Insallah cnm benim :) ewt ya çabuk geçti bu sefer benim adetooo çok fena istek gelmiştir :) inşallah sizinde onun kadar tatlı kızınız olur canım inşallah :) sizde şu 2 3 günden sonra değerlendirmelere başlarsınız :)
Ewt cnm öyle inşallah çok beklemeyiz :)Inşallah hepimizde anne oluruz bende eskiden hiç çocukları gözüm görmezken şimdi Nerede bi cocuk görsem benimde olur mu acaba diyorum. Ama bu şekilde beklemek bile günahlarıimza Kefaret oluyor bekledikce daha çok sevap kazaniyomusuz
sonuçta hamile kalabiliyosun yani dış gebelik veya kimyasal gebelikte tüplerde tıkanıklık vardir denilir rahim filmi çektirsen kendiliğinden normal bir gebeliğin olabilir canım.ben temmuzdan beri bebiş istiyorum ağustosta kimyasal gebelikle düşük yaşadım kürtaj olmadım eylülde korundum eylül sonunda tatile gittiğim için geciktirici kullandım hormonlarım tamamen şaştı üstünede kilo aldım dr bu ay pko eğilimi gördü dediki adet olursan gel ilaç vericem yumurtalıklarım tembelleşiyor ama bence kilodandaha önce normal yolla hamile kaldım .işte böyle benim hikayem :)
kesinlikleee. Hemde hamile kalınca zaten hamile kalcaz yavastan kilo verirsek hamilelikteki kilolar çok göze de batmamış olur hamilelikten snra vermekte rahat olur
Insallah cnm benim :) ewt ya çabuk geçti bu sefer benim adet
sonuçta hamile kalabiliyosun yani dış gebelik veya kimyasal gebelikte tüplerde tıkanıklık vardir denilir rahim filmi çektirsen kendiliğinden normal bir gebeliğin olabilir canım.
git canım kilolu olup olmamakla çokta alakası oldugunu sanmam çünkü beni 2 arkadaşı var dal gibi aa pko lu larkırmızıları göreyim olacağım gerçekten kilodan sonra pko eğilimi var dedi doktor acaba kilo versem bu eğilim normale döner mi klomene gerek var mı bilemedimama sabredemeyip gideceğim sanırm :)
Ewt cnm aynen öyle :)ocağa mı devretti umutlar şimdi bizim :):)
git canım kilolu olup olmamakla çokta alakası oldugunu sanmam çünkü beni 2 arkadaşı var dal gibi aa pko lu larmalesef bende bi sorun oladığı halde klomen verdi benimde endiselerim var yok değil ama denemeden neyin ne olduğunu bilee diye düşündü elti ilk bebeğini ikinci kolmen denemesinde başardı mesela o bana biraz umut oldu arkadaşı ilk kullanışta ikiz hamile kaldı bilmiyoruyaa kafamda deli sorular varrrr
inşallah kısmetimizde ne varsa o olacak bazen umutlanıp hevesleniyorum bazen huzursuzum hayırlısı yaa kaybedecek bişeyim yok kullanıcam ve görücez sonuçları inşallah gerçi ocak ayını bulcaz güzel haberi almam ama umutluyum yaa bebeğim gelicek artık banabende alıcam eşime iki oldu soruyorum kullan diyor ne gerekirse ya ikiz olursa diyorum oo güzel olur diyor benden hevesli:) bende dr ne derse onu yapacağım bu sefer kendi başıma bi çaba göstermeyeceğim daha iyi hissediyorum dr kontrolünde :) kısmet nasip ...
