• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

:):):) o zamanlardan bebiş istiyormuşsun küçük anne :) şimdi oldun 28 düşünsene insan inanamıyor ben hiç inanamıyorum tabi 26dan gün aldım henüz :):) o kadar hızlı gidiyor ki bakalım bebişin ne renk gözülü olacakk :) bekliyoruz kimbilir 9 ay sonra görürüz belki :):)
aynen canım aynen :) hep küçük anneydim zaten mahalledeki ufaklara kuzenlerimiz çocuklarına hep ben baktım... İnş güzel haberlerle kapatırım 2014 ü :)

evet haklısın birileri idare etmezse olmuyor bende ettim ama onun beni kocaman !kadın olarak toy görüp idare etmesi gerekirken ben eşimin annesinin hatalarını niye idare ediyim tabiki bi şey demedim demeyeceğim ama unutmam buda benim huyum zor ısınırım hep idare ettim şimdiye kadar ama artık aramız açılacak kadar yakın olmayacağım o ara açık kalsın ki ben üzülmeyeyim :):)
evet zaten cok haklisin sonuna kadar gelsin bebisin insallahh

Harikasın ya:KK48::KK48: suan daha iyiyim cnm ama sabah cok kotuydum bulan bulan sonunda istifra ettim hemde nasil sonra rahatladim gercekten o pamuk popo ancak opulur :KK46:

ooo çıkarmalar da başlamış tamaaam süper oldu :-) :):) hadi bakalım geçmiş olsunn :):) inşallah çok kötü etmez seni bu evre bebiş sağlıklı gelişiyor ne yapıcaksın annesi :)

canim evliligimin ilk senesi bizde misket oynardik onu hatirladim:)) canim insallah seninde bebegin olacak bebeginle buyursunuz daha evcilik oynuycaksin erkek olursa arava yarisi top :)) insallah goreceksin bu gunleri:)
aaaa miskeeet aslında biz de mi misket alsak ben çok severim :KK48:
ayyy inşallah kuzum ağzından bal damlıyor Allah hepimize yaşatsın öyle güzel günler :KK61:
Hep ilk çocuğum kız olacakmış gibi hissediyorum ama bilmiyorum Allahtan hayırlısı :KK36:
hayırlı ve sağlıklı evlatlarım olsun yeter:KK61:

evet 15 dk lık bir işlem kolay 3 ayy toparlanma süresini kafaya takıyo eğer ögrendiğimizde olsaydıkk suan 2. aya girecektik ama adam umarsızz hala sperm testini bile yaptırmadı önemsemiyo resmenn herseyi ben düşünmek zornda kalıyorum o yüzden
Iki senedir o kadar cok seye katlandim ki o da sagolsun dert etmiyor gecen hafta yaptirdi yarin yine yaptiracak

Bizde gecen geziyoruz sahilde dedim biz ne zaman evlenecegiz :-) Üzgünüm ama ben zaten evliyim diyo benimki alisti artık :KK37:

:-):-):-) ayy ya senn nasıl attın o imzayıı :) bu sakarlıkla kırmadın mı kalemii tamam tamma o kadar sakar değilsinnn temiz hamarat hatunsn biliyoruzz :)

benimki de bazen mızıkçılık yapıyor sinirleniyorum sonra düşününce gülesim geliyor :KK48: Bitane oyun var jenga ondan alasım var benim de :KK48:
Evet aldiririm belki bende o da zevkli bi oyun kagit okey tavla hepsinde yeterince kapistik zaten degisiklik lazım

Buarada kızlar benim dün kasıklarıma adet olacakmışım gibi ağrı girdi ya neden olabilir acaba adet olacam sandım :KK57:

merhaba canlar ben yazdıklarınızı okuyordum ben de yazim bari dedim :KK45:
Üniversitedeyken hep kocişle gezdiğimiz zaman evlenince evimize şunu alırız bunu yaparız falan diye konuşuyorduk ne güzel günlermiş geçen yine gezerken evlenince şundan da alırız dedim yanlışlıkla artık ağız alışkanlığı olmuş evliliği daha idrak edememiş bünye baya bi güldük:KK48::KK48:
Ya biz galiba büyümedik o yüzden bebiş olmuo önce kendimizi büyütmemiz lazım akşam evde ps oynuyoruz dövüşüyoruz falan yok biz daha çocuğuz :KK48::KK48:

evettt bencede bizde oyun oynuyoruz ilk altı ayda kağıt oynuyordukk :-) oyunsuz duramaz benim eşime bi eğlence gerek her daim:) artık film izliyoruz bol bol ama eşim tamamenn çocuk ikisini büyütebilir miyim diyorum :-) ama böyle olmak daha güzell :) bi de dün baktım dedim bu çamaşır makinesi bu salon bu ünite benim evimin hala idrak edemiyorum benim bir evim var diye :-)

Back
X