2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hatunlar doktor aşılama dedi bana :-/
Canim ne gerek var hemen aşılamaya o kadar igneyi vurunmak kolaymi eşin keciboynuzu kuru, klomen birde arginin kullansin en gec iki aya hamile kalırsın. Ben yaklaşık iki aydır kullandiriyorum bakalım haftaya belli olacak benimde

Yarin olsun hele de hormonlara bakacak daha asilama yönteminde esimin en saglikli spermleri bana aktarilacak tatlim

Benmde bugun basladi cok seviniyodum olmuyo diye ama oglen en sevdigim yere yemege goturdu esim tiksinerek yedimm minigim babasinin burcundan olcak iki aslanla iki dedigim dedikle napcaksam
Bende ne guzel bulantim olmuyor diye seviniyordum bugun sabah kendini gosterdi cok kotuymus bulanti bide dr bana ferrum fort demir hapi vermisti o da bulanti yapiyor dr sanada verdimi demir hapi

Çok şükür canım ya ne güzel ne mutlu sana. İnşallah bizimde olur. Benimde klomende 2. Ayım bakalım daha ne kadar sürecek. Ne zaman nasip bize kimbilir...
Iki overde pko canm adetlerim gec oluyodu yumirtlamayi yakalayamiyoduk kendim kullanmak istedim cok sukur olumlu sonuclandi

Anladım canım. İkinizde de bi sorun olmaması çok güzel demekki vakti zamanı gelmemiş. Senin hiçbişeyin yokken olmadıysa bizim hiç olmaz desene
cok sukur ıkımızdede sorun yok serephone kullandım o da klomenle aynı bana fayda ettı 4 yumurtam oldu catladı ve cok kalıtelıydı ama bebıs olmadı demek zamanı gelmemıs

Bu arada bıraktınmı o ilacı ne yapıosun şimdi zamanamı bıraktın canım?
cok sukur ıkımızdede sorun yok serephone kullandım o da klomenle aynı bana fayda ettı 4 yumurtam oldu catladı ve cok kalıtelıydı ama bebıs olmadı demek zamanı gelmemıs

Benim 15 ay oldu ama sadece son 2aydir
Yumurtam buyuyup cqtlamaya basladi sebepsiz kist olusuyordu
Orası öyle tabi ama insan ister istemez umutsuzluğa kapılıo. Ne yapiosun sen şimdi zamanamı bıraktın canım? Bide ne kadar oldu bebek isteyeli senin?

ayyy tüylerrr diken diken burunda bi sızlama sol gözü dolmuş şekilde tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin rabbim :)
amiiinnn cnmbnm sağolasn iyiki varsınız 36 saat snr tekrar ettm testi 480 olmuş inş böyle güzel dvm edr

Bende ne guzel bulantim olmuyor diye seviniyordum bugun sabah kendini gosterdi cok kotuymus bulanti bide dr bana ferrum fort demir hapi vermisti o da bulanti yapiyor dr sanada verdimi demir hapi
Yok canm benm kanim demirim cok iyi sadec folik asit kullan 3 ay sonra degistircez dedi ne vercek bilmiyorum canm sizde iliski oluyomu biz korkuyoruz ruyamda bile.esimle birlikte olmusum siyah akinti geliyodu

Yok canm benm kanim demirim cok iyi sadec folik asit kullan 3 ay sonra degistircez dedi ne vercek bilmiyorum canm sizde iliski oluyomu biz korkuyoruz ruyamda bile.esimle birlikte olmusum siyah akinti geliyodu
Himm anladim canim yok canim hamileligimi ogrendigimden beri iliski olmadi bizde korkuyoruz dr bisey demedi sormadikta haftaya gittigimizde soracagiz

Hadi inşallah gelir bebeişin canım. Emin ol hem eşinin hem de senin sorununun olmaması çok güzel. En azından sitres olmaz sizde. Katan rahat olur. Gerçi sen şimdi hiçbişey yokken neden olmuyo diye de kafaya takarsın. Yok anacım biz her türlü kafaya takmayı başarıyoruz. Ben bu ay doktor be dediyse yapıyorum ama gün saymıyorum. Adet tarihin geldiğinde hiç anlamayacam. Eşim uyarır duramaz gerçi :)
Benim 15 ay oldu ama sadece son 2aydir
Yumurtam buyuyup cqtlamaya basladi sebepsiz kist olusuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…