra yine randevu var yuzder yüz kesinlesir o zaman tatlimm:)
Sen neler yapoyorsun :)
Dongum uzadı polikistik overi biraz dindirmeye calisiyorm adet olunca hayıt icicem. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize olsun ınş :)

ben çok bayılmam ama tepkilerini izleyerek okumayı severim sıkılırsam babası okusun birazda :) ayy onları o halde görmek nasıl bir şey acaba :)
Bizimki ninniden sinifta kalir eminim uyusun da büyüsün ninni poooş poooş poooş diye ninni mi olur yahu

Ben baktırdım sorun yok ama eşime daha bakılmadı. Ocak'ta da olmazsa eşim gidicem diye söz verdi.

tamam canım eşinede bakılsın inşallah sonuçlar iyi olsun eşinden sonra kendini tamamen rahat bırak düşünme bebiş gelecektir ben öyle düşünüyorum ve inannıyorum :)

Benimde bu aralar yumurtlama günüm bacaklarım çok ağrıyor vucudumuzu çok dinliyoruz herhalde eskiden bunları hiç farketmezdim. Kafam ne rahatmis meğer.

Benimde bu aralar yumurtlama günüm bacaklarım çok ağrıyor vucudumuzu çok dinliyoruz herhalde eskiden bunları hiç farketmezdim. Kafam ne rahatmis meğer.

evet çok doğru cahillik bazen mutluluk bunu bu işlere girince anladım foto senin sanırım karakız rujunu sevsinler :)

aynen bendede o tarz oldu :) benim korunuyorken 31gündü bırakınca 35 oldu sonraki ay 40 ı buldu kimyasal yaşadım o ay 40 ı sonraki ay yine 40 buldu ama bugn pembelik var 31.günüm olursa düzelmiş olacak :)
Insallah yerlesmedir canim olmasada duzene giriyor demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…