- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
Yok Canim cok sukur simdi sorunum yok...:Soğan Kuru yap istersen böyle şeylere birebir Rahmi temizliyor
Hadi inşallah gelir bebeişin canım. Emin ol hem eşinin hem de senin sorununun olmaması çok güzel. En azından sitres olmaz sizde. Katan rahat olur. Gerçi sen şimdi hiçbişey yokken neden olmuyo diye de kafaya takarsın. Yok anacım biz her türlü kafaya takmayı başarıyoruz. Ben bu ay doktor be dediyse yapıyorum ama gün saymıyorum. Adet tarihin geldiğinde hiç anlamayacam. Eşim uyarır duramaz gerçi :)
Selam kislar bugun ovulasyon testinde gene gordum cift cizgiyi... Bata kaldi iki gun :) heyecan dorukta bizde..
Deniycem şekerim.erkek kalkan yol alır erken yatan döl alırmışaaaa valla ne yap et gir kanına...bak kızlardan 3 günle hamiş kalanlar oldu...
Kırmızı olabilirfarklı renklerine bakarız o zaman kuşum
Canm atsana resim bakiyim
Canm atsana resim bakiyim
klomenle birlikte çörek otu bal tarçını yapsam nolur çörek otunu yapmasam mı acaba ?Kırmızı olabilir
İyi canım çok şükür sen nasılsıniyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Canim 2.kullanisim oldu bu en dusuk dozla basladim durumum adetim uzamaya başlamıştı 30 du 35 ti derken 47 ui gordum tak dedi dr dan istedim verdi ☺Sende mi kullanıyosun klomen canım. Senin durumun ne peki. Anlatabilir misin biraz?
Canim 2.kullanisim oldu bu en dusuk dozla basladim durumum adetim uzamaya başlamıştı 30 du 35 ti derken 47 ui gordum tak dedi dr dan istedim verdi ☺
selam canim bende iyim sukurrMerhaba fıstıklaaarr
Kırmızılar gittiiiii başlasın çalışmalaaaar
Şaka şaka ben bu ay dinlenmeye çekiliyorum ve diyete girdim yarından itibaren lahana çorbası içmeye başlıyorum bide leslie yapmayı düşünüyorum bakalım çoook kilo aldım bu halle daha fazla alırsam çok kötü olur heralde
Zayıflim de ondan sonra çok sıkı çalışacağım
Canm klomenle kur onermiyolar kist olusur bak yapma bence gunde 2 tane klomen icicen zaten benm.iki.tarafta pko oldugu halde 2 yumurtam oldu seninde.olur bide ilk ayin kendini bi gozlemle bakalim kur yapma.klomenle birlikte çörek otu bal tarçını yapsam nolur çörek otunu yapmasam mı acaba ?
İyiyim fıstığım akşam oldu ancak dinlenme fırsatı bulabildim :) sen nasılsın bakim :)Selam kizlar insaAllah Rabbim hayirli guzel bir hafta nasip eder bizlere :) gecmisi oku oku anca bitirebildim @KAYGILI m demek annenin yumos zamaniymis he 3 gun babadan uzak tut@mgul um nasilsin nilgunuk yeni hamisimiz nasil gidiyor elifbade06 canim insaAllah keseyi goreceksiniz @elisa__ nererdesinnnnn ve diger butun kizlar nasilsinizz bakemmm
tamam canım bırakıyım o zaman zaten bi bu sabah yemiştim yemiycem dr bide 4. günü başlattı bana klomeni onuda anlamış değilimCanm klomenle kur onermiyolar kist olusur bak yapma bence gunde 2 tane klomen icicen zaten benm.iki.tarafta pko oldugu halde 2 yumurtam oldu seninde.olur bide ilk ayin kendini bi gozlemle bakalim kur yapma.
Korkma ama kur yapma ben ilk ay 2 kullan.dedi tek kullandim bi gittim.yum. yok dedi hergun kuru incir yedim oyle buyuttum bir yumurtayi diger ayda gunde 2 klomendi kendiliginden 2 yum. gelisti senin yumurtlaman guzel kur yapmatamam canım bırakıyım o zaman zaten bi bu sabah yemiştim yemiycem dr bide 4. günü başlattı bana klomeni onuda anlamış değilimkorkuyorum ben yaa sanırım bu klomen ilacından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?