• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

:KK61:günaydın kızlar. uykusuz geçen bi gece daha.. en son bebek düşüncesini erteleme kararı aldık eşimle ama sağolsun kayınvalidem bizi kendimize bırakmıyor. bu gece yine gözümü kırpmadan sabah ettim sayesinde. tutturdu soğan suyuna başla için temizlensin bi an önce bebek olsun. ne yapacağımı şaşırdım zaten beynimden bebek düşüncesini atmaya çalışıyorum beni zorla strese sokuyor... off of..
hayırlısi olsun canım herseyde bir hayir vardır

MINIKKUS1 MINIKKUS1 nerelerdesin canim ozlettin hadi gel gari ☺

geldim canım dün biraz uğradım mgülün durumunu merak etmiştim eşimde biraz grip gibiydi evdeydim tüm haftasonu temizlik yaptım annemlerde yardım etti halı koltuk yıkandı evin yerleri camları tülleri her şey tertemiz oldu düzenli çok şükür :) yeniyıla temiz giriyorum:) sen nasılsın ?

:KK61:günaydın kızlar. uykusuz geçen bi gece daha.. en son bebek düşüncesini erteleme kararı aldık eşimle ama sağolsun kayınvalidem bizi kendimize bırakmıyor. bu gece yine gözümü kırpmadan sabah ettim sayesinde. tutturdu soğan suyuna başla için temizlensin bi an önce bebek olsun. ne yapacağımı şaşırdım zaten beynimden bebek düşüncesini atmaya çalışıyorum beni zorla strese sokuyor... off of..

3 4 aylık insana boş yere ne soğan suyu yaa ona ne içinin pis olduğunu nerden çıkarmış kv niyeti bozmuş size huzur vermeyecek ama evliliğinizden haz almanızı hiç düşünmüyor kusura bakma ama art niyet ararım yani bırak evlililğini yaşasın çocuklar sonra yapsınlar bebek en g
zel zamanlarınız çok daralacaksınız emin ol güven bize en azından 8 9 ayı devirin o nasıl kadın ki bunu biliyor yinede sana yol göstermiyor

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Yarın görümcem geliyor haftaya eşimin memlekete ordanda bursaya gideceğiz. Şubata kadar gelemeyebilirim inş güzel haberlerle dönerim. Kendinize iyi bakın. MINIKKUS1 MINIKKUS1 @Mogami @maysu inş güzel haberler duyarım. @elf21 @rahis @mgul @hanfendi25 hamileler dualarınızı bekliyoruz. :anneadayı: :KK68:

zeyneeppppp :) hayırlı yolculuklarınnn keyifli gezmlerin olsun canım benim kendine çok dikkat et kafanı dağıt güzelcee ohhh :) seni şubatta bekliyorzzz biz burdayızz bende o zamana adet görürüm heralde :-):-):-)

Günaydın kızlarr
Uzun süredir girmedim buaraya sizleri merak ettim vallla:) Bendeki durumlar şöyle ;
hsg çekildim, tek tüp kapalı çıktı hsg nin tedavi edici özelliğinden dolayı 2 ay denemelere devam ettik ama sonuc negatif.. en son geçtiğimiz cuma adet oldum ve aşılama ya geçtik megonon verdi 8 tane 1 toz 1 su şeklinde kullanıcam sonrasında Allah kerim...
sizlerde durum ne:)

hoşgeldin hayırlı olsun sorun bulundu çözüme gidildi demek hadi hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah :)

3 4 aylık insana boş yere ne soğan suyu yaa ona ne içinin pis olduğunu nerden çıkarmış kv niyeti bozmuş size huzur vermeyecek ama evliliğinizden haz almanızı hiç düşünmüyor kusura bakma ama art niyet ararım yani bırak evlililğini yaşasın çocuklar sonra yapsınlar bebek en g
zel zamanlarınız çok daralacaksınız emin ol güven bize en azından 8 9 ayı devirin o nasıl kadın ki bunu biliyor yinede sana yol göstermiyor
anlamadığım şey ilk başlarda kendisiydi biz çocuk istedikçe daha erken bir yıldan önce yapmayın diyen şimdi dır dır dır bi susmuyor çocukta çocuk diye. güya kayınpederim çok istiyormuş sürekli bunu sıkıştırıyormuş geline söyle soğan suyu içsin diye. o nerden biliyorsa soğan suyunu falan.. eşime söyledim takma kafana he de geç diyo ama öyle olmuyo işte dakika kırpmadan gözümü sabah ettim bu gece. doktorada gittim ben kızken bi ara kist oluşumu vardı evlendikten sonra kontrole gittim doktor tertemiz rahmin ne yara ne kist hiçbişey yok dedi. kayınvalidemde biliyor doktorun söylediklerini ama hala için temizlensin diye soğanda soğan. tırtlatıcam artık

