Canim ne gerek var hemen aşılamaya o kadar igneyi vurunmak kolaymi eşin keciboynuzu kuru, klomen birde arginin kullansin en gec iki aya hamile kalırsın. Ben yaklaşık iki aydır kullandiriyorum bakalım haftaya belli olacak benimdeHatunlar doktor aşılama dedi bana :-/
Yarin olsun hele de hormonlara bakacak daha asilama yönteminde esimin en saglikli spermleri bana aktarilacak tatlimCanim ne gerek var hemen aşılamaya o kadar igneyi vurunmak kolaymi eşin keciboynuzu kuru, klomen birde arginin kullansin en gec iki aya hamile kalırsın. Ben yaklaşık iki aydır kullandiriyorum bakalım haftaya belli olacak benimde
Bende ne guzel bulantim olmuyor diye seviniyordum bugun sabah kendini gosterdi cok kotuymus bulanti bide dr bana ferrum fort demir hapi vermisti o da bulanti yapiyor dr sanada verdimi demir hapiBenmde bugun basladi cok seviniyodum olmuyo diye ama oglen en sevdigim yere yemege goturdu esim tiksinerek yedimmminigim babasinin burcundan olcak iki aslanla iki dedigim dedikle napcaksam
Iki overde pko canm adetlerim gec oluyodu yumirtlamayi yakalayamiyoduk kendim kullanmak istedim cok sukur olumlu sonuclandi
Sen ne yaptın canim gidecektin bugünIyi iste ne guzel insallah alirsin bebisi kucagina:)
cok sukur ıkımızdede sorun yok serephone kullandım o da klomenle aynı bana fayda ettı 4 yumurtam oldu catladı ve cok kalıtelıydı ama bebıs olmadı demek zamanı gelmemıs
Benm de 2.ayim canm bat bekliyorum bu ay da olmazda hsg yollari gorunur bize..
Canim devlet hast.mi yaptiracaksin bi fiyat verdilermiYarin olsun hele de hormonlara bakacak daha asilama yönteminde esimin en saglikli spermleri bana aktarilacak tatlim
Yok. Canim Allah vermek isterse heps. Bahane.Anladım canım. İkinizde de bi sorun olmaması çok güzel demekki vakti zamanı gelmemiş. Senin hiçbişeyin yokken olmadıysa bizim hiç olmaz desene
cok sukur ıkımızdede sorun yok serephone kullandım o da klomenle aynı bana fayda ettı 4 yumurtam oldu catladı ve cok kalıtelıydı ama bebıs olmadı demek zamanı gelmemıs
Yok. Canim Allah vermek isterse heps. Bahane.
Bu arada bıraktınmı o ilacı ne yapıosun şimdi zamanamı bıraktın canım?
Orası öyle tabi ama insan ister istemez umutsuzluğa kapılıo. Ne yapiosun sen şimdi zamanamı bıraktın canım? Bide ne kadar oldu bebek isteyeli senin?
amiiinnn cnmbnm sağolasn iyiki varsınız 36 saat snr tekrar ettm testi 480 olmuşayyy tüylerrr diken diken burunda bi sızlama sol gözü dolmuş şekilde tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin rabbim :)
Yok canm benm kanim demirim cok iyi sadec folik asit kullan 3 ay sonra degistircez dedi ne vercek bilmiyorum canm sizde iliski oluyomu biz korkuyoruz ruyamda bile.esimle birlikte olmusum siyah akinti geliyoduBende ne guzel bulantim olmuyor diye seviniyordum bugun sabah kendini gosterdi cok kotuymus bulanti bide dr bana ferrum fort demir hapi vermisti o da bulanti yapiyor dr sanada verdimi demir hapi
Soğan Kuru yap istersen böyle şeylere birebir Rahmi temizliyorBenim 15 ay oldu ama sadece son 2aydir
Yumurtam buyuyup cqtlamaya basladi sebepsiz kist olusuyordu
Yok Canim cok sukur simdi sorunum yok...:)Soğan Kuru yap istersen böyle şeylere birebir Rahmi temizliyor
Himm anladim canim yok canim hamileligimi ogrendigimden beri iliski olmadi bizde korkuyoruz dr bisey demedi sormadikta haftaya gittigimizde soracagizYok canm benm kanim demirim cok iyi sadec folik asit kullan 3 ay sonra degistircez dedi ne vercek bilmiyorum canm sizde iliski oluyomu biz korkuyoruz ruyamda bile.esimle birlikte olmusum siyah akinti geliyodu
Devlette yapilacak tatlim ücretsiz oluyor galiba devletteCanim devlet hast.mi yaptiracaksin bi fiyat verdilermi
Benim 15 ay oldu ama sadece son 2aydir
Yumurtam buyuyup cqtlamaya basladi sebepsiz kist olusuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?