- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
iyi akşamlar canım sen bebek calismalarina nezaman basliyacaksin hatirladigim kadariyla haziran aylarmiydi yoksa daha erkenmiydi sana bisey soracaktim suya vazelin koyup ta buharini yapmismiydin oyle bisey hatirliyorum ben buay klomen kullandim ve bitane yumurta gelismis bunu degerlendirmek istiyorum iliskiden once bugara oturuluyo diye hatirliyorum sen ne dersin canimkızlar merhabalar...listeye eklenmek için topikte aktif olma şartımız var...gelip ekle beni diyip bi daha da görünmeyen çok olduğundan böyle bi şart koydum....sizde bizle takılmaya devam ederseniz ben sizden bilgilerinizi alırım bir süre sonra...
gülşah listeye böyle eklenemezsin ben kendi listemden kopyalama yapacağımdan eklenmiş olmuyorsun
hamis yok ama benim buay bitane yumurtam olmus kara kara dusunuyorum nasil degerlendiririm diye ve bidaki ayda nasil artiririm yumurta sayisini sansimi arttirmak icin doktor ucgun iliski önerdi sabah iliski olmustu bu gecede olsami diye dusunuyorum karar veremedim sence ne yapmaliyim bi onerin varmi benim icin suan karma karisik duygulardayimSelam kızlar nasılsınız bakalım.varmı hamiş haberi
kuzum iyi akşamlar bende kist vardı yarın muhtemelen adet olurum o zaman doktora gidip öğrenicem kist gittiyse hapı bırakırım sonrada akışına bırakıcam ama şubat haziran arası ankarada olacağımdan bebek ihtimali yok bi nisanda evdeyim onda da olmaz herhaldeiyi akşamlar canım sen bebek calismalarina nezaman basliyacaksin hatirladigim kadariyla haziran aylarmiydi yoksa daha erkenmiydi sana bisey soracaktim suya vazelin koyup ta buharini yapmismiydin oyle bisey hatirliyorum ben buay klomen kullandim ve bitane yumurta gelismis bunu degerlendirmek istiyorum iliskiden once bugara oturuluyo diye hatirliyorum sen ne dersin canim
1 gün bekle diger gün ilişki olursa daha iyi olur diyo doktorlar cnmhamis yok ama benim buay bitane yumurtam olmus kara kara dusunuyorum nasil degerlendiririm diye ve bidaki ayda nasil artiririm yumurta sayisini sansimi arttirmak icin doktor ucgun iliski önerdi sabah iliski olmustu bu gecede olsami diye dusunuyorum karar veremedim sence ne yapmaliyim bi onerin varmi benim icin suan karma karisik duygulardayim
iyi balım sen nasılsın liste şenlendi bu aySelam kızlar nasılsınız bakalım.varmı hamiş haberi
Anladım canım ben iki gün kahvaltida sadece üç tane incir yedim o bile gününde adet olmami sagadi bence :) kürleri azimsamamak gerekiyor ise yariyorlarklomenle tek yumurta gelismis sansimi arttirmak istiyorumm
Ama bu çok guzeeelkızlar üst kat komşumun bebişi var bahsediyorum ya sürekli 6 aylık bi cimcime...bebek arabasına bayılıyorum bugün ona ev yoğurdu götürdüm ve bebek arabasının markasına da baktım Stokke nin Xplory&Crusi modeli...fiyat olarakta model olarakta çok iyi...aklınızda bulunsun ben bebiş olursa bundan alıcam
ahanda resmi
Eki Görüntüle 1337712
dimiAma bu çok guzeeel
Iyi yapmissin :) gerci oğluş olsa olmaz rengi ama bayıldım bunadimirengide şahane tipi de...fiyatı da 1260... her gördüğümde dibim düşüyordu nihayet öğrendim modeli
İyi bende cnm.dün gece çalışma oldu perşembe yum günüm yarın ve perşembe günüde olursa iyi olucak gerisi kısmet artıkiyi balım sen nasılsın liste şenlendi bu ay
farklı renklerine bakarız o zaman kuşumIyi yapmissin :) gerci oğluş olsa olmaz rengi ama bayıldım buna
Ben coktan aldim arabayi icine koyucak bebis yok.maxi cosi aldim iyi bi marka malesef ucuzda degil ben %50 indirimden aldim.bu resimdeki de cok tatli bse ama biraz kucuk gbi en az 3.5 yasa kadar kullanilabilen almanizi tavsiye ederim.kızlar üst kat komşumun bebişi var bahsediyorum ya sürekli 6 aylık bi cimcime...bebek arabasına bayılıyorum bugün ona ev yoğurdu götürdüm ve bebek arabasının markasına da baktım Stokke nin Xplory&Crusi modeli...fiyat olarakta model olarakta çok iyi...aklınızda bulunsun ben bebiş olursa bundan alıcam
ahanda resmi
Eki Görüntüle 1337712
baksana baksana muhteşem listeme yihuuuuuuuuuuuuSelam kzlar nasilsinz yeni hamile haberleri var ne güzel hamis arkadaş lari tebrik ederim
sen cumada ilişkiye gir ne olur ne olmaz kuzumİyi bende cnm.dün gece çalışma oldu perşembe yum günüm yarın ve perşembe günüde olursa iyi olucak gerisi kısmet artık
bilmiyorum ki belki büyüyebiliyordur ama ben kafaya koydum ya bu ya bu tarz bişey ...tavsiye için sağol balım...senin minişin arabası hazır demek yesin onu teyzesiBen coktan aldim arabayi icine koyucak bebis yok.maxi cosi aldim iyi bi marka malesef ucuzda degil ben %50 indirimden aldim.bu resimdeki de cok tatli bse ama biraz kucuk gbi en az 3.5 yasa kadar kullanilabilen almanizi tavsiye ederim.
Tamam kuşum senin hatırın için cuma yıda degerlendiririm koca cumaları pek yanaşmaz ama denerim yinedesen cumada ilişkiye gir ne olur ne olmaz kuzum
Selam kzlar nasilsinz yeni hamile haberleri var ne güzel hamis arkadaş lari tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?