inşallah kısmetimizde ne varsa o olacak bazen umutlanıp hevesleniyorum bazen huzursuzum hayırlısı yaa kaybedecek bişeyim yok kullanıcam ve görücez sonuçları inşallah gerçi ocak ayını bulcaz güzel haberi almam ama umutluyum yaa bebeğim gelicek artık bana
inşallahh inşallahhhhepimiz biraz kötü biraz endişeli braz ümitsiz biraz çok ümitli hissediyoruz karmakarışık inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz :)
inşallahhh canım inşallah kısmetimizde neyse o olucak artık yapacak bişi yokKizlar ben 2 ay kullandim ustelik bir ay 4 yumurta diger ay 2 yumurta bir tane bile bebisim olmadiins sizin olur
Kizlar ben 2 ay kullandim ustelik bir ay 4 yumurta diger ay 2 yumurta bir tane bile bebisim olmadiins sizin olur
bende oylende doktordaydim daha once uc yumurta iki yumurta olmustu ama simdi klomenle bir yumurta gelismis doktor birtane oldugu icin catlama ignesi vermedi ikiaydaha klomen kullanacakmisim sonra rahim filmi isteyecek ama onada esim razi gelmedi olursa bu sekil de devam cok uzuldum bitane diye ama ya hic olmasaydi simdi onumuze bakmak gerek uc gun ustuste iliski dedi sabah biri gecti acaba nasil degerlendirsem bilemedim elimdekini degerlendirmek istiyorum durum kotuye gidiyor yumurtalik sag taraf tembel sol taraf icin ne yapmam gerek buayda olmazsa lutfen bana bisey diyin akliniza ihtiyacim var suan durdu bende4 ayrıı doktora göründüm :) en sonunda biriyle devam ediyorum oda şimdilik folic asitim dışında bir şey vermedi 2.ye yaşarsam test vs isterler sanrım ama inşallah ikinciye böyle bir şey yaşamam rabbimden hayırlısı insan bir süre sonra yoruluyor allah bilir doktor doktor koş nereye kadar dedim bıraktım :) ama pko eğilimim var bu ay adetten sonra yum için ek ilaç alacağım sanırım :)
inşallah canımm inşallah tatlımm :) seninde vaktin gelmiştirde ocakta olur bizde kullanıcaz olucak değilki tamamen kısmet içimizi rahatlatma :)
zor bi dönem geçmiş gitmiş umarım sınavın bu kadardır tatlım bence sen artık her türlü kontrol altında olursun inş gelir bebişin, rahim açılması arkadaşımda oldu ona iğne vuruyorlar rahim sımsıkı kapanıyor, iğneyi doktorlar pek söylemiyormuş hastalaraCanim ben ilk üç yıl bebek istemedim sonra korunmayı bıraktık bir yıl geçti daha bebek yok ben doktora gidiyorum hiç sorun çıkmıyor tabi bende sorun çıkmayın ca eşim zan altında kaldı bu seferdoktora gitti eşimde sperm sorunu çıktı neyse ben çok araştırdım uğraştım ilaçlar kürler derken bir buçuk ay sonra hamile kaldım 7 haftalik düşük yaptım sonra ilaçlara devam etmeye fırsat kalmadan ilk adetten sonra tekrar hamile kaldım hersey yolunda giderken gectigimiz ramazan bayramı çok sanclandim doktora gittiğimizde doğumun başlamış dedi belki dikiş atilir bebeği kurtarıriz dedirahim ağrılarını durdurmak için ilaç vereceklerdvereceklerdi diğer odaya geçerken şu kesesi patladı ve doğum yaptım 5 aylık Bebeğimi böylece kaybettim maalesef. Anladım ki sadece hamile kalmak önemli değil sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim. Şimdi 4 aydır bekliyorum eşim için tekrar ilaca ve kürlere başladım son iki aydır. Bakalım bu ay umutluyum haftaya cuma ogrdnicem artık
bende gelmezse inş 18 ine yaparım ben grip olduğum için ateşten bişey anlamıyorum ki bi de iyi takipteydim ama kısmetselam canım benim de bat 17 aralık bakalım beklemedeyim... kasık ağrısı hafif ateş yüksekliği var.. sende varmı belirti? 17 sinde kan testi yapmayı düşünüyorum :)
Hayirlisi artik... En dogru ve hayirlisi ne zamansa o zaman gwlsin artik bebislerimizbende gelmezse inş 18 ine yaparım ben grip olduğum için ateşten bişey anlamıyorum ki bi de iyi takipteydim ama kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?