2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

dur dur niye kötümser olma bir yumurta gelişmiş çok şükür ve bu ay çalışın kısmetse olur olmazsa çatlatma iğnesi ile denersiniz bir dahaki aya acaba eşin neden rahim filmi istemediki bence iki tane evladınız var 3. için uğraşın ama eğer 2 3 denemelerden sonra olmuyorsa rabbimin bir bildiği vardır rabbim bunlara ömür versin dersiniz

incir kürü yaptın mı hiç

elifbade06 .!.:
1 Hafta yada 10 gun sonra gel dedi canm.bende 10 gun sonra gitcem canm senin kese kac mm di benmki 13 mm mis
Benim gittigimde 8 mm di gecen hafta gitmistim pazartesi gunuydu

bacılar ne var ne yok test yapanlar ne durumda bide şu klomen nedir kime niye verilir iyi bişiyse bende alim :)
Klomen yumurtlama problemi olanlara verilir ama cabuk istiyorum ben bu bebisi dersen verilir istege gore ☺ ben mesela adet dongum uzun diye iki aydır kullaniyorum ☺ adetin 5.gunu baslanir 5 gun kullanilir 12 ve 21. Gunler kontrole gidilir ☺

Benim gittigimde 8 mm di gecen hafta gitmistim pazartesi gunuydu
Masallahh Senin minigin benimkinden buyukk :) bence 5+4 doktor.adete gore hesapladi 6+4 dedi o daha cok degisir cok takma dedi benm 17 kasimda catlama ignem oldum yum. 19 Da catladi ona gore hesaplayinca 5+4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…