- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
cok sevindim canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallahhBiz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamanin anlami yok 10 gun sonra beklerim dedi
bende oylende doktordaydim daha once uc yumurta iki yumurta olmustu ama simdi klomenle bir yumurta gelismis doktor birtane oldugu icin catlama ignesi vermedi ikiaydaha klomen kullanacakmisim sonra rahim filmi isteyecek ama onada esim razi gelmedi olursa bu sekil de devam cok uzuldum bitane diye ama ya hic olmasaydi simdi onumuze bakmak gerek uc gun ustuste iliski dedi sabah biri gecti acaba nasil degerlendirsem bilemedim elimdekini degerlendirmek istiyorum durum kotuye gidiyor yumurtalik sag taraf tembel sol taraf icin ne yapmam gerek buayda olmazsa lutfen bana bisey diyin akliniza ihtiyacim var suan durdu bende
Biz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamanin anlami yok 10 gun sonra beklerim dedi
Hani ayak isiticisi aliyordun senAYAKLARIMIN SOĞUĞUNA ÇALIŞAMIYORUM ÜSTÜM SICAK AMA AYAKLARRR BİLDİĞİNİZ BUZ KRİSTALİİİ
Hatunlar doktor aşılama dedi bana :-/
Hani ayak isiticisi aliyordun sen
Maşallah onaBiz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamanin anlami yok 10 gun sonra beklerim dedi
İnsallah sifa olur canim bende hamile kalmadan 1 ay once kullanmistim karisimi bende iyiyim canimİyiyim şükür canım kürtajdan sonra 3.adetimi oldum dün bal çörekotu tarçın kürüne başladım şifa olur bu ay gelir bebeğim inş sen nasılsın
Ee yaptin mi canm ? Benmki kargoda yarin gelir yaparim hemen ☺Ay beti bende test aldım bugün biomic. Günüm geçti ama ne kadar geçti bilmiyorum göğüs hassasiyetim var pkoluyum ınş pozitif görürüm
incir kürü yaptın mı hiçbende oylende doktordaydim daha once uc yumurta iki yumurta olmustu ama simdi klomenle bir yumurta gelismis doktor birtane oldugu icin catlama ignesi vermedi ikiaydaha klomen kullanacakmisim sonra rahim filmi isteyecek ama onada esim razi gelmedi olursa bu sekil de devam cok uzuldum bitane diye ama ya hic olmasaydi simdi onumuze bakmak gerek uc gun ustuste iliski dedi sabah biri gecti acaba nasil degerlendirsem bilemedim elimdekini degerlendirmek istiyorum durum kotuye gidiyor yumurtalik sag taraf tembel sol taraf icin ne yapmam gerek buayda olmazsa lutfen bana bisey diyin akliniza ihtiyacim var suan durdu bende
Masallah canim insallah kalp atislarinida duyarsin bende haftaya sali gidecegim kalp atislarini duymayaBiz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamanin anlami yok 10 gun sonra beklerim dedi
1 Hafta yada 10 gun sonra gel dedi canm.bende 10 gun sonra gitcem canm senin kese kac mm di benmki 13 mm misMasallah canim insallah kalp atislarinida duyarsin bende haftaya sali gidecegim kalp atislarini duymaya
Benim gittigimde 8 mm di gecen hafta gitmistim pazartesi gunuyduelifbade06 .!.:1 Hafta yada 10 gun sonra gel dedi canm.bende 10 gun sonra gitcem canm senin kese kac mm di benmki 13 mm mis
Kizlar ben 2 ay kullandim ustelik bir ay 4 yumurta diger ay 2 yumurta bir tane bile bebisim olmadiins sizin olur
Klomen yumurtlama problemi olanlara verilir ama cabuk istiyorum ben bu bebisi dersen verilir istege gore ☺ ben mesela adet dongum uzun diye iki aydır kullaniyorum ☺ adetin 5.gunu baslanir 5 gun kullanilir 12 ve 21. Gunler kontrole gidilir ☺bacılar ne var ne yok test yapanlar ne durumda bide şu klomen nedir kime niye verilir iyi bişiyse bende alim :)
benim de dogalgaz yok bugün bskim varmisya çok açıyordum ufoyu ısnıyordum gayet olmuyordu epeydir bugün buz
MasallahhBenim gittigimde 8 mm di gecen hafta gitmistim pazartesi gunuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?