2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Masallahh Senin minigin benimkinden buyukk :) bence 5+4 doktor.adete gore hesapladi 6+4 dedi o daha cok degisir cok takma dedi benm 17 kasimda catlama ignem oldum yum. 19 Da catladi ona gore hesaplayinca 5+4
Benimde adet tarihime gore bugun tam 6 haftalik yarin 6+1 olacak evet degisebilir takma kafaya canim benim yumda tahmini adetimin 15 yada 16. Gun oldu miniklerimiz aslan burcu olacaklar

canım adet döngün uzunsa soğan kürü ve hemen ardından havuç&incir kürünü şiddetle tavsiye ediyorum. benim normlade 34-35 günde bir olurdu adetim bu ay bu iki kür sayesinde 28 güne düştü. nerden biliyorsun diyceksin doktor kontrolünde yum. zamanından anladık....

Masallahh Senin minigin benimkinden buyukk :) bence 5+4 doktor.adete gore hesapladi 6+4 dedi o daha cok degisir cok takma dedi benm 17 kasimda catlama ignem oldum yum. 19 Da catladi ona gore hesaplayinca 5+4
Canim bence kesen normal masallah minigine simdi ne durumdasin benim bugun bulantim basladi

hımmm yumurtlama problemim var mı yok mu onuda bilmiyorumki :)

Canim bence kesen normal masallah minigine simdi ne durumdasin benim bugun bulantim basladi
Benmde bugun basladi cok seviniyodum olmuyo diye ama oglen en sevdigim yere yemege goturdu esim tiksinerek yedimm minigim babasinin burcundan olcak iki aslanla iki dedigim dedikle napcaksam

Ayy ne güzel canım yaaa. Rabbim sağlık versin inşallah. Sende be gibi bi durum vardı canım. Neden kullanmıştın klomeni?
Insallah melegin gelmistir canm bende 2. klomen ayimdaydim o kadar umutsuzdumki doktorum bu ayda olmazsa hsg sonra igne tedavisine gececekti ama annesinee kiyamadi geldi melegim insallah seninkide gelmistir

Benm de 2.ayim canm bat bekliyorum bu ay da olmazda hsg yollari gorunur bize..
aynen oyle valla bırtane ılkel yontem var annem cok ısrar edıyor onu yaptırıcam gobekte kup kırılıyormus nasıl oluyor bılmıyorum onu yaptırıcam olmazsa sonra hsg

Canım eşinde yada sende herhangi bir sorun varmıydı. Neden klomen fayda etmedi acaba sana
cok sukur ıkımızdede sorun yok serephone kullandım o da klomenle aynı bana fayda ettı 4 yumurtam oldu catladı ve cok kalıtelıydı ama bebıs olmadı demek zamanı gelmemıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…