2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sonuca akşam netten baktım o yüzden doktora soramadım çok sağol.. acele etmiyorm ilk muayene için bir hafta 10 gün sonra gitmeeyi düşünüyorm.. senin nasıl gidiiyor?
Bizde bugun kesemizi gorduk benm hesabima gore 5+4 doktorum.adete.gore.hesapladi 6+4 dedi karindan bakti gordu alttan baksak bebegide goruruz ama gerek yok 10 gun sonra gel bakalim bebegine dedi

Sonuca akşam netten baktım o yüzden doktora soramadım çok sağol.. acele etmiyorm ilk muayene için bir hafta 10 gün sonra gitmeeyi düşünüyorm.. senin nasıl gidiiyor?
canım ben tam adet günümdeydim doktor keseyi gördü. 21 aralıkta gel kalp atışını birde kendini görelim dedi :)

Bizde bugun kesemizi gorduk benm hesabima gore 5+4 doktorum.adete.gore.hesapladi 6+4 dedi karindan bakti gordu alttan baksak bebegide goruruz ama gerek yok 10 gun sonra gel bakalim bebegine dedi
Ohhh maşallah hadi gözün aydın darısı kalp atışını duymaya :) Allahım esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…