2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

iyi akşamlar canım sen bebek calismalarina nezaman basliyacaksin hatirladigim kadariyla haziran aylarmiydi yoksa daha erkenmiydi sana bisey soracaktim suya vazelin koyup ta buharini yapmismiydin oyle bisey hatirliyorum ben buay klomen kullandim ve bitane yumurta gelismis bunu degerlendirmek istiyorum iliskiden once bugara oturuluyo diye hatirliyorum sen ne dersin canim

Selam kızlar nasılsınız bakalım.varmı hamiş haberi
hamis yok ama benim buay bitane yumurtam olmus kara kara dusunuyorum nasil degerlendiririm diye ve bidaki ayda nasil artiririm yumurta sayisini sansimi arttirmak icin doktor ucgun iliski önerdi sabah iliski olmustu bu gecede olsami diye dusunuyorum karar veremedim sence ne yapmaliyim bi onerin varmi benim icin suan karma karisik duygulardayim

kuzum iyi akşamlar bende kist vardı yarın muhtemelen adet olurum o zaman doktora gidip öğrenicem kist gittiyse hapı bırakırım sonrada akışına bırakıcam ama şubat haziran arası ankarada olacağımdan bebek ihtimali yok bi nisanda evdeyim onda da olmaz herhalde yani kist gittiyse bi ocak ayım bi nisan ayım olacak bebek çalışması için...
vicks olayı şöyle adet bitiminde başlıyorsun bi tencerede su kaynat miktarı önemli değil...kaynadıktan sonra suyu al ocaktan içine bi tatlı kaşığı vicks at ve hemen üstüne çömel buharını kaçırma...çömelirken iç çamaşırında da hil altındakileri çıkar etrafınıda çarşafla ört buhar kaçmasın...10-15 dk kadar çömel buhara...bunu bi maydanozla bi vicksle yapıyorsun canım ama isteğe göre değişir sadece vicksle de yapabilirsin...bunu yaptıktan sonra ilişkiye gir....ben sıkıldığımdan iki gün yapıp bırakmıştım ama larsson bunu yaptığı ay hamile kaldı

1 gün bekle diger gün ilişki olursa daha iyi olur diyo doktorlar cnm

kızlar üst kat komşumun bebişi var bahsediyorum ya sürekli 6 aylık bi cimcime...bebek arabasına bayılıyorum bugün ona ev yoğurdu götürdüm ve bebek arabasının markasına da baktım Stokke nin Xplory&Crusi modeli...fiyat olarakta model olarakta çok iyi...aklınızda bulunsun ben bebiş olursa bundan alıcam
ahanda resmi

Ama bu çok guzeeel

Ben coktan aldim arabayi icine koyucak bebis yok.maxi cosi aldim iyi bi marka malesef ucuzda degil ben %50 indirimden aldim.bu resimdeki de cok tatli bse ama biraz kucuk gbi en az 3.5 yasa kadar kullanilabilen almanizi tavsiye ederim.

Ben coktan aldim arabayi icine koyucak bebis yok.maxi cosi aldim iyi bi marka malesef ucuzda degil ben %50 indirimden aldim.bu resimdeki de cok tatli bse ama biraz kucuk gbi en az 3.5 yasa kadar kullanilabilen almanizi tavsiye ederim.
bilmiyorum ki belki büyüyebiliyordur ama ben kafaya koydum ya bu ya bu tarz bişey ...tavsiye için sağol balım...senin minişin arabası hazır demek yesin onu teyzesi

Cnm peygamber efendimizin damadi hz. Aliye verdiği öğütte cuma günü esinle birlikte olursan bundan da bir çocuğun olursa doğacak olan çocuk hafz-i kuran olur demiş.cuma ve perşembe günleriolan cçocuklar çok hayirli olurmuş. Bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…