Aynen öyle ilk üç yıl çocuk düşünmedim ne zaman korunmayı bıraktık sıkıntılar başladı acaba bu aymi olacak bi dahaki aymi derken çoook yoruldugümu farkettim.evet çok doğru cahillik bazen mutluluk bunu bu işlere girince anladımfoto senin sanırım karakız rujunu sevsinler :)
Insallah yerlesmedir canim olmasada duzene giriyor demek.
Orada dur şimdi düşmek cam silmek benim işim ben gibi estetik düşeceksen gel
Aynen öyle ilk üç yıl çocuk düşünmedim ne zaman korunmayı bıraktık sıkıntılar başladı acaba bu aymi olacak bi dahaki aymi derken çoook yoruldugümu farkettim.
ooo hadi bakalımm. Yumurta takibine mi basladın canım ?bülent beye mi gidiyosun ?
Bebimde bu ay 2 gun erken geldi zaten 30 31 gun oyle devam ediyor.korunurkende oyleydi son iki ay hormon testi verdim yumurtalarda sorun yok hatta bu ay fsh 7.8 den 4.1 e inmisti. kismet artik rabbim daha fazla bekletmesin cok zor gercekten 1 yil olucak artik korkmaya basladim.valla benimde kimyasal gebelik hariç böyle devam ediyo. bi 30 bi 33 bi 35 bi 45 günde bir. Bir sorun da görünmüyo. BKALIM sonuc ne olcak ? büyükler diyo ki özellikle annem -adetin düzensizleştiyse rahmin kendini gebeliğe hazırlıyodur - diyo çünkü onunda öyle olmuş bi arkadasımın anneannesi de öyle diyo. Umarım yakında bebiş haberlerimizi alırız.
Aynen ya aha yumurtluyorum aha göğüslerimde bi degisiklik var dur ya midem mi bulaniyor benim test mi alsam yok yaa erken ama varsa cikar yok bekleyecegim tek cizgi gormek istemiyorum ama simdi ogreneyim Allah korusun ilac falan almam gerekir ama yok yaa yapmıyorum iste Aloo ya gelirken eczaneye ugrayip test alir misin askim test gelir heyecandan afedersiniz ciş kacar beklersin esin kapida bekler kizarsin esin gider zorla testi yaparsin elin titrer esinle tepesine dikilirsin yok mu yaa yine mi ya nerde yanlis yapiyoruz biz dor bi sokecem sökülüp icindeki kagit sey cikarilir isikta karanlikta her odada balkonda bakilir cope atilir arada copten cikarilip bakilir ama degisen birsey yokturBenimde bu aralar yumurtlama günüm bacaklarım çok ağrıyor vucudumuzu çok dinliyoruz herhalde eskiden bunları hiç farketmezdim. Kafam ne rahatmis meğer.
hmm hadi bakalımm inş güzel haberlerle gelirsin .. haberdar et beniEvet canım geçen ayda gitmiştim. Klomen kullanmıştím. Bu ayda kullandım. Bülent bey çok iyi bir doktor çok seviyorum doktorumu.
Aynen ya aha yumurtluyorum aha göğüslerimde bi degisiklik var dur ya midem mi bulaniyor benim test mi alsam yok yaa erken ama varsa cikar yok bekleyecegim tek cizgi gormek istemiyorum ama simdi ogreneyim Allah korusun ilac falan almam gerekir ama yok yaa yapmıyorum iste Aloo ya gelirken eczaneye ugrayip test alir misin askim test gelir heyecandan afedersiniz ciş kacar beklersin esin kapida bekler kizarsin esin gider zorla testi yaparsin elin titrer esinle tepesine dikilirsin yok mu yaa yine mi ya nerde yanlis yapiyoruz biz dor bi sokecem sökülüp icindeki kagit sey cikarilir isikta karanlikta her odada balkonda bakilir cope atilir arada copten cikarilip bakilir ama degisen birsey yoktur
Ben iki kere de dizimi patlattim ya amnemler adagimi mi unuttu nediryok yok seninle konuşamam çok gülüyorum burda estetik düşmek he
Sorma ya her ay ayni terane :) Allah o çocuktan etmesin bizi yoksa cekilmez hicbir sey :)BU KADAR GÜZEL ANLATILIRDI KOMİĞİZ Dİ Mİ HAYATIN HER DÖNEMİNDE ÇOCUKLUK VAR İÇİMİZDE İŞTE :)
Bebimde bu ay 2 gun erken geldi zaten 30 31 gun oyle devam ediyor.korunurkende oyleydi son iki ay hormon testi verdim yumurtalarda sorun yok hatta bu ay fsh 7.8 den 4.1 e inmisti. kismet artik rabbim daha fazla bekletmesin cok zor gercekten 1 yil olucak artik korkmaya basladim.
İyiyim bitNem geçmişi oku oku ancak geliyorum öne doğru...bir sürü iş var yapasim yok bugün ... Pfff :)analı kızlııı gelmişşş nasılsınız bakalım sizzz:)
Evet başka şeylere odaklansam iyi olacak. Pilatese falan mı başlasam acaba :)tamam canım eşinede bakılsın inşallah sonuçlar iyi olsun eşinden sonra kendini tamamen rahat bırak düşünme bebiş gelecektir ben öyle düşünüyorum ve inannıyorum :)
Ben iki kere de dizimi patlattim ya amnemler adagimi mi unuttu nedirsimdi duserken iki kolunu acip yukari kaldiriyorsun zeybek gibi bi diz yerde bi ayak geride ta daaa düşüşü bu bir de gecenki gibi laaagggnnn diye duygusal olan var
Allah iyilik versin cnm olsun o kadar bebiş kendi ni belli ediyor :) bende iyiyim cnm ağrılarım geçti umudum yok hayırlısı inşallah cnmİyiyim canim biraz halsizlik var uzerimde sanki is yapmisimda yorulmusum gibi sen nasilsin insallah hayirli haberini aliriz
Amiiin canimm... Amiin...her daim dua ediyorum sizlere...:) Rabbim tez zamanda güzel haberler vermenizi nasip etsin :)Dongum uzadı polikistik overi biraz dindirmeye calisiyorm adet olunca hayıt icicem. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize olsun ınş :)
İyiyim bitNem geçmişi oku oku ancak geliyorum öne doğru...bir sürü iş var yapasim yok bugün ... Pfff :)
Senin aktinilar hayr olsun bakalim canimm:)
Evet başka şeylere odaklansam iyi olacak. Pilatese falan mı başlasam acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?