iyi aksamlar abla nasilsin? nasil geciyor hamilelik bulanti varmi?İyiyim fıstığım akşam oldu ancak dinlenme fırsatı bulabildim :) sen nasılsın bakim :)
canim bu ay tek yumurta oldu ama önümüzdeki ay belki öyle olmazklomenle birlikte çörek otu bal tarçını yapsam nolur çörek otunu yapmasam mı acaba ?
İyi akşamlar tatlım :) ara sıra oluyor da çok kötü değil şükür inşallah böyle devam eder.. sen nasılsın?iyi aksamlar abla nasilsin? nasil geciyor hamilelik bulanti varmi?
Cok guzel canm 4.5 gun sonra karindan keseyi gorursun allah izin verirseKızlarrrr iyi akşamlarrben bugün 4+5 oldum ve kan değerim 1218 ne diyorsunuz bu değer normal mi haftama göre ?
çok sevindim canım hayırlısı olsun :) rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım benim :)İyiyim fıstığım akşam oldu ancak dinlenme fırsatı bulabildim :) sen nasılsın bakim :)
cok sukur boyle devam eder ins ALLAHİyi akşamlar tatlım :) ara sıra oluyor da çok kötü değil şükür inşallah böyle devam eder.. sen nasılsın?
Sonuca akşam netten baktım o yüzden doktora soramadım çok sağol.. acele etmiyorm ilk muayene için bir hafta 10 gün sonra gitmeeyi düşünüyorm.. senin nasıl gidiiyor?Cok guzel canm 4.5 gun sonra karindan keseyi gorursun allah izin verirse
Hakkında en güzeli en hayırlısı olsun canım gönlüne göre versin rabbim :)cok sukur boyle devam eder ins ALLAH
bende iyiyim en verimli gunlerimdeyim ve ilk kezbakalim nolucak
kısmet kuşum ne zaman gelirse artık....gazan mübarek olsun hadi bakalım
Bizde bugun kesemizi gorduk benm hesabima gore 5+4 doktorum.adete.gore.hesapladi 6+4 dedi karindan bakti gordu alttan baksak bebegide goruruz ama gerek yok 10 gun sonra gel bakalim bebegine dediSonuca akşam netten baktım o yüzden doktora soramadım çok sağol.. acele etmiyorm ilk muayene için bir hafta 10 gün sonra gitmeeyi düşünüyorm.. senin nasıl gidiiyor?
canım ben tam adet günümdeydim doktor keseyi gördü. 21 aralıkta gel kalp atışını birde kendini görelim dedi :)Sonuca akşam netten baktım o yüzden doktora soramadım çok sağol.. acele etmiyorm ilk muayene için bir hafta 10 gün sonra gitmeeyi düşünüyorm.. senin nasıl gidiiyor?
Aminnnn ya ne.güzel aynı güne denk gelior doğumumuz :)çok sevindim canım hayırlısı olsun :) rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım benim :)
Bende 24ü gibi gitmeyi düşünüyorum doktoracanım ben tam adet günümdeydim doktor keseyi gördü. 21 aralıkta gel kalp atışını birde kendini görelim dedi :)
Ohhh maşallah hadi gözün aydın darısı kalp atışını duymaya :) Allahım esirgesinBizde bugun kesemizi gorduk benm hesabima gore 5+4 doktorum.adete.gore.hesapladi 6+4 dedi karindan bakti gordu alttan baksak bebegide goruruz ama gerek yok 10 gun sonra gel bakalim bebegine dedi
evet benimde aklıma o geldi :)Aminnnn ya ne.güzel aynı güne denk gelior doğumumuz :)
hadi bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliğimiz olur :) bizim senle herşeyimiz aynı gidicek gibi :)Bende 24ü gibi gitmeyi düşünüyorum doktora
İnşallah güzelim.. Haydi anne uyumaya uyusun büyüsün bebişin :) Ben yatıyorm iyi gecelerhadi bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliğimiz olur :) bizim senle herşeyimiz aynı gidicek gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?