2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bilmiyorum ki belki büyüyebiliyordur ama ben kafaya koydum ya bu ya bu tarz bişey ...tavsiye için sağol balım...senin minişin arabası hazır demek yesin onu teyzesi
Model gercekten cok guzel bende bayildim.insallah buyuk parcalari da vardir.cunku bi zamandan sonra insan kullanisli olmasini istiyor tabi bunlar tecrübeli kisilerin tavsiyesi.bende kafaya onu koymustum kesinlikle bu olmali dedim indirime girince de hemen aldim.inssallah cok bekletmeden gelir kurulur tahtina garantisi gecen ay basladi bile

canım inşallah kistin gitmistir cok sagol bilgilerin icin insallah yapacagimmm insallah bebegin supriz yapar buay hap kullanmazsan geliverir

Evet canim Rengi biraz farkli turkiyedeki fiyatini bilmiyorum.yurtdisinda piyasa fiyati 800-900€ arasi ben 500€ ya aldim.sanirim turkiyede 2000 e yakindir
bu da çok güzelmiş minnoş güle güle kullansın

Bilmiyorumki canim icince cok kotu oluyorum bulanti oluyor yarin arayacagim dr u kan degerlerimde iyiydi dr verdi diye kullaniyorum
Canim kotu oluyorsan simdilik birak cunku demir ilaci genellikle 2.trimesterde baslatilir egerki kan degerlerin dusukse cabuk baslanir ki bende demir anemisi vardi doktor buna ragmen baslatmadi bunu alirsan bisey yiyemezsin bulantidan dedi 13.haftadan sonra basladim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…