- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.299
- 168
ay ben bu msjı yeni gördüm canım telden zor oluyor yaBen bazı seyleri ondan öğrendimmutfak cavusuymus da askerde

vaay demek mutfak çavuşu süpermişşş baya yardımcı olur sana tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben bu msjı yeni gördüm canım telden zor oluyor yaBen bazı seyleri ondan öğrendimmutfak cavusuymus da askerde
Biz bir haftada 2 kez yaramazlik yaptik o kadarinşallah :):) sizde durum nedir yasak mı:)
Slm mgul nasıl gidiyo hamişlikBiz bir haftada 2 kez yaramazlik yaptik o kadar![]()
amin tatlım inşallahevet insan duramiyor ama negatifdende korkuyor
ins ALLAH dediyin gibidirde gelmisdir mucizem
Oluyor valla sagolsun :) Kilo ile ilgili de mesaj attim gördün mü bugun spor ile kilo verince yaglar kasa dönüşüyor kilo vermemis gibi görünüyorsun ama inceliyorsunay ben bu msjı yeni gördüm canım telden zor oluyor ya
vaay demek mutfak çavuşu süpermişşş baya yardımcı olur sana tatlım![]()
olacak artık okadarBiz bir haftada 2 kez yaramazlik yaptik o kadar![]()
Ilk hamileligimde bizimki de oyle tutmustuBiz bir haftada 2 kez yaramazlik yaptik o kadar![]()
yok canım görmedim tabiki ben cevap atmadıysam görmemişimdir büyük ihtimalOluyor valla sagolsun :) Kilo ile ilgili de mesaj attim gördün mü bugun spor ile kilo verince yaglar kasa dönüşüyor kilo vermemis gibi görünüyorsun ama inceliyorsun![]()
Vajinal agri var henüz bir belirti yok uyku var göğüs acisiSlm mgul nasıl gidiyo hamişlik
Tatlim hamilelikte devam ediyor bizim normalde en az iki güne bir olur bizim,Ilk hamileligimde bizimki de oyle tutmustu![]()
Kiz iki ay 9-11 16-18 saatleri arasi spor yaptim iki tur zor kisan ben statta alti tura ciktim teyzelerin gururuydumyok canım görmedim tabiki ben cevap atmadıysam görmemişimdir büyük ihtimal
inşallah öyledir canım çünkü bir hafta oldu bi gram gitmemiş baya moralim bozulmuştu![]()
Uuuu ask böcükleriTatlim hamilelikte devam ediyor bizim normalde en az iki güne bir olur bizim,![]()
hadi gözün aydın canım... İNŞAALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişiniVajinal agri var henüz bir belirti yok uyku var göğüs acisideğerim daha yuksek değil vajinalden bile kese görünmedi umarim herşey yolundadir :) senden naber tatlim calismalar kış günleri iyi gider
![]()
vaaayyy bee tütütü maşallahKiz iki ay 9-11 16-18 saatleri arasi spor yaptim iki tur zor kisan ben statta alti tura ciktim teyzelerin gururuydumama 3 kilo verdim düşün he kiyafetlerim oluyordu ve vücut toparlandi
İnş canim darisi tüm isteyene sana olsunhadi gözün aydın canım... İNŞAALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini![]()
maşallah sizeTatlim hamilelikte devam ediyor bizim normalde en az iki güne bir olur bizim,![]()
Canım benimde geçen perşembe yum çatladı hafta içini hergün çalışmayla geçirdik şanstan kocada raporluydu evdeydi.çarpıntım oluyo arada. 3 gündür karnımda degişik bir ağrı var adet sancısı gibi ama şiddetli değil.bel ağrım arttı daha adete 1 hafta var.1 ocakta reğli olcam bakalım bekliyorum.2 gündür üşüyorum çok.bide kafam uguldadı.sol kasıgıma yanma şeklinde bişi girip çıkıyo.şuan yine oldu.buaydan biraz daha ümitliyim ama bilmiyorum yinede allahtan ümit kesilmez.Vajinal agri var henüz bir belirti yok uyku var göğüs acisideğerim daha yuksek değil vajinalden bile kese görünmedi umarim herşey yolundadir :) senden naber tatlim calismalar kış günleri iyi gider
![]()
Değil mi bazilari aman olmasin der ama vajinal ultrason a gore daha iyi birşeyolacak artık okadar![]()
inşallah bu sefer olmuştur bebiş canım bata da az kalmışCanım benimde geçen perşembe yum çatladı hafta içini hergün çalışmayla geçirdik şanstan kocada raporluydu evdeydi.çarpıntım oluyo arada. 3 gündür karnımda degişik bir ağrı var adet sancısı gibi ama şiddetli değil.bel ağrım arttı daha adete 1 hafta var.1 ocakta reğli olcam bakalım bekliyorum.2 gündür üşüyorum çok.bide kafam uguldadı.sol kasıgıma yanma şeklinde bişi girip çıkıyo.şuan yine oldu.buaydan biraz daha ümitliyim ama bilmiyorum yinede allahtan ümit kesilmez.
Aynen canim elinden geleni yapmışın zaten hadi hayirlisi olsun bende ovulasyon günü harici tuttu geç döllenme o yuzden calismalara devamCanım benimde geçen perşembe yum çatladı hafta içini hergün çalışmayla geçirdik şanstan kocada raporluydu evdeydi.çarpıntım oluyo arada. 3 gündür karnımda degişik bir ağrı var adet sancısı gibi ama şiddetli değil.bel ağrım arttı daha adete 1 hafta var.1 ocakta reğli olcam bakalım bekliyorum.2 gündür üşüyorum çok.bide kafam uguldadı.sol kasıgıma yanma şeklinde bişi girip çıkıyo.şuan yine oldu.buaydan biraz daha ümitliyim ama bilmiyorum yinede allahtan ümit kesilmez.