2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ewt cnm öyle inşallah çok beklemeyiz :)

sonuçta hamile kalabiliyosun yani dış gebelik veya kimyasal gebelikte tüplerde tıkanıklık vardir denilir rahim filmi çektirsen kendiliğinden normal bir gebeliğin olabilir canım.

sonuçta hamile kalabiliyosun yani dış gebelik veya kimyasal gebelikte tüplerde tıkanıklık vardir denilir rahim filmi çektirsen kendiliğinden normal bir gebeliğin olabilir canım.

4 ayrıı doktora göründüm :) en sonunda biriyle devam ediyorum oda şimdilik folic asitim dışında bir şey vermedi 2.ye yaşarsam test vs isterler sanrım ama inşallah ikinciye böyle bir şey yaşamam rabbimden hayırlısı insan bir süre sonra yoruluyor allah bilir doktor doktor koş nereye kadar dedim bıraktım :) ama pko eğilimim var bu ay adetten sonra yum için ek ilaç alacağım sanırım :)

kırmızıları göreyim olacağım gerçekten kilodan sonra pko eğilimi var dedi doktor acaba kilo versem bu eğilim normale döner mi klomene gerek var mı bilemedim ama sabredemeyip gideceğim sanırm :)
git canım kilolu olup olmamakla çokta alakası oldugunu sanmam çünkü beni 2 arkadaşı var dal gibi aa pko lu lar malesef bende bi sorun oladığı halde klomen verdi benimde endiselerim var yok değil ama denemeden neyin ne olduğunu bilee diye düşündü elti ilk bebeğini ikinci kolmen denemesinde başardı mesela o bana biraz umut oldu arkadaşı ilk kullanışta ikiz hamile kaldı bilmiyoruyaa kafamda deli sorular varrrr

bende alıcam eşime iki oldu soruyorum kullan diyor ne gerekirse ya ikiz olursa diyorum oo güzel olur diyor benden hevesli:) bende dr ne derse onu yapacağım bu sefer kendi başıma bi çaba göstermeyeceğim daha iyi hissediyorum dr kontrolünde :) kısmet nasip ...

inşallah kısmetimizde ne varsa o olacak bazen umutlanıp hevesleniyorum bazen huzursuzum hayırlısı yaa kaybedecek bişeyim yok kullanıcam ve görücez sonuçları inşallah gerçi ocak ayını bulcaz güzel haberi almam ama umutluyum yaa bebeğim gelicek artık bana

hepimiz biraz kötü biraz endişeli braz ümitsiz biraz çok ümitli hissediyoruz karmakarışık inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz :)

Kizlar ben 2 ay kullandim ustelik bir ay 4 yumurta diger ay 2 yumurta bir tane bile bebisim olmadi ins sizin olur

Kizlar ben 2 ay kullandim ustelik bir ay 4 yumurta diger ay 2 yumurta bir tane bile bebisim olmadi ins sizin olur

inşallah canımm inşallah tatlımm :) seninde vaktin gelmiştirde ocakta olur bizde kullanıcaz olucak değilki tamamen kısmet içimizi rahatlatma :)

bende oylende doktordaydim daha once uc yumurta iki yumurta olmustu ama simdi klomenle bir yumurta gelismis doktor birtane oldugu icin catlama ignesi vermedi ikiaydaha klomen kullanacakmisim sonra rahim filmi isteyecek ama onada esim razi gelmedi olursa bu sekil de devam cok uzuldum bitane diye ama ya hic olmasaydi simdi onumuze bakmak gerek uc gun ustuste iliski dedi sabah biri gecti acaba nasil degerlendirsem bilemedim elimdekini degerlendirmek istiyorum durum kotuye gidiyor yumurtalik sag taraf tembel sol taraf icin ne yapmam gerek buayda olmazsa lutfen bana bisey diyin akliniza ihtiyacim var suan durdu bende

Kizlar ben 2 ay kullandim ustelik bir ay 4 yumurta diger ay 2 yumurta bir tane bile bebisim olmadi ins sizin
inşallah canımm inşallah tatlımm :) seninde vaktin gelmiştirde ocakta olur bizde kullanıcaz olucak değilki tamamen kısmet içimizi rahatlatma :)

Insallah bakalim artik yorulmaya basladim :) napicam bilemiyorum

zor bi dönem geçmiş gitmiş umarım sınavın bu kadardır tatlım bence sen artık her türlü kontrol altında olursun inş gelir bebişin, rahim açılması arkadaşımda oldu ona iğne vuruyorlar rahim sımsıkı kapanıyor, iğneyi doktorlar pek söylemiyormuş hastalara

selam canım benim de bat 17 aralık bakalım beklemedeyim... kasık ağrısı hafif ateş yüksekliği var.. sende varmı belirti? 17 sinde kan testi yapmayı düşünüyorum :)
bende gelmezse inş 18 ine yaparım ben grip olduğum için ateşten bişey anlamıyorum ki bi de iyi takipteydim ama kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…