2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evet çok doğru cahillik bazen mutluluk bunu bu işlere girince anladım foto senin sanırım karakız rujunu sevsinler :)
Aynen öyle ilk üç yıl çocuk düşünmedim ne zaman korunmayı bıraktık sıkıntılar başladı acaba bu aymi olacak bi dahaki aymi derken çoook yoruldugümu farkettim.

Aynen öyle ilk üç yıl çocuk düşünmedim ne zaman korunmayı bıraktık sıkıntılar başladı acaba bu aymi olacak bi dahaki aymi derken çoook yoruldugümu farkettim.

o yüzden hiç düşünmemek en güzeli ama insan ilkinden sonra tecrübe sahibi oluyor daha sakin oluyor ve hayırlı zamanda gelsin diye diliyor:)

Bebimde bu ay 2 gun erken geldi zaten 30 31 gun oyle devam ediyor.korunurkende oyleydi son iki ay hormon testi verdim yumurtalarda sorun yok hatta bu ay fsh 7.8 den 4.1 e inmisti. kismet artik rabbim daha fazla bekletmesin cok zor gercekten 1 yil olucak artik korkmaya basladim.

Benimde bu aralar yumurtlama günüm bacaklarım çok ağrıyor vucudumuzu çok dinliyoruz herhalde eskiden bunları hiç farketmezdim. Kafam ne rahatmis meğer.
Aynen ya aha yumurtluyorum aha göğüslerimde bi degisiklik var dur ya midem mi bulaniyor benim test mi alsam yok yaa erken ama varsa cikar yok bekleyecegim tek cizgi gormek istemiyorum ama simdi ogreneyim Allah korusun ilac falan almam gerekir ama yok yaa yapmıyorum iste Aloo ya gelirken eczaneye ugrayip test alir misin askim test gelir heyecandan afedersiniz ciş kacar beklersin esin kapida bekler kizarsin esin gider zorla testi yaparsin elin titrer esinle tepesine dikilirsin yok mu yaa yine mi ya nerde yanlis yapiyoruz biz dor bi sokecem sökülüp icindeki kagit sey cikarilir isikta karanlikta her odada balkonda bakilir cope atilir arada copten cikarilip bakilir ama degisen birsey yoktur

Cocuk yapmanin bukadar zor olduğunu bilmezdim korunmayı bıraktığım an olucak sanırdim ama oyle olanına var tabi buda bizim sinavimiz

BU KADAR GÜZEL ANLATILIRDI KOMİĞİZ Dİ Mİ HAYATIN HER DÖNEMİNDE ÇOCUKLUK VAR İÇİMİZDE İŞTE :)

yok yok seninle konuşamam çok gülüyorum burda estetik düşmek he
Ben iki kere de dizimi patlattim ya amnemler adagimi mi unuttu nedir simdi duserken iki kolunu acip yukari kaldiriyorsun zeybek gibi bi diz yerde bi ayak geride ta daaa düşüşü bu bir de gecenki gibi laaagggnnn diye duygusal olan var

Korkma canım benim geçen ay 1 yılım doldu umudum var olacak sabır .
Yaradan da bizi bununla bebek hasretiyle sınıyor ve inanıyorum olacak. İçini ferah tut .
Adet olunca üzülüyorum ama kendimi kahretmiyorum zamanı var artık inanmaya başladım kabullendim.
Çünkü olmaması için hiçbir sebep yok. benim annemde ablamda biraz geç hamile kaldı belki bnde onlara çekmişimdir diyorum çok şükür ki ilaçsız adet oluyoruz kimi ilaçsız adet olamıyo. kimi 2-3 ayda bir adet oluyo . facete bir gruba üyeyim kızlar 3 aydır adet olamıyorum diyo. Millet soğan kürüyle uğrasıyo. Adet olabiliosak umut var demektir.

Ben iki kere de dizimi patlattim ya amnemler adagimi mi unuttu nedir simdi duserken iki kolunu acip yukari kaldiriyorsun zeybek gibi bi diz yerde bi ayak geride ta daaa düşüşü bu bir de gecenki gibi laaagggnnn diye duygusal olan var

nasıl zor nasıl kastım göbüşümü tuta tuta güldümm tabi anladı kesin eleman güldüğümü ama yapacak bi şey yok zorlamaktan yüzüm kızarmıştır eminim

İyiyim canim biraz halsizlik var uzerimde sanki is yapmisimda yorulmusum gibi sen nasilsin insallah hayirli haberini aliriz
Allah iyilik versin cnm olsun o kadar bebiş kendi ni belli ediyor :) bende iyiyim cnm ağrılarım geçti umudum yok hayırlısı inşallah cnm

Dongum uzadı polikistik overi biraz dindirmeye calisiyorm adet olunca hayıt icicem. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize olsun ınş :)
Amiiin canimm... Amiin...her daim dua ediyorum sizlere...:) Rabbim tez zamanda güzel haberler vermenizi nasip etsin :)

İyiyim bitNem geçmişi oku oku ancak geliyorum öne doğru...bir sürü iş var yapasim yok bugün ... Pfff :)
Senin aktinilar hayr olsun bakalim canimm:)

amin hayır olsun :) iş mi yok yok birini hallet bir sürü ne varki sen süpürge yapamazsın anca yavaştan toz alıp az ütü yapabilirsin bi de bulaşıkları makineye dizebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…