Benm de 2.ayim canm bat bekliyorum bu ay da olmazda hsg yollari gorunur bize..Kizlar ben 2 ay kullandim ustelik bir ay 4 yumurta diger ay 2 yumurta bir tane bile bebisim olmadiins sizin olur
bacılar ne var ne yok test yapanlar ne durumda bide şu klomen nedir kime niye verilir iyi bişiyse bende alim :)
benim de dogalgaz yok bugün bskim varmis
Benimde adet tarihime gore bugun tam 6 haftalik yarin 6+1 olacak evet degisebilir takma kafaya canim benim yumda tahmini adetimin 15 yada 16. Gun oldu miniklerimiz aslan burcu olacaklarMasallahhSenin minigin benimkinden buyukk :) bence 5+4 doktor.adete gore hesapladi 6+4 dedi o daha cok degisir cok takma dedi benm 17 kasimda catlama ignem oldum yum. 19 Da catladi ona gore hesaplayinca 5+4
Klomen yumurtlama problemi olanlara verilir ama cabuk istiyorum ben bu bebisi dersen verilir istege gore ☺ ben mesela adet dongum uzun diye iki aydır kullaniyorum ☺ adetin 5.gunu baslanir 5 gun kullanilir 12 ve 21. Gunler kontrole gidilir ☺
Canim bence kesen normal masallah minigine simdi ne durumdasin benim bugun bulantim basladiMasallahhSenin minigin benimkinden buyukk :) bence 5+4 doktor.adete gore hesapladi 6+4 dedi o daha cok degisir cok takma dedi benm 17 kasimda catlama ignem oldum yum. 19 Da catladi ona gore hesaplayinca 5+4
Esimin sperm sayisi biraz az ama hareketlileri normalin iki katiymis beklemis olmazsin dedi :)nedenki canım ? aşılamayı neden önerdi?
esinin sonuclari felan nasil neden direk asilama dedi ?Hatunlar doktor aşılama dedi bana :-/
Battaniye altindayim zaten cok sukur geldi dogalgaz :)aayyy bol sıcak şeyler iç ve battaniyeye sarınsıcak bi yerlerede gidebilirsiniz bi süre neden dr sana aşılama dedi ?
Spermi düşük biraz dedi e ben üç kere hamile kaldim dedim :-/ hareketli olsnlari fazla dedi beklemis olmamak için onerdi bakalim kan aldi benden yarin cikacak sonusesinin sonuclari felan nasil neden direk asilama dedi ?
hımmm yumurtlama problemim var mı yok mu onuda bilmiyorumki :)Klomen yumurtlama problemi olanlara verilir ama cabuk istiyorum ben bu bebisi dersen verilir istege gore ☺ ben mesela adet dongum uzun diye iki aydır kullaniyorum ☺ adetin 5.gunu baslanir 5 gun kullanilir 12 ve 21. Gunler kontrole gidilir ☺
biraz kolum ağrıyor nedenini bilmiyorum ama dokununca sızlıyor ...yok öle merak ettim kullanacağım için değilcanım iyilk sen nasılsın ? ben çıkacağım birazdan klomeni kafamıza göre kullanmıyoruz aman aman :)
Iyi iste ne guzel insallah alirsin bebisi kucagina:)Spermi düşük biraz dedi e ben üç kere hamile kaldim dedim :-/ hareketli olsnlari fazla dedi beklemis olmamak için onerdi bakalim kan aldi benden yarin cikacak sonus
Benm de 2.ayim canm bat bekliyorum bu ay da olmazda hsg yollari gorunur bize..
Benmde bugun basladi cok seviniyodum olmuyo diye ama oglen en sevdigim yere yemege goturdu esim tiksinerek yedimmCanim bence kesen normal masallah minigine simdi ne durumdasin benim bugun bulantim basladi
Insallah melegin gelmistir canm bende 2. klomen ayimdaydim o kadar umutsuzdumki doktorum bu ayda olmazsa hsg sonra igne tedavisine gececekti ama annesinee kiyamadi geldi melegim insallah seninkide gelmistir
Iki overde pko canm adetlerim gec oluyodu yumirtlamayi yakalayamiyoduk kendim kullanmak istedim cok sukur olumlu sonuclandiAyy ne güzel canım yaaa. Rabbim sağlık versin inşallah. Sende be gibi bi durum vardı canım. Neden kullanmıştın klomeni?
Iki overde pko canm adetlerim gec oluyodu yumirtlamayi yakalayamiyoduk kendim kullanmak istedim cok sukur olumlu sonuclandiAyy ne güzel canım yaaa. Rabbim sağlık versin inşallah. Sende be gibi bi durum vardı canım. Neden kullanmıştın klomeni?
aynen oyle valla bırtane ılkel yontem var annem cok ısrar edıyor onu yaptırıcam gobekte kup kırılıyormus nasıl oluyor bılmıyorum onu yaptırıcam olmazsa sonra hsgBenm de 2.ayim canm bat bekliyorum bu ay da olmazda hsg yollari gorunur bize..
cok sukur ıkımızdede sorun yok serephone kullandım o da klomenle aynı bana fayda ettı 4 yumurtam oldu catladı ve cok kalıtelıydı ama bebıs olmadı demek zamanı gelmemısCanım eşinde yada sende herhangi bir sorun varmıydı. Neden klomen fayda etmedi acaba sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?