2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Soğan Kuru yap istersen böyle şeylere birebir Rahmi temizliyor
Yok Canim cok sukur simdi sorunum yok...:

Yok caanim ya takiyiorsun cunku bu daha tuhaf Doktor hersey cok iyi diyor ama her ay negatif agir oluyor

Merhaba fıstıklaaarr
Kırmızılar gittiiiii başlasın çalışmalaaaar
Şaka şaka ben bu ay dinlenmeye çekiliyorum ve diyete girdim yarından itibaren lahana çorbası içmeye başlıyorum bide leslie yapmayı düşünüyorum bakalım çoook kilo aldım bu halle daha fazla alırsam çok kötü olur heralde
Zayıflim de ondan sonra çok sıkı çalışacağım

Anladım canım benim. İnşallah işe yararda gelir bebişlerimiz. Rabbim kimseye aratmasın...
Canim 2.kullanisim oldu bu en dusuk dozla basladim durumum adetim uzamaya başlamıştı 30 du 35 ti derken 47 ui gordum tak dedi dr dan istedim verdi ☺

selam canim bende iyim sukurr
diyetemi basladin hayirli olsun bol kilo atmani diliyorum
benim esimde martda diyete girdi kendi basina yemekden icmekden kesildi 1 yemek vardi onu yedi ne kilo aldiriyor ne bisey onuda tussuz yagsiz yedi ve 103kq dan 82 ye dusdu

Meraba arkadaslar iki şey sormak istiyorim sizlere. Aranızda Civan percemli macun kullanan var mı kist için. Ben aldım kullanmaya başladım sonucunu yazarım mutlaka birde sizlere sorayım dedim. Bir de biz koşu bandı aldık Zayıflamak için faydası olacağına inanıyorum bacaklarımi inceltmek istiyorum inşallah ise yarar tecrübeli olan var mı bu konuda

klomenle birlikte çörek otu bal tarçını yapsam nolur çörek otunu yapmasam mı acaba ?
Canm klomenle kur onermiyolar kist olusur bak yapma bence gunde 2 tane klomen icicen zaten benm.iki.tarafta pko oldugu halde 2 yumurtam oldu seninde.olur bide ilk ayin kendini bi gozlemle bakalim kur yapma.

İyiyim fıstığım akşam oldu ancak dinlenme fırsatı bulabildim :) sen nasılsın bakim :)

Canm klomenle kur onermiyolar kist olusur bak yapma bence gunde 2 tane klomen icicen zaten benm.iki.tarafta pko oldugu halde 2 yumurtam oldu seninde.olur bide ilk ayin kendini bi gozlemle bakalim kur yapma.
tamam canım bırakıyım o zaman zaten bi bu sabah yemiştim yemiycem dr bide 4. günü başlattı bana klomeni onuda anlamış değilim korkuyorum ben yaa sanırım bu klomen ilacından

tamam canım bırakıyım o zaman zaten bi bu sabah yemiştim yemiycem dr bide 4. günü başlattı bana klomeni onuda anlamış değilim korkuyorum ben yaa sanırım bu klomen ilacından
Korkma ama kur yapma ben ilk ay 2 kullan.dedi tek kullandim bi gittim.yum. yok dedi hergun kuru incir yedim oyle buyuttum bir yumurtayi diger ayda gunde 2 klomendi kendiliginden 2 yum. gelisti senin yumurtlaman guzel kur yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…