• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ay ben bu msjı yeni gördüm canım telden zor oluyor ya:KK43:
vaay demek mutfak çavuşu süpermişşş baya yardımcı olur sana tatlım:KK59:
Oluyor valla sagolsun :) Kilo ile ilgili de mesaj attim gördün mü bugun spor ile kilo verince yaglar kasa dönüşüyor kilo vermemis gibi görünüyorsun ama inceliyorsun ;)

Oluyor valla sagolsun :) Kilo ile ilgili de mesaj attim gördün mü bugun spor ile kilo verince yaglar kasa dönüşüyor kilo vermemis gibi görünüyorsun ama inceliyorsun :KK66:
yok canım görmedim tabiki ben cevap atmadıysam görmemişimdir büyük ihtimal:-)
inşallah öyledir canım çünkü bir hafta oldu bi gram gitmemiş baya moralim bozulmuştu:KK61:

yok canım görmedim tabiki ben cevap atmadıysam görmemişimdir büyük ihtimal:-)
inşallah öyledir canım çünkü bir hafta oldu bi gram gitmemiş baya moralim bozulmuştu:KK61:
Kiz iki ay 9-11 16-18 saatleri arasi spor yaptim iki tur zor kisan ben statta alti tura ciktim teyzelerin gururuydum :-) ama 3 kilo verdim düşün he kiyafetlerim oluyordu ve vücut toparlandi

Vajinal agri var henüz bir belirti yok uyku var göğüs acisi :KK43: değerim daha yuksek değil vajinalden bile kese görünmedi umarim herşey yolundadir :) senden naber tatlim calismalar kış günleri iyi gider :KK22:
hadi gözün aydın canım... İNŞAALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini:anneadayı::KK46::KK46:

Kiz iki ay 9-11 16-18 saatleri arasi spor yaptim iki tur zor kisan ben statta alti tura ciktim teyzelerin gururuydum :-) ama 3 kilo verdim düşün he kiyafetlerim oluyordu ve vücut toparlandi
vaaayyy bee tütütü maşallah:KK19::nazar:
sadece yürüyüş mü yaptın canım napmıştın

Vajinal agri var henüz bir belirti yok uyku var göğüs acisi :KK43: değerim daha yuksek değil vajinalden bile kese görünmedi umarim herşey yolundadir :) senden naber tatlim calismalar kış günleri iyi gider :KK22:
Canım benimde geçen perşembe yum çatladı hafta içini hergün çalışmayla geçirdik şanstan kocada raporluydu evdeydi.çarpıntım oluyo arada. 3 gündür karnımda degişik bir ağrı var adet sancısı gibi ama şiddetli değil.bel ağrım arttı daha adete 1 hafta var.1 ocakta reğli olcam bakalım bekliyorum.2 gündür üşüyorum çok.bide kafam uguldadı.sol kasıgıma yanma şeklinde bişi girip çıkıyo.şuan yine oldu.buaydan biraz daha ümitliyim ama bilmiyorum yinede allahtan ümit kesilmez.

Canım benimde geçen perşembe yum çatladı hafta içini hergün çalışmayla geçirdik şanstan kocada raporluydu evdeydi.çarpıntım oluyo arada. 3 gündür karnımda degişik bir ağrı var adet sancısı gibi ama şiddetli değil.bel ağrım arttı daha adete 1 hafta var.1 ocakta reğli olcam bakalım bekliyorum.2 gündür üşüyorum çok.bide kafam uguldadı.sol kasıgıma yanma şeklinde bişi girip çıkıyo.şuan yine oldu.buaydan biraz daha ümitliyim ama bilmiyorum yinede allahtan ümit kesilmez.
inşallah bu sefer olmuştur bebiş canım bata da az kalmış:KK51:

Aynen canim elinden geleni yapmışın zaten hadi hayirlisi olsun bende ovulasyon günü harici tuttu geç döllenme o yuzden calismalara devam;)

Back
X