anlamadığım şey ilk başlarda kendisiydi biz çocuk istedikçe daha erken bir yıldan önce yapmayın diyen şimdi dır dır dır bi susmuyor çocukta çocuk diye. güya kayınpederim çok istiyormuş sürekli bunu sıkıştırıyormuş geline söyle soğan suyu içsin diye. o nerden biliyorsa soğan suyunu falan.. eşime söyledim takma kafana he de geç diyo ama öyle olmuyo işte dakika kırpmadan gözümü sabah ettim bu gece. doktorada gittim ben kızken bi ara kist oluşumu vardı evlendikten sonra kontrole gittim doktor tertemiz rahmin ne yara ne kist hiçbişey yok dedi. kayınvalidemde biliyor doktorun söylediklerini ama hala için temizlensin diye soğanda soğan. tırtlatıcam artık

yakın mı oturuyorsunuz? sen de de ki biz çocuk düşünmüyoruz rahimle ilgili bi sorun yok biliyorsunuz de sussun daha 4.aydan böyle karışırsa çocuk olunca iyice karışırlar kötü niyetli olmayabilir ama bu kadar bunaltılmaz kırmadan ya he de geç ya da düşünmüyoruz de güzellikle kayınpederin nerden bilecekte uyaracak te allahım ya uydurma erkekler o kadar bilmez bilmesinler zaten ! canını hiç sıkma sen tüm gece uykusuz kalnır mı sakın bi daha yapma öyle :(

yakın mı oturuyorsunuz? sen de de ki biz çocuk düşünmüyoruz rahimle ilgili bi sorun yok biliyorsunuz de sussun daha 4.aydan böyle karışırsa çocuk olunca iyice karışırlar kötü niyetli olmayabilir ama bu kadar bunaltılmaz kırmadan ya he de geç ya da düşünmüyoruz de güzellikle kayınpederin nerden bilecekte uyaracak te allahım ya uydurma erkekler o kadar bilmez bilmesinler zaten ! canını hiç sıkma sen tüm gece uykusuz kalnır mı sakın bi daha yapma öyle :KK43:
45 dakikalık mesafede oturuyorlar ama hergün arıyor. Saygımıda bozmuyorum anne diyorum doktor hiçbi sorun yok dedi niye soğanda ısrarcısın zaten içemiyorum tadı kötü diyorum hem zaten biz ertelemeye karar verdik şuan istemiyoruz diyorum olsun olsun bi an önce soğutmayın sıcağıyla hemen olsun çıksın aradan diyor. bugün yine açarsa aynı konuyu artık eşime diycem annene söyle bana bida bebek demesin zaten stres altındayım iyice körüklüyor diycem.

Canim benim esimin babaanneside oyle her gordugunde bebek bebek der dururdu bir gun sakayla karisik sen dogur istersen beni bekleme dedim artik bana soramiyor :)

Bende hastalanmadim canim :( ne olacak halimiz bilemedim sokturucu iciyorum son 2 gun kaldi aslinda sogan kabugu sokturuyor ama ilacla icmek istemedim

sorma bu ay mahvolduk bende hormon ilacı aldım çarşamba bitti hala etki etmedi adet belirtim yok işin tuhafı :(

45 dakikalık mesafede oturuyorlar ama hergün arıyor. Saygımıda bozmuyorum anne diyorum doktor hiçbi sorun yok dedi niye soğanda ısrarcısın zaten içemiyorum tadı kötü diyorum hem zaten biz ertelemeye karar verdik şuan istemiyoruz diyorum olsun olsun bi an önce soğutmayın sıcağıyla hemen olsun çıksın aradan diyor. bugün yine açarsa aynı konuyu artık eşime diycem annene söyle bana bida bebek demesin zaten stres altındayım iyice körüklüyor diycem.

evet bencede her günde olmaz ki eşine de güzellikle ben bu baskıda stres oluyorum neden böyle yapıyorlar ben kırmak istemiyorum sen güzellikle anlat de :( ayyy ayy bu kadar olmaz allah yardımcın olsun inşallah düzelir zamanla

Back
X