Iyiz sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyorSelam kzlar nasilsinz yeni hamile haberleri var ne güzel hamis arkadaş lari tebrik ederim
Model gercekten cok guzel bende bayildim.insallah buyuk parcalari da vardir.cunku bi zamandan sonra insan kullanisli olmasini istiyor tabi bunlar tecrübeli kisilerin tavsiyesi.bende kafaya onu koymustum kesinlikle bu olmali dedim indirime girince de hemen aldim.inssallah cok bekletmeden gelir kurulur tahtina garantisi gecen ay basladi bilebilmiyorum ki belki büyüyebiliyordur ama ben kafaya koydum ya bu ya bu tarz bişey ...tavsiye için sağol balım...senin minişin arabası hazır demek yesin onu teyzesi
aaaa valla ne yap et gir kanına...bak kızlardan 3 günle hamiş kalanlar oldu...Tamam kuşum senin hatırın için cuma yıda degerlendiririm koca cumaları pek yanaşmaz ama denerim yinede
Foto koymaya calistim beceremedim.
evet haklisin canimm1 gün bekle diger gün ilişki olursa daha iyi olur diyo doktorlar cnm
arabanın resmiyle açılmıyor balım...dosya yükleden yükleseydin ayrıca resim formatı jpeg olsun
adet olunca kure baslarim insallahAnladım canım ben iki gün kahvaltida sadece üç tane incir yedim o bile gününde adet olmami sagadi bence :) kürleri azimsamamak gerekiyor ise yariyorlar
Telefondan atmaya calistim olmadi.maxi cosi mura 4 diye ararsaniz cikar hemen ben ondan aldim kahverengi 3 lu set.arabanın resmiyle açılmıyor balım...dosya yükleden yükleseydin ayrıca resim formatı jpeg olsun
Evet canim Rengi biraz farkli turkiyedeki fiyatini bilmiyorum.yurtdisinda piyasa fiyati 800-900€ arasi ben 500€ ya aldim.sanirim turkiyede 2000 e yakindirbu mu kuzum buysa fiyat neydiEki Görüntüle 1337740
MasaAllah canim :)amiiinnn cnmbnm sağolasn iyiki varsınız 36 saat snr tekrar ettm testi 480 olmuşinş böyle güzel dvm edr
canım inşallah kistin gitmistir cok sagol bilgilerin icin insallah yapacagimmm insallah bebegin supriz yapar buay hap kullanmazsan geliverirkuzum iyi akşamlar bende kist vardı yarın muhtemelen adet olurum o zaman doktora gidip öğrenicem kist gittiyse hapı bırakırım sonrada akışına bırakıcam ama şubat haziran arası ankarada olacağımdan bebek ihtimali yok bi nisanda evdeyim onda da olmaz herhaldeyani kist gittiyse bi ocak ayım bi nisan ayım olacak bebek çalışması için...
vicks olayı şöyle adet bitiminde başlıyorsun bi tencerede su kaynat miktarı önemli değil...kaynadıktan sonra suyu al ocaktan içine bi tatlı kaşığı vicks at ve hemen üstüne çömel buharını kaçırma...çömelirken iç çamaşırında da hil altındakileri çıkar etrafınıda çarşafla ört buhar kaçmasın...10-15 dk kadar çömel buhara...bunu bi maydanozla bi vicksle yapıyorsun canım ama isteğe göre değişir sadece vicksle de yapabilirsin...bunu yaptıktan sonra ilişkiye gir....ben sıkıldığımdan iki gün yapıp bırakmıştım ama larsson bunu yaptığı ay hamile kaldı
bu da çok güzelmiş minnoş güle güle kullansınEvet canim Rengi biraz farkli turkiyedeki fiyatini bilmiyorum.yurtdisinda piyasa fiyati 800-900€ arasi ben 500€ ya aldim.sanirim turkiyede 2000 e yakindir
Guzellik bakimindan evet haklisin bunun kalitesi cok iyi saglam bi urun.ben 2. de olursa onada kullanirim niyetiyle aldim.kismet artik 1.yi gorucegimiz bile bellu degil.Digeri daha güzeldi Allah nasip ederde çocuğumuz olursa ondan alirim cook begendim
ilk paylaştığım benim üst komşuda var bende çok beğeniyorum inşallah kısa süre sonra almak nasip olur canımDigeri daha güzeldi Allah nasip ederde çocuğumuz olursa ondan alirim cook begendim
kısmet kuşum ne zaman gelirse artık....gazan mübarek olsun hadi bakalımcanım inşallah kistin gitmistir cok sagol bilgilerin icin insallah yapacagimmm insallah bebegin supriz yapar buay hap kullanmazsan geliverir
Sagol canim insallah gelsin artik da tepe tepe kullansin.rabbim hepimize nasip etsin boyle guzel seylere para harcamayi.bu da çok güzelmiş minnoş güle güle kullansın
Canim kotu oluyorsan simdilik birak cunku demir ilaci genellikle 2.trimesterde baslatilir egerki kan degerlerin dusukse cabuk baslanir ki bende demir anemisi vardi doktor buna ragmen baslatmadi bunu alirsan bisey yiyemezsin bulantidan dedi 13.haftadan sonra basladim benBilmiyorumki canim icince cok kotu oluyorum bulanti oluyor yarin arayacagim dr u kan degerlerimde iyiydi dr verdi diye kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?